Tuesday, February 10, 2009

Άννα Βίσση - πριν αναχωρήσει για την Κύπρο

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, η Άννα Βίσση ρωτήθηκε για τη συνεργασία της επί σκηνής με τα Κόκκινα Χαλιά, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να έχει μαζί της το νικητή του X-Factor, Λούκα Γιώρκα. "Ήταν μια σκέψη. Ποτέ δεν είχε κλείσει κάτι. Θα ήθελα να το σκεφτώ καλά πριν κλείσω συνεργάτες". Με αυτό τον τρόπο διέψευσε τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος είχε πει στον τελικό του talent show ότι του τηλεφώνησε η Ελληνίδα σταρ κάνοντας πρόταση συνεργασίας για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Αυτό που δεν γνώριζε όμως τότε ο Κύπριος συνθέτης, ήταν ότι η Άννα είχε ήδη αποφασίσει να αναβάλει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Θάλασσα, άρα δεν θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια πρόταση!
Έτσι, λοιπόν, σε λίγες μέρες η Άννα θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για την προώθηση της αγγλόφωνης δισκογραφικής της δουλειάς - δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Πριν φύγει όμως, θα κάνει τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του μεγάλου της χιτ Στην Πυρά.

Η Άννα σχολίασε και τη δήλωση για το χωρισμό της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, που έκανε στη σκηνή του Starz. "Είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου, έχω επενδύσει τα πάντα εκεί και δεν νομίζω ότι θα χωρούσε και τίποτα άλλο αυτή την περίοδο". Δεν παρέλειψε επίσης να αναφέρει πως της έκανε καλό η τριετής αποχή από τη δισκογραφία και τις πίστες.

yupi.gr

4 comments:

Anonymous said...

PROTOS.....simera epaize se oles tis ekpompes......kalytera pou den tha ginei telika.....kala o theofanous exei xazepsei......i mipos ithele na ferei tin anna protetelesmenwn gegonoton....

Anonymous said...

orea, perimenoume apopse na doume ti tha doume

Anonymous said...

I ANNA EINAI 8EA!!!!!!!!!!!!!!!!
KAI APORO ME MERIKA KAMMENA APO SAS EDO MESA!!!!!!!!!!!!!!!
OTI KAI NA KANETE RE SKIZEI OLES TIS IPOLOIPES I ANNA!!!!!!!!!!!
TO CD GAMAEI PANTOU!!!!!
ANNA EISAI 8EA!!!!

VISSIFREAK said...

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΧΤΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑ!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?!
ΚΑΛΑ, Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ...