Wednesday, November 18, 2009

Άννα Βίσση : Όσα είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο - σεξ, gay και Καρβέλας - yupi.gr


Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Άννα Βίσση έφτασε στα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Nitro 102,5 για την πολυαναμενόμενη συνέντευξή της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες απαντήσεις της Ελληνίδας σταρ:

Για τους λόγους που την έκαναν να φύγει από την Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια:

«Κάποια στιγμή κουράστηκα τόσο πολύ που έλεγα "Να ξεφύγω, να γλιτώσω, να φύγω μακριά". Έβλεπα την Ελλάδα και δεν ήταν αυτή σαν χώρα που με πείραζε, με πείραζε η Άννα Βίσση που ήταν στην Ελλάδα και είχε κουραστεί από τη Eurovision, από το να σκέφτεσαι συνέχεια "τι θα κάνω φέτος και πώς θα το κάνω", και απ' όλη αυτή την αναμονή και την κριτική. (…) Κουράστηκα, βαρέθηκα. Και ήθελα να φύγω».

Για την πρώτη περίοδο της σχέσης της με τον Νίκο Καρβέλα:

«Τότε που τα έφτιαχνα με τον Καρβέλα και μουσικά και γκομενικά, ερχόταν θυμάμαι ο Νίκος στο Διογένη, που δούλευα με τον Πάριο, και τσαντιζόταν που ερχόταν ο Τόλης Βοσκόπουλος -ο οποίος είχε το στιλ αυτό το αρχοντικό και του gentleman- και με επισκεπτόταν. Ζήλευε. Ερχόταν και παίζαμε τάβλι και χτύπαγε την πόρτα ο Βοσκόπουλος και μου έλεγε "Να σου πω, Αννούλα…" και μου έλεγε ο Καρβέλας "Τι θέλει αυτός πάλι;". Κι εγώ του εξηγούσα "Ρε Νίκο, δεν φλερτάρω με τον άνθρωπο". Δεν με φλέρταρε στα ίσια ο Βοσκόπουλος. Είχε αυτό το έμμεσο. Αλλά πρόλαβε ο Καρβέλας, τι να κάνουμε; (γέλια)».

Για τον Γκρεγκ Λαντάνι:

«Χθες, θυμόμουνα τον μάνατζέρ μου… τον άνθρωπο αυτό, τον άτυχο. Μου ήρθε πολύ ο Γκρεγκ και δεν το πίστευα. Εκεί που λες "εντάξει, προχωράμε", εκεί λες "γιατί έφυγε αυτός ο άνθρωπος;"».

Για την περιπέτεια με την κατάσχεση των ρούχων της:

«Τα ρούχα τα πήρα όλα πίσω στις σακούλες τις μαύρες που τα είχανε πάρει. Έδωσα και κάποια χρήματα, όχι όμως αυτά που ζητούσαν. Καμία σχέση. Τελικά, τώρα συνειδητοποιώ ότι το διασκέδασα κάπου, κάτι μου έδωσε κι αυτό. Ξύπνησα! Και είπα "Α, μπορεί να μου συμβεί κι αυτό στη ζωή μου". Είχε πλάκα».

Για τον Νίκο Καρβέλα:

«Παιδιά, πάρτε το χαμπάρι. Ο Καρβέλας είναι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Τον αγαπάω, τον λατρεύω. Και η σχέση αυτή δεν θα τελειώσει ποτέ. Θα ξανάρχεται και θα ξανάρχεται».

Τι απάντησε όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος της είπε: «Θυμάμαι μια συνέντευξη που είχα κάνει και με τους δύο σας για το "Esquire". Και μου έχει μείνει ακόμα η μαγκιά του Καρβέλα που μία μέρα, ενώ ήσασταν σε περιοδεία στην Καλαμάτα, ήρθε και σου είπε “Αννούλα, τελειώσαμε. Δεν μπορώ, δεν μου βγαίνει”»:

«Ναι, και κλαίγαμε τρία χρόνια — ο ένας στον ώμο του άλλου».

Σχετικά με το αν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο:

«Τα έχω με μένα. Δεν θέλω να πω ότι κουράστηκα, δεν κουράζεσαι από τους έρωτες, αλλά βαρέθηκα αυτό το παιχνίδι. Θέλω κάτι άλλο τώρα στη ζωή μου. Φαίνεται μεγάλωσα. Είμαι σε άλλη φάση της ζωής μου. Θέλω άλλο φλερτ αυτή τη στιγμή. Θα ʼθελα -όποιος και να με φλερτάρει ή όποια κι αν θα είναι αυτή η σχέση που θα έχω- να έχει άλλα πράγματα να μου δώσει. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω, δεν περιγράφεται. Μόλις το δω, θα το αναγνωρίσω».

Για τις σκηνές ζηλοτυπίας:

«Ένα πράγμα που μου έλεγε πάντα ο Καρβέλας είναι: "Αυτό που χάρηκα μαζί σου είναι ότι δεν με ρώτησες ποτέ τι ώρα γύρισα, πώς πέρασα, τι έκανα, με ποιον ήμουνα". Δεν το έχω αυτό. Ακόμα και να με απασχολεί, επειδή δεν θέλω να μου το κάνουνε, δεν το κάνω. (…) Και να με έτρωγε, δεν το ρώταγα. Ήταν θέμα περηφάνιας».

Αν τη φλερτάρουνε στο μαγαζί που τραγουδάει:

«Με φλερτάρουνε και γυναίκες και άντρες. Και μου αρέσει αυτό. Για μένα αυτό είναι το φυσικό. Να μπορείς να ερωτευτείς έναν άνθρωπο που να σου δίνει κάτι. Όταν σου λέω ότι η Αντζελίνα Τζολί μου αρέσει, ε, τι να σου πω, θα μπορούσε και να μου αρέσει. Δεν αποκλείεται και να την ερωτευόμουνα». (Λίγη ώρα πριν, σε ερώτηση σχετικά με τους ξένους σταρ που της αρέσουν σαν άνδρες, είχε δηλώσει: «Δεν τρελαίνομαι για τον Μπραντ Πιτ. Μου αρέσει πιο πολύ σαν ηθοποιός παρά σαν γκόμενος. Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, θα τα έφτιαχνα με την Αντζελίνα»).

Τι απάντησε σχετικά με το αν θα ακουστεί κάποιο τραγούδι της στη δεύτερη ταινία «Sex And The City»:

«Έχουνε στα χέρια τους το "fabulous", στην αγγλική του έκδοση, και νομίζω σε δύο μήνες από τώρα αποφασίζεται η μουσική του έργου και μπορεί και να είμαι μέσα. Είμαι κι εγώ σε οντισιόν».

Η Άννα με δικά της λόγια:

«Ο Καρβέλας δεν ήταν παιδική χαρά. Ήταν βαρύς κι ασήκωτος. Δύσκολος».

«Το να ακουμπάω εγώ σε έναν άνδρα και να αισθάνομαι ασφάλεια είναι συνώνυμο του θανάτου μου. Έχω φίλους και οικογένεια γι' αυτό».

«Δεν έχω κάνει facelift. Γυμναστική και "no sex" τώρα τελευταία».

«Είμαι πολύ gay-friendly εδώ και πολλά χρόνια».

Ακούστε τη να περιγράφει τους λόγους για τους οποίους έφυγε για την Αμερική και τη ζωή της εκεί (αλλά και να μιλάει κυπριακά!):

yupi.gr

9 comments:

Anonymous said...

to ego s'agapao eine standard tou karvela.krazei apo makria.malakia omos ekei pou paei ena vima mpros 2 kani piso?k kati akoma eipe oti tha tragoudisei meta apo 2 xronia ksana i 3?den tha to antekso kai alli apousia.aman pia

Anonymous said...

akouste new kaiti,ta ixia

http://www.youtube.com/watch?v=zxKutKAMkzQ

Anonymous said...

Mia apo tis idies malakies. Den exei varethei na akouei ton eafto tis na anamasaei ta idia kai ta idia gia ton Karvela kai tis gay gynaikes; Se akousame Annoula mou, mas ta eipes ekato fores. Bravo eisai proodeftiki, to katalavame.

Anonymous said...

an einai na tis ksanagrapsei o karvelas, tetoia kommatia! paei kaikame...

ma diladi k autos, afou exei tin ikanotita na grafei kala...as tis dwsei kati gamato! mou kanei k ligo sa na thelei na akurwnei to talento...(me orismenes epiloges tou)

Anonymous said...

poli gamo to tragoudi ths kaitis,poli orimo,makari na xe k ena tetio i anna.thanks pou to vales!!

Anonymous said...

exei polla alla kalitera ap'auto h anna... aman pleon oloi alloi einai kaliteroi apo tin anna alla kata t'alla h anna vriskete stin korufi... telika exoune dikio gia mas tous ellines oti an den trwgomaste meta3i mas 8a kataktousame ton kosmo... asxeto + sxetiko to pa!!

loucas said...

dikaio exeis..giati iparxei polli zilia kai kakia metaksi ellinon

Anonymous said...

e kala tora to mathame..alos diafimizi tin elena alos tin keti ktl....xerun pu beni kosmos ke benun na kanun diafimisi.....den katalawenun oti mono kako tus kani...ego gustaro na akuso kati apo monos mu ke ohi na mu to epivali o kathe enas....an mu aresi tis ketis tha psaxo na to akuso....an den to xero den hriazome sistasis...as to pexun ta radiofona na to akusume tihea ala hlomo to kovo....ke den to leo me kakia..to eho akusi to tragudi ke mu arese ala i keti den bori na pari ta epano tis pleon....

Anonymous said...

pesta annoulla mou kathe fora mporo na se akouo me tis ores na milas