Wednesday, May 30, 2007

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - Άννα-Τίναξεις




Το καλοκαίρι έφτασε και η Άννα προγραμματίζει τις εμφανίσεις που θα κάνει την καλοκαιρινή περίοδο ενώ από το πρόγραμμα της δεν θα λείπουν και οι διακοπές.

Τον Μάρτιο είχαν ηχογραφηθεί μερικά τραγούδια που θα κυκλοφορούσαν σε cd single, στα τέλη Μάιου, μετά αναβλήθηκε για τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου αλλά απ’ ότι μαθαίνουμε ίσος αυτό έχει και άλλη καθυστέρηση.

Όσο αφορά τις εμφανίσεις της, σε μερικές μέρες θα ανακοινωθούν επίσημα οι εμφανίσεις της Αννας στις βαλκανικές χώρες ( προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο για Βουλγαρία στις 22 Ιουνίου). Μετά τα Βαλκάνια και μετά το καλοκαίρι η Άννα προγραμματίζει εμφανίσεις και στην δυτική Ευρώπη σε χώρες όπως Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο.

Όσο αφορά τις διακοπές, προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι η Άννα θα βρίσκετε στην Κύπρο στα μέσα Ιουνίου για λίγες μέρες, ενώ θα επισκεφτεί και πάλι την Κύπρο τον Ιούλιο.

Και ενώ οι μέρες του καλοκαιριού θα περνούν αθόρυβα, με την Άννα να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις στην Ελλάδα τουλάχιστον, οι χιλιάδες ΦΑΝ της θα περιμένουν τις Άννα-Τιναξεις από μέρα σε μέρα.

6 comments:

Anonymous said...

Ante na doume re anna tha vgaleis to cd???Kokkala exei i mipos fteei poy maloses me ton karvela>>>>opos eipe kai i lampiri!!!???!!!

valentinovissi said...

ANNA - TINAKSH STHN EYRWPH!!!!
MAGEPSE KAI THN EYRWPH 8EA MOU!!!

Anonymous said...

kalokerines diakopes gia panta.. me anna

Mh Xeirotera said...

Ma einai alithia oti o sixoremenos Spyros Kyprianou, prohn proedros ths kypriakhs dhmokratias htan koumparos ths Annas? Ke h kyria Mimh, sinepos, koumpara ths?

Anonymous said...

i annatinaksi megarou stis 9 iouniou elpizo na pragmatipiithi, esto ke mia efanisi sto megaro etsi gia to kalo kalokeri ;)

Mh Xeirotera said...

H Lampiri einai h kalyterh dimosiografos ths Ellados.

Kalo S/K se olus!