Sunday, November 29, 2009

Άννα Βίσση-Άντζελα Δημητρίου: ντουέτο στο Αθηνών Αρένα!


Η Άντζελα Δημητρίου πήγε χθές στο Αθηνών Αρένα για να δεί το "Fabulous Show" της Άννας Βίσση. Η Άντζελα κατά τη διάρκεια του προγράμματος ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε μαζί με την Άννα Βίσση το «Ποια Θυσία» και «Φωτιά στα Σαββατόβραδα». Στη συνέχεια η Άννα αφιέρωσε το «Αλήτισσα Ψυχή» στην Άντζελα, η οποία το χόρεψε!

Όταν ανέβηκε στην πίστα η Άντζελα είπε αστειευόμενη στην Άννα: «Χαθήκαμε. Έχεις Facebook να τα πούμε; Έχουμε πολλά να πούμε». Συνέχισαν μιλώντας για τη συνεργασία τους στο παρελθόν μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Η Άννα έδωσε το μικρόφωνο στην Άντζελα και εκείνη τραγούδησε το «Ποια Θυσία» αλλά και το «Οι Χωρισμένοι δεν Γιορτάζουνε Ποτέ». Ειδικά το πρώτο κομμάτι είναι ένα από τα αγαπημένα της Άννας Βίσση το οποίο η ίδια λέει κάθε φορά ολόκληρο σε όλα τα προγράμματά της τα τελευταία χρόνια.



more photos
yupi.gr

2 comments:

Anonymous said...

Tromakse na katevei ap tin pista i Antzela! Xaxaxaxaxa apaixti! Pige kai diavasmeni! Kai kala "posa exoume perasei oi dyo mas kali mou fili Anna!!!" Kai i Vissi me tin aporia sto vlema :"Posa exoume perasei kale kai den ta thymamai???" Agapame Antzela wstoso! Einai thrylos!

Anonymous said...

Enas mpoufos sta mpouzoukia.