Monday, June 4, 2007

«Εδώ Άννα εκεί Άννα, που είναι η Άννα».




















Ο Ιούνιος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για την Άννα Βισση, αφού θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας και όχι μόνο.

Αυτό το διάστημα συναντιέται σχεδόν καθημερινά με τον Νίκο Καρβέλα και μιλούν, ακούν, τραγουδούν διάφορα κομμάτια τα οποία ενδέχεται να είναι στην καινούργια δουλεία της Αννας. Αυτό πρέπει να τελειώσει το συντομότερο αφού για το καλοκαίρι έχει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και θα είναι δύσκολο να εργάζεται για το νέο της άλμπουμ. Επιπλέον ετοιμάζουν δείγματα τραγουδιών τα οποία θα έχει μαζί της η Άννα σε ταξίδι αστραπή που θα κάνει σύντομα στην Νέα Υόρκη και Los Angeles.

Όσο για τον ερχόμενο χειμώνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον Νοέμβριο, μαζί με την Άννα θα εμφανίζετε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Το που θα εμφανίζετε και με ποιους άλλους, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Έτσι αν ψάχνετε να βρείτε την Άννα τον Ιούνιο, ψάξτε στο σπίτι της στην Εκάλη, σε κάποιο στούντιο στα κάτω πατησιά για την ηχογράφηση demo τραγουδιών, σε κάποιο starbugs café, στην Κύπρο, στην Νέα Υόρκη, σε κάποια βαλκανική χώρα για συναυλίες, ή το πιο πιθανόν κάποια πέμπτη βράδυ σε γνωστές αίθουσες κινηματογράφου που συχνάζει η Άννα.

1 comment:

Mh Xeirotera said...

Pantos yparxei mia kathisterish ston neo ths disko... efxome na einai gia to kalytero. Ap' oti fenete oi emfaniseis sto megaro exun oristika navagisei...

Busy to kalokeri ths "apoliths".

Cheers!