Friday, March 5, 2010

Αθηνών Αρένα χειμώνα 2010 – 2011 : Άννα Βισση και Σάκης Ρουβας μαζί!!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η νέα χειμερινή σαιζόν θα μας βρεί με ένα σχήμα που θα συζητηθεί πολύ!!!

Αννα Βίση & Σάκης Ρουβάς μαζί στο Αθηνών Αρένα για τον χειμώνα 2010 - 2011. Η συμφωνία έκλεισε και οι υπογραφές έπεσαν. Περισσότερα σύντομα...

tralala.gr

12 comments:

PSI said...

O karvelas tha grapsi tragoudia ke gia ton rouva.

O Karvelas EPISTREFI ...

Anonymous said...

Ο Καρβέλας θα γράψει τραγούδια και για την Άννα και για τον Σάκη
(Έχουμε επιθυμήσει να ξανακούσουμε την Άννα και τον Σάκη σε ντουέτο τραγούδι γραμμένο από τον Καρβέλα.)

Anonymous said...

mmmmm poli endiaferon akougete. :)

Kala lene o karvelas protima na epistrepsi san sinthetis ke oxi san melos kritikis epistrofis....

Anonymous said...

piga xtes sto arena, imera pemti kai itan kleisto!

Anonymous said...

Tis pemptes kleisto einai, ektos an exei xoroesperida. Tin proigoumeni pempti px itan anoixto. Ki afta gia Karvela-Rouva-Vissi mi ta xaftete. Psemata tha einai.

Anonymous said...

ee, sugnwmi tote, alla einai malakes sto arena! giati lene oti pemtes einai anoixto!

Anonymous said...

ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

giati den 8es ti sou exei kanei o SAKIS MAS

Anonymous said...

http://www.facebook.com/pages/Anna-Vissi-Sakis-Rouvas-Athenn-Arena-Winter-2010-2011-demand-it/10150113818660582?v=wall&viewas=738059585#!/pages/Anna-Vissi-Sakis-Rouvas-Athenn-Arena-Winter-2010-2011-demand-it/10150113818660582?ref=ts

[DEMAND IT]

Anonymous said...

το Αρενα ηταν ανοιχτο 3 φορες την
εβδομαδα μεχρι κ το τελος
Φεβρουαριου. Απο εδω κ περα μονο
Παρασκευη κ Σαββατο θα ειναι
ανοιχτο αφου φθανει αισιως στο
τελος του για φετος το show.

3 εβδομαδες εμειναι,οσοι δεν
πηγατε,κανονιστε αμεσα πριν την
''κανουν'' για Σαλλονικα!!!

Anonymous said...

trelenome...


tha pirpolisoume to arena tou xronou...

Anna gera, ise mia thea.

Anonymous said...

Εδωσαν τα χέρια! Το χρυσό deal για τη συνεργασία-έκπληξη της χρονιάς είναι προ των πυλών. Πρωταγωνιστές, η απόλυτη σταρ Αννα Βίσση και o σούπερ ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς. Το παρασκήνιο της -όπως όλα δείχνουν- συνεργασίας τους στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» (όπου εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Αννα), με την καινούργια σεζόν βεβαίως, είναι πλούσιο.


Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες έχουν συμπράξει on stage και στο παρελθόν, συγκεκριμένα τη σεζόν '94-'95 στη σκηνή του «Χάους». Μια συνεργασία που είχε μείνει αξέχαστη και στους δύο και, φυσικά, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία. Μπορεί τότε οι φήμες να έλεγαν πως υπήρχε ένταση μεταξύ τους, ωστόσο έκτοτε Αννα και Σάκης έχουν εκφράσει πολλές φορές την εκτίμησή τους ο ένας για τον άλλον, διαψεύδοντας τα όσα είχαν ακουστεί τότε.


Προφανώς, όμως, το timing τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν σωστό. Αννα και Sakis περίμεναν σχεδόν δεκαέξι χρόνια και μόλις μερικά λεπτά πριν φύγει το 2009 συναντήθηκαν στο πλατό του «X-Factor». Εκεί έγινε το πρώτο βήμα... Ηταν μια «ένωση δυνάμεων» που ο κόσμος αποδέχτηκε με ενθουσιασμό (πήρε, εξάλλου, και τις ευλογίες της AGB φέρνοντας χαμόγελα στα στελέχη του ΑΝΤ1). Το θετικό κλίμα μεταξύ τους είχε φανεί και on air, από τη θερμή υποδοχή του Κερκυραίου καλλιτέχνη στην Κύπρια, στην οποία έδωσε ένα φιλί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», λίγο καιρό αργότερα άρχισε σιγά-σιγά να στριφογυρίζει στο μυαλό τους η ιδέα της εκ νέου συνεργασίας τους, η οποία όταν πάρει σάρκα και οστά θα προκαλέσει σεισμό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Και μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν πως είναι νωρίς να μιλάμε για καινούργια σχήματα, μιας και η σεζόν ολοκληρώνεται τον Μάιο, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και αυτό που ουσιαστικά απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές από τις δύο ππλευρές. Κάποιοι, βέβαια, λένε ότι ήδη έχουν πέσει, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

Βέβαια, η Αννα τώρα ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα. Ο Sakis, από την άλλη πλευρά, καθώς το κλαμπ όπου εμφανιζόταν μέχρι πρότινος τυλίχθηκε στις φλόγες, είναι stand by μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο μαγαζί και να αρχίσει πάλι να δίνει one man show όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σύντομα η είδηση θα είναι και ανακοινώσιμη. Το χρυσό deal, πάντως, αναμένεται με ανυπομονησία και από τους fan των δύο καλλιτεχνών. Ηδη στο blog της τραγουδίστριας η είδηση φιγουράρει πρώτη-πρώτη, με τους οπαδούς της να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για το σχήμα-έκπληξη της επόμενης σεζόν.


Πηγή: espressonews.gr