Tuesday, March 18, 2008

Άννα Βίσση – Βαφτίζεται ο δούλος του θεού Αλέξανδρος





























DOWN TOWN MAGAZINE
"Με το μωρό μου" για τη νονά Άννα Βίσση
"Χωρίς το μωρό μου" ήταν το hit της, "με το μωρό" όμως αγκαλιά η Βίσση έγινε νονά. Το "Down Town" γράφει τις λεπτομέρειες...
Στις 15 Μαρτίου ήταν η βάπτιση του 7 μηνών γιου της Χριστίνας Πολίτη και του Σωτήρη Φουρτουλάκη με νονά την Άννα Βίσση. Όπως γράφει και το ρεπορτάζ του "Down Town": "...άψογη νονά, τα έκανε όλα στην εντέλεια". Όταν το μωρό έπρεπε να βάλει τις πιτζάμες του, η Άννα έβγαλε τον απόλυτο άσο από το μανίκι της και του τραγούδησε το "Χωρίς το Μωρό μου". Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους πενήντα ενώ για να δείτε το photo report δεν έχετε παρά να διαβάσετε το "Down Town".

http://www.mad.tv/showbiz/?id=29472&c=showbiz

-----------------------------------------------------------------------------------
Νονά έγινε η Άννα Βίσση, για άλλη μια φορά, το προηγούμενο Σάββατο. Η Άννα βάφτισε τον γιο της καλύτερης της φίλης Χριστίνας Πολίτη. Μετά την βάφτιση ακολούθησε πάρτι με λίγους καλεσμένους στο σπίτι της Χριστίνας, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε αργότερα στο CIRO’S Pomodoro. Η Άννα για άλλη μια φορά έκλεψε τα βλέμματα έχοντας στην αγκαλιά της το πανέμορφο μωρό που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος.


English
Anna Vissi became godmother of the son of Christina Politi (Alexandros). Anna christens the son of her best friend. After the ceremony Christina gave a party for very few good friends in her house. The celebration continued at Ciro’s Pomodoro of Anna Vissi.

6 comments:

Anonymous said...

kathe xara ke igia . . .

Anonymous said...

oraio onoma to ale3andros.....
tetoia nona kai poios den 8a8ele

Anonymous said...

rockas tha gini to pedi...an tou fisise ke i anna to theoro dedomeno ;)

Anonymous said...

Kouklaraaaaaa i anna mas....!!!!

Anonymous said...

ti ginete re paidia giati pane etsi ta pragmata;...........

Anonymous said...

Α,το νεο!!!! Κοσμοιστορικης σημασιας γεγονος (γι'αυτο αλλωστε το μετεφρασαν στα αγγλικα,μην και μεινει κανεις παραπονεμενος).Η ''ολες τις τσουλες τησ γης'' βαφτισε το παιδι της ιερειας του τιποτε,αυτο αξιζει εξωφυλλο,εκτακτο δελτιο ειδησεων και να πεσει ως θεμα στις πανελληνιες εξετασεις στο μαθημα της νεοτερης ιστοριας.Ειμαι πολυ συγκινημενος,δεν μπορω να γραψω αλλο.