Thursday, April 17, 2008

Η Άννα Βίσση Ξεφαντώνει στην Ciro’s Pomodoro

Στην Pomodoro βρέθηκε χθες, βράδυ Τετάρτης, η Άννα, όπου παρακολούθησε με την παρέα της το πρόγραμμα του Νίκου Μουτσινά, από τον οποίο πήρε τη σκυτάλη, αφού τέλειωσε το show του. Για σχεδόν τρεις ώρες (από τις 02.30 μέχρι τις 5.00!) τραγούδησε δικές της επιτυχίες αλλά και τραγούδια άλλων, χαρίζοντας στους θαμώνες του φημισμένου στεκιού μια αξέχαστη βραδιά! Στο ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί ήταν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Λάκης Γαβαλάς και η Ζέτα Μακρυπούλια οι οποίοι και τραγούδησαν μαζί με την Άννα. Επίσης, ανάμεσα στους θαμώνες εντοπίσαμε τη Ναταλία Γερμανού, το Θέμη Γεωργαντά, το Χρήστο Χολίδη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, το Νίκο Ψαρρά, την Πέγκυ Τρικαλιώτη, το Δημήτρη Λιγνάδη, τη Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Κωνσταντίνο Καφίρη και το Γιάννη Κυφωνίδη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγαπημένες μπαλάντες (όπως το Δώδεκα, Ο Τελευταίος Σταθμός και το Ό,τι μου ζητήσεις) μέχρι Όλα ή τίποτα, Αγάπη Υπερβολική και Ποια θυσία!

H Άννα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον καινούργιο δίσκο, που όπως είπε έρχεται σύντομα! Αρχικά ρώτησε τον κόσμο πώς θα ήθελε να είναι το επόμενό της δισκογραφικό βήμα - οι απόψεις που ακούστηκαν ήταν διάφορες. Η ίδια, παραδέχτηκε πως είναι λιγάκι συγχυσμένη, μιας και θέλει να επιστρέψει με κάτι που δεν έχει ξαναπεί, ενώ πρόσθεσε πως είναι σε καλό δρόμο και πως σύντομα θα έχουμε το πολυπόθητο cd στα χέρια μας!

Για πρώτη φορά επίσης αναφέρθηκε δημοσίως και για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα, μετά τα διάφορα δημοσιεύματα, λίγο πριν μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη ερμηνεία στο τραγούδι τους Θιβέτ: «Ένα χειροκρότημα για το Νικόλα…. κι ας μη μιλάμε..».

Αποσπάσματα από την βραδιά στο Pomodoro:
01. Σ' αγαπώ (Αχ περιστέρι μου), Έχω τόσα να θυμάμαι: download mp3
02. Δώδεκα (μαζί με το Γ. Τσαλίκη): download mp3
03. Κακά Παιδιά, Ερωτευμενάκι (μαζί με το Γ. Τσαλίκη): download mp3
04. Στα Χρόνια Της Υπομονής (μαζί με το Γ. Τσαλίκη): download mp3
05. Ο Τελευταίος Σταθμός (μαζί με τη Ζ. Μακρυπούλια): download mp3

Από τους Φανς στο fANNAtics.gr

English
Last night Anna Vissi, visited Pomodoro to see the show of Nikos Moutsinas. When the show finished, she got on stage and started singing for more than two hours. She also said that her new CD will be out soon and that she wants to sing something different in her new album.

6 comments:

Anonymous said...

ixe poli kero na peraso toso kala, pedia itan kataplixtika, i foni tis annas se apsogi katastasi. to glenti pire ke anapse. itan san ena megali party opou oli i pelates glentousan mazi.

Apsogi i Anna

AVF

Anonymous said...

Lete na doume neo CD SINGLE meta to pasxa :P

shhhhhhhhhhhhhhhh...

Anonymous said...

o neos diskos tha exi trgoudia tou karvela, ite me tin ipografi tous i xoris . . .

UnkonownV

Anonymous said...

MHN MOU LETE OTI KAPOIOI EISASTAN EKEI ZHLEYOOOOOOOOOOOO

KALH EINAI H ALLAGH NAXEI KAI TRAGOUDIA KAI ALLVN KAI AS KANEI AYTH THN STROFH PARA MIA AP TA IDIA

EGO MENO STO ENA XEIROKROTHMA GIA TO NIKOLA KAI AS MHN MILAME

GEIA SOU RE ANNA MEGALH KARDIA OTI KAI AN SUMBAINEI EISAI PSUXOULA

ANNA MOU EGO S AGAPAO ALH8EIA NASAI PANTA GERH KAI DYNATH..

Anonymous said...

θα σας γράψω μερικα τραγουδια που ερμεινευσε ξαπλωμένη σε ένα πιάνο...!

ατμοφαιρα ηλεκτρισμένη,παρτε τα ολα,ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ,λογια και σιωπες,μεθυσμένη μου καρδια,θιβετ,εισαι, αγάπη υπερβολικη, κραυγη,γκάζι (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΡΑ),δεν θέλω να ξέρεις,εχω τοσα να θυμάμαι,τα χρονια της υπομονης(με τσαλικη να κάνει τον νταλάρα ) ,πες το ξανα (το αφιέρωσε στο ψωμμοπουλο και στο τέλος έλεγε "σ αγαπω" και φωναζε αυτος ΞΑΝΑ και φώναζε η αννα "σ'αγαπω" κτλ κτλ), σ αγαπω (αχ περιστέρι μου..), δώδεκα, αγάπη ειναι , κανενας, νυχτα στάσου (μαζί με ζέτα μακρυπουλια ΘΕΕΣ!), ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ,μην ψάχνεις την αγάπη,χωρις το μωρο μου,οσο έχω φωνη, ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ, σε θυμάμαι,έρχονται στιγμές,ποια θυσια,τρένο,ολα τα λεφτα,οταν θα φυγεις,ναι σαι καλα,άσε με να φύγω κανελίδου,εκκατομυρια,απολυτο κενο,ΕΚΕΙ, ενα σου λέω ένα....

AnonymousPizza

Anonymous said...

ΣΤΟ MAD/SPHERA 102,2 , Ο ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ "ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ POMODORO".

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ.

ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

-ΟΤΙ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ Η ΑΝΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
-ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο Χ Ι Τ Ω Ρ Α, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ.
-ΟΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΝΙΚΟ ΚΑΡΒΕΛΑ.
-ΟΤΙ ΣΤΗΝ POMODORO ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
-ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΝΕΤΕ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.