Wednesday, March 12, 2008

+Χ Rockrated Wednesdays - by starbuzz.gr, Hello Magazine and MAD Tv



Ο Τάκης Κουβατσέας επιτέλους LIVE ON DRUMS και χωρίς έλεος, μας ξεσήκωσε και χθες το βράδυ, με ένα εντυπωσιακό live, ντύνοντας μουσικά το χώρο με μια ιδιαίτερη rock ατμόσφαιρα ανατρέποντας τα δεδομένα και ενθουσιάζοντας το κοινό.

Επώνυμοι φίλοι του Τάκη Κουβατσέα και του +X, έδωσαν το παρόν διασκεδάζοντας και χορεύοντας. Ανάμεσά τους η Άννα Βίσση, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Γιαρμενίτης, η Μάρα Δεσύπρη, η Σήλια Δραγούνη, ο Αντώνης Καλογρίδης, η Κερασία Κούη, η Εβελίνα Παπαντωνίου, η Χρυσάνθη Ραψομανίκη, ο Χρήστος Ψωμόπουλος καθώς και 2 φίλοι και συνεργάτες της Άννας Βίσση από το εξωτερικό ο Μαικ Ρενο και ο Γκρεγκ Μπλαντανη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς Special Guest η Άννα Βίσση πήρε το μικρόφωνο στο χέρι ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια της το κοινό που χόρευε ασταμάτητα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Αναβιώνοντας το απόλυτο rock με play list από U2, Velvet Revolver, Guns nʼ Roses, Led Zeppelin μια ανάσα κοντά μας με controversial guests. Από τις 22:00 κάθε Τετάρτη και για έξι ακόμα εβδομάδες, μόνο στο + Χ.

English
Anna Vissi visited Takis Kouvatsea's club (+X). It was a rock night were Takis Kouvatseas was playing drums all night. Anna Vissi as a special guest, was singing until the morning. Some of the songs of the play list included songs of U2, Velvet Revolver, Guns n Roses, Led Zeppelin. This event will be happening every Wednesday in +X club, with a different guest every time.








4 comments:

Anonymous said...

a re koubatsea talentara annoula mou mou leipses polu love u a lot

Anonymous said...

vissi kouvatseas kouvaloun koini trela gia tin ROCK mousiki.

Tha gini xamos me Tin nea ROCK ANNA ke TAKI

Anonymous said...

po po kefiaaaaaaaaaa

Anonymous said...

A RE ANNA TI KOUKLA POU EISAI!!!!!!!!