Tuesday, August 26, 2008

Μυστική βάφτιση για τον γιόκα της Αννίτας!

Επιχείρηση «μυστική βάφτιση» over! Η αποστολή εξετελέσθη με απόλυτη επιτυχία! Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας άφησαν στα «κρύα του λουτρού» όλους τους δημοσιογράφους των καναλιών, τους paparazzi -και όχι μόνο- που περίμεναν για να καλύψουν μέσα στο Σεπτέμβριο τη βάφτιση του γιου τους Ανδρέα.

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα πραγματοποιήθηκε στις 7.00 χθες το απόγευμα στην ιστορική Μονή της Παναγίας στο Βουλκάνο της Μεσσηνίας το μυστήριο της βάφτισης του γιόκα τους. Λάδι στο μικρό, που δεν έριξε ούτε δάκρυ (καθώς είναι πλήρως εξοικειωμένος με το νερό αφού όλο το καλοκαίρι απολάμβανε τα μπάνια του στην Καλαμάτα), έβαλε η Σοφία Καρβέλα, η οποία μόλις την περασμένη εβδομάδα ήρθε από την Αμερική προκειμένου να είναι παρούσα στο ευτυχές συμβάν.

Η Αννίτα, που συνηθίζει να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας -ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά θέματα της προσωπικής της ζωής- είχε αποφασίσει να γίνει η βάφτιση σε μία ημερομηνία που οι κους κους τηλεοπτικές εκπομπές θα ήταν σε... διακοπές. Ετσι, με γοργές διαδικασίες, που συγχρόνως θύμισαν σε όλους όσοι το έμαθαν... μυστική επιχείρηση πρακτόρων, βάφτισε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο τον λατρεμένο της κανακάρη, τον Ανδρέα, ο οποίος είναι ήδη οκτώ μηνών.

Στο μυστήριο παρευρέθηκαν οι γονείς και η αδελφή της Αννίτας, η μητέρα και ο αδελφός του Νίκου Καρβέλα, ο αγαπημένος της Σοφίας Καρβέλα Θανάσης Πανουργιάς και ελάχιστοι στενοί συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού.

Τα βαφτιστικά του Ανδρέα ήταν τα κλασικά αγορίστικα -σε άσπρο και γαλάζιο χρώμα- αλλά πολύ σικάτα αν και απλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία τα αγόρασε από γνωστό οίκο της Αμερικής, όπου βρισκόταν τον τελευταίο καιρό. Οι μπομπονιέρες ήταν πολύχρωμα παπουτσάκια.

Οσο για την Αννα Βίσση, δεν επρόκειτο φυσικά να παραστεί. Οχι μόνο γιατί οι σχέσεις της με τον Καρβέλα εξακολουθούν να είναι στον πάγο, αλλά και γιατί θα έπρεπε να... διακτινιστεί από την Αμερική όπου εξακολουθεί να ετοιμάζει τον ξενόγλωσσο δίσκο της.

Πάντως, ακριβώς για να μην πάρει το μυστήριο δημοσιότητα, η Αννίτα και ο Καρβέλας άφησαν έξω από τη λίστα των προσκεκλημένων κολλητούς τους, που πολλοί περίμεναν ότι θα ήταν στη βάπτιση του Ανδρέα. Οπως ο Κώστας Δροσόπουλος, ιδιοκτήτης του Politia Tennis Club, που επί σειρά ετών υπήρξε κολλητός φίλος του Καρβέλα και της Βίσση. Μόλις, δε, γεννήθηκε ο Ανδρέας είχε ακουστεί ότι αυτός θα ήταν ο νονός. Τελικά όμως ούτε καν στη βάπτιση του Ανδρέα δεν παρευρέθηκε. Σε ό,τι αφορά τώρα το τι έγινε μετά το μυστήριο, ακολούθησε δείπνο στο Ναυτικό Ομιλο της Καλαμάτας.

Απο espressonews.gr
&
womenonly.gr

6 comments:

Anonymous said...

i sofia ine i kaliteri epilogi gia tin vaftisi tou pediou :)

i anna apla den mporouse na erthi apo ameriki ... :P

olo ke kapia efxi tha estile meso sofias

Anonymous said...

Ti omorfi pou exei ginei afti i Sofoula!!! Ti thimamai tosi da skatoula :D stroumpouli stroumpouli kai twra exei ginei theogomena! Panagia mou!!! Mipws gerasa??!!!

Anonymous said...

mia xara i sofia alla tha protimousa na itan nona i anna................

Anonymous said...

E afou paizoun ton "Megalo Thymo" twra, tis koumpares isws tis paiksoun sto deftero paidi Carvi mou!

Thimomeni Katina

Anonymous said...

makari.......erotisi........:pisteyete pos tha ta xanavroun.....ego nai......

Leopold said...

Egw den to pistevw, to xw sigouro! Einai gennimenoi o enas gia ton allo... TELOS! Ki akoma den mou fevgei apo to myalo pws isws na einai ki ena kalostimeno paixnidaki tis tetraditsas(pou to skeftikan kai to ekteloun oloi mazi) gia pollous logous... Oi pio eksipnoi apo sas isws katalavainete...