Friday, September 7, 2007

Η Άννα, Ο Χρίστος, Το Come Back – "Το Περιοδικό"


















Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δικαστική διαμάχη με την εταιρεία παραγωγής Polyvideo και η κατάσχεση των προσωπικών της αντικειμένων από την πολυτελή οικία της στην Εκάλη, δεν της ρίχνουν το ηθικό. Αντιθέτως η Άννα έχει μάθει με τα πισώπλατα χτυπήματα να γίνεται όλο και πιο δυνατή. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάποιοι προσπαθούν να διασύρουν το όνομά της είτε για να πουλήσουν, είτε για να βγάλουν λεφτά, είτε ακόμη περισσότερο για να γίνουν γνωστοί. Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τους θαυμαστές της είναι γιατί δεν πλήρωσε από την αρχή για να αποφύγει το διασυρμό; «Η εταιρεία Polyvideo δεν λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Άρα, εάν η Άννα πληρώσει το ποσό που ζητά η εταιρεία, σε περίπτωση που κερδίσει την προσφυγή της στον Άρειο Πάγο, δεν θα μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματά της. Το χρέος θα το καταβάλει μόνο εάν χάσει τη δικαστική μάχη στον Άρειο Πάγο» υποστηρίζει το στενό της περιβάλλον. H ίδια πάντως πιστεύει ότι η κατάσχεση των προσωπικών της αντικειμένων και των «εργαλείων» της δουλειάς της είναι παράνομη, γιατί όλα όσα κατασχέθηκαν έχουν κοστολογηθεί 50,000 ευρώ, ενώ η πραγματική τους αξία ανέρχεται σε περισσότερο από 3.000.000 ευρώ. «Η Άννα αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λος Άντζελες σε μια πολύ δημιουργική φάση και μελετά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Να είστε σίγουροι ότι η επιστροφή της θα είναι μοναδική. Όσο αφορά τη δικαστική διαμάχη υπάρχουν οι δικηγόροι της, τους οποίους εμπιστεύεται και είναι πιο αρμόδιοι για το θέμα. Όταν τελειώσει όλη αυτή η ιστορία θα δώσει και αυτή τις δικές της απαντήσεις», προσθέτει ο ίδιος άνθρωπος.

Η επανασύνδεση με τον Ψωμόπουλο
Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Άννα την έφεραν κοντά στον Χρήστο Ψωμόπουλο. «Οι δρόμοι τους ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ. Μιλούσαν καθημερινά στο τηλέφωνο αν και έπαψαν να είναι ζευγάρι. Ο Χρήστος αποδείχθηκε πως ήταν από τους λίγους ανθρώπους που στάθηκαν τόσο πολύ στην Άννα σε όλη αυτή την ιστορία», μας είπε κοινός φίλος του ζευγαριού. Μπορεί το περιστατικό με τη δικαστική διαμάχη να είναι κάτι που η Άννα θα ήθελε πολύ σύντομα να διαγράψει απο το μυαλό της, άφησε όμως πίσω του κάτι πολύ θετικό. Την ξανάφερε κονά στον Χρήστο Ψωμόπουλο κι έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Άλλωστε η απόλυτη σταρ ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον Χρήστο. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια σχέση που δοκιμάστηκε πάρα πολύ από την αρχή της και παρόλα τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο -κυρίως για τον Χρήστο Ψωμόπουλο- η απόλυτη σταρ ήταν αυτή που τον στήριζε συνεχώς. Ο επιχειρηματίας καθ’ όλο το διάστημα πριν από τον χωρισμό του με την Άννα την ακολουθούσε σε όλο της το tour από Αμερική μέχρι Καναδά και Αφρική - ήταν συνεχώς στο πλευρό της. Οι κοινές φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές ήταν οι ατράνταχτες αποδείξεις ενός μεγάλου έρωτα που, για λόγους που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, έληξε προσωρινά πριν από λίγο καιρό. Φάνηκε όμως πως ήταν μια συνηθισμένη κρίση και ξεπεράστηκε. Σε αντίθεση με τα όσα έχουν γραφτεί, ο Χρήστος το τελευταίο διάστημα δεν ταξίδεψε καθόλου στο Λος Άντζελες για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του, επειδή σε πολλές δίκες είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισης της Άννας. «Πρώτη φορά τους βλέπω τόσο συνδεδεμένους. Το διάλειμμα στη σχέση τους ήταν μια τονωτική ένεση για να καταλάβουν κι οι δυο τους πως τα αισθήματα τους είναι πιο δυνατά απ’ όσο πίστευαν. Η Άννα αρέσκεται πολύ στις εκπλήξεις και ξέροντας την καλά δεν αποκλείω να την δω να επισημοποιεί σύντομα την σχέση της με τον Χρήστο» εξομολογείται δικός της άνθρωπος που την ζει καθημερινά. Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χρήστο Ψωμόπουλο ζευγάρι με την Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν απλώς φήμες που έβγαζαν προς τα έξω οι καλοθελητές.

Comeback που θα συζητηθεί
Τα μελλοντικά σχέδια της Άννας κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό. Η αλήθεια είναι ότι φέτος λόγω της απουσίας που είχε από τις αθηναϊκές πίστες, οι επιχειρηματίες έχουν γίνει χαλί στα πόδια της, προκειμένου να την εντάξουν στο δυναμικό τους κάνοντας της δελεαστικές προτάσεις. «Η Άννα θέλει να επιστρέψει με εμφανίσεις που την καλύπτουν απόλυτα καλλιτεχνικά γι` αυτό και δεν βιάζεται να αποφασίσει» μας είπαν. Η επιστροφή της σίγουρα θα είναι εντυπωσιακή, έτσι όπως η απόλυτη σταρ μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Από
http://anna-vissi.blogspot.com/ source
«Το περιοδικό» Κύπρος 07/09/2007 – 14/09/2007




























11 comments:

Anonymous said...

h wraia ANNOULA! th wraia photografisi!!! anna-menw gia to epomenw vima sou.!!! anna s'exw pe8imisi!!!!

Anonymous said...

perimenoume me agonia ti tha akolouthisi . . .

elpizo na ine sti fewtini xronia . . .

Anonymous said...

Opoiodipote site logokrinei ta grafomena ton anagnoston tou den exei mellon. I vasi tou World Wide Web einai i eleftheria tis ekfrasis meso tis enallagis apopseon. Oso ki an ektimo tin katartisi, to meraki kai tin afosiosi tou dimiourgou tou blog aftou, toso den katalavaino tin anagki tou na mougkonei tous symmetexontes anagnostes. GIATI;

valentinovissi said...

OTI KAI NA KANEI H 8EA MAS EMEIS 8A THN AKOLOU8OUMAI....
ANNA
VISSI
S'AGAPW!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

simfono me ton anonymo no 3!!Sto kato kato ego prosopika den eixa grapsei kati asximo.

Anonymous said...

Chris, den egrapses tipota to asximo, aplos exefrases tin gnomi sou. Osoi synantiomaste sto site afto exoume ena koino endiaferon tin AB. Oso ki an ektimo tin Vissi, prosopika vrisko perita ta sxolia styl "Annoula eisai i thea mas". Den mou lene tipota, den prosferoun kai tipota ex allou. Ean to site afto exei san skopo tou ton synexi "agiasmo" tis AB tote den exo tipota na synisfero. Yparxoun arketa alla sites pou exypiretoun ton idio "iero" skopo. Pistevo oti tha itan amartia ean to teliko apotelesma tosis douleias den isan para ta sxetika sxolia kai mono. Agapame tous goneis mas, tous filous mas, tous desmous mas me ta kala tous kai ta kaka tous. Agapo tin Vissi kai to leo pantou kai panta, afto omos den simainei oti tha prepei na vrisko oraio kai to "Aypnies", i to "Taseis aftoktonias". Pros Theou.
Para ta anotero mous xolia, tha ithela akomi mia fora ne ekfraso tin ektimisi kai thavmasmo mou gia ton dimiourgo tou site aftou. Afto pou vlepoume kai xairomaste den einai kati to aplo. Xreiazetai poly gnosi kai meraki gia kati to toso kalaisthito kai leitourgiko. Kudos.

AnonymousUSA.

valentinovissi said...

ANNA 8EA H KYPROS S'AGAPA ALLA KAI KAI SE PROSKYNA!!!!!!!!!!!


S'AGAPW GIA TO TWRA TO PRIN KAI TO PANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonymous said...

PROSOXI. TO POLY PROSKYNIMA KANEI KAKO STIN MESI!!!!!!!!!!!!!!

valentinovissi said...

GIA THN ANNA OLA TA KANW.....

THN MESH M 8A PROSEXW!!!!!!!

Anonymous said...

GIA TIN ANNA TA KANEIS OLA; PROSEXE GIATI YPARXOUN KAI KAKOI ANTHROPOI POU EKMETALEVONTAI KATASTASEIS KI ADYNAMIES.

valentinovissi said...

OPWS SOU EIPA....GIA THN ANNA RE GAMWTO!!!!!!!!!!!!