Friday, August 29, 2008

Ξεφάντωσε μέχρι πρωίας η νονά Σοφία! - espressonews.gr

Διπλή χαρά για τη νονά Σοφία Καρβέλα! Kαι βάφτισε το αδελφάκι της, και ξεφάντωσε μέχρι πρωίας σε γνωστό αθηναϊκό κλαμπ μαζί με τον αγαπημένο της Θανάση Πανουργιά μετά τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Σπάρτα Πράγας.

Η Σοφία, που είναι βαμμένη «πράσινη», δεν βρισκόταν στο γήπεδο (δεν το συνηθίζει άλλωστε), αλλά σε κλαμπ παρέα με τον αγαπημένο της Θανάση Πανουργιά. Το νου της, όμως, τον είχε στον Παναθηναϊκό. Κάθε τρεις και λίγο έπαιρνε τηλέφωνο φίλους της που ήταν στο γήπεδο και τους ρωτούσε για το σκορ. Με τη λήξη του αγώνα και το 1-0 επί της Σπάρτα, το κινητό της χτύπησε... χαρμόσυνα! Φίλοι της την ενημέρωσαν πως οριστικοποιήθηκε η είσοδος του ΠΑΟ στους ομίλους του Champion League και η νονά Σοφία φορώντας το πράσινο καπελάκι της (το οποίο γράφει «Παναθηναϊκός») ούρλιαξε από τη χαρά της! Αμέσως άρχισε να χορεύει ασταμάτητα και να δίνει καυτά φιλιά στον αγαπημένο της Θανάση Πανουργιά. Κάπου εκεί έσκασε μύτη και ο φακός μας, και ιδού!

Η Σοφία, που έζησε πρόσφατα μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της βάζοντας λάδι στον γιο του μπαμπά της και της Αννίτας Πάνια, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και φανερά ανανεωμένη είχε γίνει το επίκεντρο όλων των θαμώνων του κλαμπ. Τέτοια χαρά είχε, που κάποια στιγμή πήρε έναν φίλο της και άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει μεγαλόφωνα, αδιαφορώντας για τα σχόλια του κόσμου.

Οσοι ξέρουν καλά την κόρη της Αννας Βίσση, υποστηρίζουν ότι από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το αδελφάκι της, ο Ανδρέας, η ζωή της έχει αλλάξει τελείως. Του έχει τεράστια αδυναμία και συνέχεια θέλει να είναι μαζί του και να τον κανακεύει. Οσο για τον Θανάση, είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του! Τι κι αν πού και πού στήνουν καβγαδάκια; Εδώ που τα λέμε, είναι και αναγκαία, καθώς αποτελούν το αλατοπίπερο κάθε σχέσης! Σε ό,τι αφορά τώρρα τα επαγγελματικά της πλάνα, η Σοφία τα μελετάει. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν το χειμώνα θα τον περάσει στην Ελλάδα ή στη Νέα Υόρκη.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Απο espressonews.gr


Επανασύνδεση στη Μύκονο! - womenonly.gr
Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Σοφία Καρβέλα και τον Θανάση Πανουργιά, οι οποίοι με τα συνεχή on/off στη σχέση τους πάνε να βάλουνε τα γυαλιά σε Ευαγγελία Αραβανή και Κώστα Φραγκολιά! Η κόρη της Άννας Βίσση είχε ξανά μανά χωρίσει με τον Θανάση της κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι ήταν και οριστικό, τσουπ τα δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Γιατί, στην περίπτωση τους το οριστικό είναι πιο προσωρινό και από το προσωρινό! Η επανασύνδεση φαίνεται πως έγινε στη Μύκονο, όπου βρέθηκαν τυχαία. Η Καρβέλα επέστρεψε από την Αμερική για τη βάφτιση του αδελφού της Ανδρέα - ήταν η νονά του - και πετάχτηκε μέχρι το «ασπρονήσι» για λίγα μπάνια και πολλή διασκέδαση. Εκεί, ήταν και ο Πανουργιάς κι όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελαν πολύ για να τα ξαναβρούν.

Άλλωστε, το έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεση πήγε μαζί στην Καλαμάτα για τη βάφτιση, που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Και ο Θανάσης είναι της οικογενείας.

Απο womenonly.gr

11 comments:

Anonymous said...

koukla i sofia............

Anonymous said...

as diaskedasi oso ine ellada. apo vdomadas peta gia Ameriki

Anonymous said...

ANNA-SOFIA-NIKOS panathinaikares!

Anonymous said...

RE PAIDIA ELEOS,TI MAS NOIAZEI TO TI KANEI I SOFIA???H ANNA MAS ENDIAFEREI

Anonymous said...

Mas noiazei! Mas noiazei!

Anonymous said...

Ki emas para poly. Kosmoistoriko gegonos.

Anonymous said...

Poso xairomai pou i Sofoula evaptise to adelfaki tis. Einai ena kalo ki aksiagapito koritsi. I Anna tha prepei na einai poly yperifani gi aftin. Bravo kori mou. Ematha oti exei spoudasei kai stin Nea Yorki. Afti i kopela tha proodefsei, na mou to thymaste. Eimai toso sygkinimeni pou den mporo na grapso perisotera.

Anemona

Anonymous said...

i sofia agapaei para poli ton mikro o opoios an kai paidi tou karvela einai kouklos opos exei pei kai i anna......einai xanthos kai exei megala galazia matia..........petixe o sindiasmos.....

Anonymous said...

Να σου πω ρε ηλίθιε! Και εγώ τις περισσότερες φορές δεν συμφωνώ με τις απόψεις του carvi αλλά τις αντικρούω με επιχειρήματα. Ποιος σου είπε ότι έχουμε όρεξη να σε ακούμε κάθε τρεις και λίγο να τον βρίζεις και να λες να τον διώξουμε από το blog; Άντε στο διάλο πια! Αφού βλέπεις ότι κανείς εδώ μέσα δεν συμφωνεί μαζί σου, γιατί το συνεχίζεις;

Anonymous said...

re paidia ti ginetai edo oute sto fun club tou psinaki na eimastan............ego den nomizo na xreiazetai na apantiso me kalipse o filos mou kai ton eyxaristo........to mono pou exo na po einai pos enas kalos psixologos panta voithaei.....

Anonymous said...

Apo agapi ypervoliki! (Ti tha pathw?)
Tha pe tha nw!
Den mporw makria sou oute stigmi!
Ti na kanwwwwwwwwwww?