Thursday, November 26, 2009

Αννα Βίσση - Εξουδετέρωσε τους "Αντιπάλους"

Η τύχη τελικά ευνοεί τους τολμηρούς και αυτό επιβεβαιώνεται εμπράκτως στην περίπτωση της Άννας Βίσση.

Η Ελληνίδα σούπερ σταρ, σε μια περίοδο κρίσης και σκληρού ανταγωνισμού τόλμησε να επιστρέψει στις πίστες με μια υπερπαραγωγή ρίσκο, η οποία κατάκτησε γρήγορα το αθηναϊκό κοινό, όχι μόνο λόγω περιεχομένου αλλά και λόγω… συνθηκών.

Γιατί μπορεί το θέαμα που παρουσιάζει στο Αθηνών Αρένα να είναι μοναδικό, όμως η αγαπημένη καλλιτέχνιδα "παίζει μπάλα" σε ένα γήπεδο μόνη, χωρίς αντίπαλο.

«Αυτή η γυναίκα έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Σε μια εποχή που όλοι καθόμαστε, αυτή σκίζει…», σχολιάζει επιχειρηματίας γειτονικού μαγαζιού. Κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς αν αναλογιστεί το αδιαχώρητο που επικρατεί στο στέκι της Πειραιώς.

Κάποιοι ωστόσο δε διστάζουν να μιλούν ακόμα και για την… κατάρα της Κύπριας ερμηνεύτριας που με το «καλησπέρα» της στην πίστα κατάφερε να εξουδετερώσει τους βασικούς της αντιπάλους.

Κι όσο κωμικό κι αν ακούγεται, όλοι αυτοί που δημιουργούσαν ανασφάλεια στην τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της, κατά διαβολική σύμπτωση βρίσκονται στο σπίτι τους ή και χιλιόμετρα μακριά της.

Το αντίπαλο δέος της, η Δέσποινα Βανδή ποτέ δε μπόρεσε να ανέβει στο stage του γειτονικού Sugar έστω κι αν οι αφίσες της, ήθελαν την έναρξη των εμφανίσεων της να προηγείται από αυτή της Βίσση. Η Βανδή μάλιστα δεν κατάφερε καν να βρει στέγη εντός Αθηνών, με συνέπεια να αναγκαστεί να μαζέψει τα μπογαλάκια της για άλλες… πολιτείες.

Ο Γιάννης Πάριος αποτελούσε για την Αννούλα πάντα έναν ισχυρό αντίπαλο. Ειδικά φέτος που ο ερωτικός τραγουδιστής έκανε ένα πάντρεμα με νέους καλλιτέχνες ικανοποιώντας τις ακουστικές ανάγκες όλων των ηλικιών, έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνος, κάτι που φάνηκε και από τους χορούς που έχουν κλειστεί στο Fever.

O ξαφνικός τραυματισμός του στο πόδι ωστόσο και η αποχή του από την πίστα, γέμισε ακόμα περισσότερο τα πρώτα τραπέζια της Άννας δίνοντας της μια… βαθειά ανάσα.

Και το… καλό για την τραγουδίστρια τρίτωσε, όταν ένα από τα δυνατά σχήματα του χειμώνα Μητροπάνος-Ζήνα δέχτηκε κι αυτό το δικό του πλήγμα. Η γρίπη του Δημήτρη Μητροπάνου και η εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο ανάγκασε τη διακοπή του προγράμματος τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη.

Όλες αυτές οι συμπτώσεις βέβαια μπορεί να ακούγονται τραγικές αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουν τον επιχειρηματία του Αθηνών Αρένα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού βλέπει πως δεν θα αργήσει να αποσβέσει το τεράστιο ποσό που δαπανήθηκε για το υπερθέαμα της Βίσση.

Όσο για την ίδια, με λιγότερο άγχος πια, νιώθει και πάλι βασίλισσα της αθηναϊκής νύχτας, κάτι που τη γεμίζει με ιδιαίτερη ενέργεια και διάθεση για να δώσει στη σκηνή τον καλύτερο εαυτό της.

stifora.gr

13 comments:

Anonymous said...

Άννα Βίσση:1.000.000 € θα στοιχίσει η πραγματοποίηση του ονείρου της. Δύο μεζονέτες στην Αγία Νάπα!

Anonymous said...

παιδια ισχυει οτι ο κουβατσεας συνεργαζεται με την κ.Βανδη?
ειδα ενα βιντεο στο youtube με κουβατσεα nivo και την κ.Βανδη.Μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.να πω οτι δε με στενοχωρησε τοσο για το γεγονος οτι ''πουλησε'' την Αννα για καποιον αλλο ''τραγουδιστη'' οσο για το επιπεδο του Τακη.Οταν εισαι καλλιτεχνης οπως ο Τακης δε μπορει να κανεις τετοιες επιλογες.Μη ξεχναμε το ονομα που εχει στο εξωτερικο...PETER YOUNG!Τελος παντων ο Τακης ειναι τρομερη προσωπικοτητα και λειτουργει ανευ κομπλεξ και συμπλεγματων αλλα αυτη του η διαθεση για παρακμαζουσες εστιες με προβληματιζει.Ευχομαι το καλυτερο στον Τακη cause i love rock n roll and metal!

Anonymous said...

Ασυνήθιστος αριθμός σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων στο εμβόλιο κατά της νέας γρίπης καταγράφηκε στον Καναδά, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο Γαλλικό Πρακτορείο.


Μάλιστα ανακλήθηκε παρτίδα εμβολίων του φαρμακευτικού ομίλου GlaxoSmithKline.

Anonymous said...

gia na doume ti ekpliksis tha exi apopse sto Arena. Kathe pempti olo ke kati ginete.

Pia gnosta onomata tha ine apopse gia na thavmasoun tin Anna? isos ke epi skinis lol.

Anonymous said...

den yparxei ayto poy ginetai fetos me thn anna!! ontvs paizei mpala monh ths oloi ma oloi milane gia to show ths sto arena kai lene pote tha pane!! xana sthn koryfh...bravo re annaraaaaa!!!

Anonymous said...

pote dn katevike apo tin koryfi i apoliti!h anna einai itan ka i tha einai i apoliti ellinida star ever!nomizo oti apla i diafora einai pos i anna einai pio orimi apo pote<3 <3 <3!anna s'agapao!

Anonymous said...

- Η Άννα Βίσση ανακοίνωσε ότι θα πήγαινε με την Πατρίτσια Φιλντ στην Αίγυπτο

blog

Anonymous said...

anna zoume gia na s' akoume

thimomeni Katina said...

Entelws ilithio to post afto vre bloggers mou! kakws to valate! I Anna gia na einai prwti, de xreiazetai na paizei xwris antipalo. Outws i allws, prwti einai. Kai i Vandi den einai "antipalon deos"!!! An einai dynaton! Xwris na tin ypotimw ki ekeini, allo i mia, allo i alli (xilioeipwmeni istoria...)

Kai afto pou thewrw pio Koufo, Trelo, Anedafiko ki anermatisto einai oti anaferei ton PARIO (!!!!!!) ws vasiko kai monimo antipalo tis Vissi!!!!! Apo pou ki ws pou??? Filoi einai me amoivaia ektimisi. Ase pou i koini merida koinou pou apefthynontai, einai ligi. De nomizw oti eksartontai oi douleies tou enos apo tis anadouleies tou allou! Genika, mono thetiko den to eida to 'arthro". Mia mpourda kai misi, gia na gemisei seires se kwlofyllada, travwntas tin prosoxi me ton klasiko tropo. (Xrisimopoiwntas to diaxronika piasariko onoma "Anna Vissi"...)

Anonymous said...

poli kalo to show tis annoulas

Anonymous said...

I ANNA EIANI KATAPLIKTIKI, TO SHOW OTAN I IDIA DEN EINAI STIN SKINI EINAI ENA XALI KAI MISO.

Anonymous said...

Katarxas simfwnw me thimomeni! Oti na nai to post... Ki episis diafwnw oti to show einai xalia otan leipei i Anna! Ti den sou arese diladi - an piges.

Anonymous said...

Η ΑΝΝΑ ΘΑ ΕΣΧΙΖΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ,Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ!ΕΙΤΕ Ο ΠΑΡΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕ,ΕΙΤΕ Ο ΤΑΔΕ ΕΠΕΦΤΕ!!!ΤΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΝΑ-ΜΟΝΗ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ΕΠΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ Η ΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΑΝΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟ''ΜΕΤΑΛΟ'' ΚΑΙ ΤΟ''LEAP OF FAITH'' NIKOS KAI STEVEN FROM BRUXELLES!!