Friday, February 13, 2009

Νέα Άννα Βίσση και guest ο Δήμος Αναστασιάδης στο Mad & The City

To Mad & The City μένει μέσα του Αγίου Βαλεντίνου και περνάει καταπληκτικά! Η Μαίρη, ο Δημήτρης και ο Αλέξανδρος εισχωρούν στα παρασκήνια των γυρισμάτων του πολυαναμενόμενου νέου video clip της Άννας Βίσση, η οποία μιλάει ανοιχτά για όσα θέλατε να ξέρετε για την αγαπημένη σταρ. Από το Mad & The City κάνει το πέρασμά του και ο Δήμος Αναστασιάδης που κάθεται άνετα στα πλυντήρια για μια κεφάτη συνέντευξη. Στην εκπομπή θα δείτε επίσης τη νούμερο 1 τραγουδίστρια της Μεγάλης Βρετανίας αυτή τη στιγμή, Lily Allen, καθώς και φοβερά skate στιγμιότυπα.

Συντονιστείτε στο Mad αυτό το Σάββατο στις 9 το βράδυ.

mad.tv

7 comments:

Anonymous said...

thea opws panta

Anonymous said...

Άννα Βίσση: Σταματάει για να σωθεί
Δεν βρήκα καλύτερο κείμενο να σχολιάζει αυτό που σκέφτομαι!!




Πως παλιά λέγανε ότι η Άννα Βίσση ήταν πρωτοπόρα στο styling και στις πίστες; Ε τώρα θα λένε ότι είναι και η πρώτη από τις εγχώριες σταρ που έβαλε μυαλό και έχει επικοινωνία με την εποχή που διανύουμε. Αποφάσισε λοιπόν να μην εμφανιστεί το καλοκαίρι στο «Θάλασσα» και να πάει τον επόμενο χειμώνα στο «Αθηνών αρένα» Διότι σου λέει η γυναίκα, εδώ τον χειμώνα και δεν μπορούν να μαζέψουν άνθρωπο –και σύλλογο- που θα τους βρούμε το καλοκαίρι ; Και έτσι λίγο εξωτερικό, καμιά τουρνέ θα περάσει και το καλοκαίρι. Ελπίζουμε πάντως το αράδειγμα της Βίσση να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες σταρ της πίστας, μπας και δει η νύχτα Θεού πρόσωπο.
Για την ιστορία στο "Θάλασσα" φαίνεται να αράζει για το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης.

Anonymous said...

http://freegossip.gr/

Anonymous said...

Την ώρα που τα τρακτέρ έκλειναν τους εθνικούς δρόμους, μέγας Ελληνικός εμφύλιος ξέσπασε στην show bizz. Άννα Βίσση vs Αντώνη Ρέμου και μάλιστα μέσω Ατλαντικού ωκεανού , αφού εκεί βρίσκεται η πρώτη. Συγκεκριμένα η Βίσση είχε κλείσει να εμφανιστεί –ύστερα από 3 χρόνια- στο «Αθηνών Αρένα» , γύρω στον Φεβρουάριο. Μέχρι τότε θα εμφανιζόταν ο Ρέμος. Έλα όμως που του τελευταίου του κλήρωσε επιτυχία , συγκριτικά πάντα με την νέκρα που επικρατεί φέτος στην νύχτα. Άρα συνεχίζει και με την βούλα. Έλα όμως που η απόλυτη τα πήρε κρανίο και έχει αρχίσει την γκρίνια ; Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Απλά η επιστροφή της στην νύχτα , θα γίνει κατά το Πάσχα στο «Θάλασσα» -που σίγουρα θα αλλάξει όνομα- και αν πάνε όλα καλά θα μείνει το καλοκαίρι. Τώρα αυτό τι σημαίνει ; Πολύ απλά, δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, για απόλυτες και η show biz από σταρς και πούπουλα βρίσκεται πλέον στον πλανήτη του ότι κάτσει.

Anonymous said...

saxlamares palio einai

Anonymous said...

Ti parakseno afto,
na 'sai to allo miso...
to megalo mou mystiko....

Anonymous said...

mallon gia to epomeno savato legate e?giati afto den!