Friday, January 30, 2009

Αννα Βίσσης,Χρήστο Ψωμόπουλος - Μαζί στις μπίζνες

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει η Αννα Βίσση παρέα με τον αγαπημένο της (κόντρα στις φήμες, εξακολουθούν να είναι ζευγάρι) Χρήστο Ψωμόπουλο! Η super star φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο πασίγνωστη νεανική φίρμα αθλητικών ρούχων που τα προτιμούν celebrities - εκτός συνόρων. Μαζί μάλιστα με τον καλό της συζητούν με τον Αντώνη Ρέμο προκειμένου στολές με το λογότυπό της να φορέσουν οι παίκτες του Ηρακλή.

Πρόκειται για τη Hummel, must στην γκαρνταρόμπα, μεταξύ άλλων, των Robbie Williams, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Arctic Monkeys, Carmen Electra, Jessica Simpson, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake και Viggo Mortensen. Στα βιντεοκλίπ τους ρούχα της εταιρείας έχουν φορέσει, ανάμεσα σε στρατιά διασημοτήτων, οι Lisa Marie Presley, Melanie C, Pink, και βέβαια ο Robbie, που είναι απ' τους μεγαλύτερους fans της. Προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του famous label, που ιδρύθηκε το 1923 και εκτός από mega stars ντύνει πλειάδα ποδοσφαιρικών ομάδων (από Γαλλία, Δανία, Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ελβετία και όχι μόνο), η Αννα και ο Χρήστος το «πάλεψαν», αλλά τελικά τα κατάφεραν.

Η Αννα επιλέγει συνεχώς ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της εταιρείας, οπότε είχε περισσότερους λόγους (συγκριτικά με άλλους... αντιπάλους) να διεκδικήσει με επιχειρήματα τα δικαιώματα της ελληνικής και κυπριακής αντιπροσωπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα γραφεία και το showroom της εταιρείας είναι ήδη έτοιμα. Η έδρα της είναι στην Πειραιώς, ενώ ετοιμάζονται ιδιόκτητα (!) καταστήματα σε Κηφισιά, Κολωνάκι, Γλυφάδα και στην Ιωάννου Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη (ένας από τους πιο γνωστούς εμπορικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας).

Οχι βέβαια ότι μαζί με τον Χρήστο δεν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρουν τα δικαιώματα του label, αλλά και οι δυο τους θεωρούν πως ήταν ό,τι καλύτερο. Αλλωστε η τραγουδίστρια δεν είναι νέα στις business. Μια χαρά τα πάει το fun εγχείρημά της με την πιτσαρία στο Κολωνάκι, βγάζει χρήμα με ουρά κι έτσι αποφάσισε να παίξει μπάλα και στη μόδα.

Ομως τα Hummel είναι χορηγοί σε πολλές αθλητικές ομάδες, ιδιαίτερα ποδοσφαίρου. Ετσι Αννα και Χρήστος, όπως μαθαίνουμε, ήδη προσέγγισαν τον πρόεδρο του Ηρακλή Αντώνη Ρέμο και συζήτησαν σχετικά με το σπονσονάρισμα της ομάδας του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση της εταιρείας. Η εκδήλωση θα συνοδευτεί από fashion show και, όπως είναι επόμενο, θα συρρεύσουν όλοι οι εγχώριοι stars αλλά και γνωστοί επιχειρηματίες.

espressonews.gr

4 comments:

Anonymous said...

in the wiier is stn tomea epixirimatias tis xronias!!ANNA VISSI!!!!!!!!!

Anonymous said...

eidate dn xwrisane!! oloi lisa3ate pia!! mpravo anna etC i epixeirimatikotita s dn paizetai..!

Anonymous said...

ok xero pou tha pigaino gia psonia.....

Anonymous said...

Paidia pote dn xwrisan.Epeidi tigxainei na 3erw tn Xristo k na ma8ainw kapoia pragmata apo mesa,sas lew oti pote dn xwrisan.Eixan kapoia provlimata alla k poia sxesi dn exei?San orimoi an8rwpoi ta sizitisan k ta vrikan k einai kalitera apo pote.8a to deite k poli sintoma p 8a epistrepsei i apoliti stin Athina k 8a arxisoun ts koines tous emfaniseis...ola einai kala!!!