Tuesday, November 3, 2009

Άννα Βισση – Πρόβες Αθηνών Αρένα - RealNews






18 comments:

Anonymous said...

Άννας Βίσση - Νίκου Καρβέλαs
Η συνεργασία τους θ' αρχίζει και θα τελειώνει σε ένα video wall. Επειδή τα δικαιώματα από κοινές τους εμφανίσεις ανήκουν προφανώς και στους δύο, η Άννα ζήτησε και πήρε την άδεια από τον Νίκο Καρβέλα ώστε να τα προβάλει, για να κάνει μια αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της στο Ελληνικό τραγούδι. Από παλιές βιντεοσκοπήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς όταν όλα ήταν μεταξύ τους ρόδινα, θα προβληθούν διάφορα βίντεο σε μια γιγαντοοθόνη. Αυτή λοιπόν είναι η μεγαλειώδης και πολυσυζητημένη συνεργασία του πάλε ποτέ ζευγαριού.

Anonymous said...

Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας: Και πάλι μαζί!
Καθώς πλησιάζει η μέρα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο "Αθηνών Αρένα" μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το show που ετοιμάζει...

Οι σχέσεις της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα εδώ και μερικούς μήνες έχουν αποκατασταθεί και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το πρώην ζευγάρι "μαζί" στη σκηνή του "Αθηνών Αρένα" με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης παρακολούθησε μία από τις τελευταίες πρόβες της Άννας και βρέθηκε σε ένα γύρισμα για την παράσταση, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος!

Όπως έχουμε, ήδη, γράψει οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ελληνίδα star στους θαυμαστές της είναι πολλές, αφού στην παράσταση που ετοιμάζει θα κάνει αναδρομή στην 35χρονη καριέρα της, αλλά και στα γεγονότα που στιγμάτισαν την προσωπική της ζωή! Η Άννα συνεχίζει τις καθημερινές και πολύωρες πρόβες, καθώς οι απαιτήσεις του "The fabulous show" είναι πολύ μεγάλες...

Anonymous said...

Αφησε τον ΑΝΤ1 για το Star! Οπως όλα δείχνουν -και όπως πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει σχετικά με τον δημιουργό- ο Φοίβος δίνει τα χέρια με στελέχη του Star και από κοινού προχωρούν στην ίδρυση νέας δισκογραφικής εταιρείας! Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και άνθρωποι που συμμετείχαν στο χρυσό ντιλ θεωρούν σχεδόν βέβαιη τη συνεργασία. Ο διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή αφορούν το καταστατικό, τα ποσοστά, τα οικονομικά και διάφορα άλλα διαδικαστικά για την ίδρυση της εταιρείας.

Μαζί με τον δημοφιλή συνθέτη και στιχουργό στη νέα εταιρεία προσχωρούν, απ’ ό,τι φαίνεται, και πρωτοκλασάτα ονόματα της Heven, που έχουν συνδέσει το φωτεινό τους όνομα με αυτό του Φοίβου. Βαρύ πυροβολικό σε αυτή την εταιρική συμμαχία, η «μούσα» του συνθέτη των επιτυχιών Δέσποινα Βανδή που, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει κάνει το κανάλι δεύτερο σπίτι της. Χθες η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε -μέσω επιστολής- ότι λήγει και η δική της συνεργασία με τη Heaven. Την ίδια στιγμή μαζί με τον Φοίβο ακόμα μία ακόμη φορά (τις τελευταίες ημέρες) έκανε βόλτες στα γραφεία του Star.

Από την άλλη βέβαια η Heaven ετοιμάζεται να σκάσει τη... δική της βόμβα στη μουσική αγορά. Η απάντηση θα έρθει με ένα πρόσωπο «συγγενικό» σε πολλά της Δέσποινας. Αύριο μάλιστα το πρόσωπο αυτό παραχωρεί ζωντανά συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Ρυθμού. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή η συνέντευξη αποτελεί και την απαρχή μιας μεγάλης, φιλόδοξης συνεργασίας!

Leopold said...

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!! ΝΙΚΟΛΑΣ IS BACK!!!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!!! ΟΛΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΙΣΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Anonymous said...

Thymaste pou to star ws twra livanuze kai eglyfe ti Vissi? Ksexaste ta siga siga. An ontws anoigoun diskografiki me foivo-Vandi, tha arxisei i laspi...

Vevaia, liges tha nai oi meres tis en logw "diskografikis", gia pollous logous...

Anonymous said...

pedia egw dn t pistevo o malelis einai fan ts annas edo k toso kero k pantu ipostirizi anna dn ginete st 3afniko e3alu t laspi na rixun i anna den kani kati t kako antitheta panta ola einai iperoxa!alli ine i psonara...;p

xristina said...

apoti dilose o sigkekrimenos epixirimatias ston perigiro tou skopos tou ine na feri kato apo tin idia stegia foivo despina karvela vissi

Anonymous said...

paidia to site tou rythmou einai mono vissi!

Anonymous said...

Καλά, μην ακούτε...Εγώ πιστεύω ότι ο Μαλέλης θα πούλαγε ακόμα και τη μάνα του, που λέει ο λόγος, για λίγη τηλεθέαση ή παραπάνω κέρδη.

Anonymous said...

Ennoeitai! Tetoios einai...
Alla gia mena den exoun kamia simasia! Afto pou giortazw kai panygirizw einai ANNA + NIKOS!!!!

Anonymous said...

http://www.rythmosfm.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=136&Itemid=109

Anonymous said...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η HEAVEN απαντάει με Βίσση;

Την δική της απάντηση ετοιμάζεται να δώσει η Heaven στην αποχώρηση του Φοίβου που συνεπάγεται με την αποχώρηση και άλλων καλλιτεχνώνόπως της Δέσποινας Βανδή.

Την δική της απάντηση ετοιμάζεται να δώσει η Heaven στην αποχώρηση του Φοίβου που συνεπάγεται με την αποχώρηση και άλλων καλλιτεχνώνόπως της Δέσποινας Βανδή.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές έχει γίνει ήδη κρούση στην Αννα Βίσση η οποία αύριο παραχωρεί συνέντευξη στον ΡΥΘΜΟ και στον Μάκη Πουνέντη που ανήκουν στον ΑΝΤ-1 όπως και η Heaven. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Άννα είναι στην Sony όπου και ανανέωσε το συμβόλαιό της το 2007 όταν την πολιορκούσε η Heaven ξανά. Τότε η εταιρία είχε προσεγγίσει την Άννα Βίσση και έγινε μεγάλος χορηγός στις συναυλίες της στην Αυστραλία (και ποιος δεν παραξενεύτηκε, βλέποντας το έμβλημα του Αντεννα ως χορηγό των συναυλιών της Άννας στην Αυστραλία). Από τότε άνθρωποι κλειδιά της Heaven έχουν συχνή και πολύ φιλική σχέση με την Άννα.

heaven - vissi - READ said...

http://anna-vissi.blogspot.com/2007/03/blog-post_16.html

http://anna-vissi.blogspot.com/2009/02/blog-post_23.html

http://anna-vissi.blogspot.com/2009/02/sony-music.html

klv said...

Οι φωτογραφιες απο τις προβες ειναι πολυ ωραιες

Anonymous said...

den to i ksera oti edo ke dio xronia i heaven prosegkize tin anna.. . thans gia ta links

http://anna-vissi.blogspot.com/2007/03/blog-post_16.html

http://anna-vissi.blogspot.com/2009/02/blog-post_23.html

http://anna-vissi.blogspot.com/2009/02/sony-music.html

Anonymous said...

ME TIPOTA ANNA STI HEAVEN! POTE TWN POTWN!!!

Anonymous said...

oxi...ego nmz pos einai kalitera na paei stin heaven

Anonymous said...

me tpt !!! i anna stin heaven ?? oute me pompes!!!