Monday, December 10, 2007

Άννα Βισση - Αφιέρωμα Πρωινός Καφές




From: http://www.annavissi-net.tk

5 comments:

Anonymous said...

ΘΕΑ!!!!

Anonymous said...

bravo stin meleti pou kani tetia afieromata, ke as lene poli oti ta kani gia na anevasi ta noumera tis stin AGB.

ta noumera tis meleti itan idietera anevasmena me tin parousiasi tou afieromatos stin Anna Vissi. idika ta dekapentalepta pou edixne skines apo tin poria tis Annas. ta mixanakia xtipisan kokkino.

AnonymousMega

Anonymous said...

ΑΝΝΑ,αν βλεπεις το μηνυμα μου,θελω να ξερεις πως νιωθω εντονα την αναγκη να ερθω να σε βρω,να πιασω το χερι σου,κι αν εχω ακομη τις αισθησεις μου να σου πω πως δεν ξερω για τους υπολοιπους,αλλα εγω σε αγαπαω αληθινα.
Τι ειρωνικο να αγαπας καποια που δε σε εχει δει καν. Κι ομως αυτο το καταφερνουν μονο ανθρωποι που η θεικη ενεργεια ρεει και εκφραζεται μεσα απο αυτους.
Αυτο το εχουν καταφερει η θεα Βισση και ο αρχαγγελος Ξυλουρης.
Ενας τρελος απο τη Κρητη..

Anonymous said...

AUTH H MENEGAKH TPT DEN EBALE; MPRABO AMA KTYPHSE KOKKINO H 8EAMATIKOTHTA THN ORA POU EPAIZE BISSH H MELETH KAI GIA THN AGB NA TOKANE SHMASIA EXEI OTI PROBALOTAN H ANNA AUTH EINAI H OUSIA MRAVO RE MELETH

ANNOULA TI NA PO NIO8O TOSA POLLA GIA SENA S AGAPAO SAN AN8ROPO THS OIKOGENEIAS MOU 8ELO NASAI PANO APO OLA KALA STHN UGEIA SOU MHN MOU PA8EIS TPT S AGAPO POLU

Anonymous said...

to: Ενα τρελος απο τη Κρητη...

Είναι χαρά, και δίνει ικανοποίηση σε ένα καλλιτέχνη, το να μπορεί να αγγίζει με την μουσική και την φωνή του απλούς ανθρώπους όπως εσένα ‘τρελέ’ ΦΑΝ από την Κρήτη.

Να είσαι σίγουρος ότι η ‘Άννα’ διαβάζει πολύ συχνά μηνύματα σε διάφορες ιστοσελίδες που είναι φτιαγμένες με αγάπη και ενδιαφέρον για αυτήν και είναι αρκετές οι φορές που και η ίδια απαντά σε μηνύματα ή συμμετέχει σε συζητήσεις σαν απλή Φαν της μουσικής. Είναι συγκινητική η προσπάθεια που γίνετε από όλους.

Ας βρεθούμε όλοι μαζί και πάλι, αυτή τη φορά στην Λάρνακα την πρώτη του Ιανουαρίου του 2008, για μια καινούργια αρχή ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο μελωδική.

ROCK for ever