Tuesday, March 23, 2010

Άννα Βίσση: Μιλάει για όλα!

H Άννα Βίσση, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για όλα.

Για την οικονομική κρίση, το εξώφυλλο του περιοδικού Focus με την Αφροδίτη της Μήλου, ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της, με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις γυναίκες που την προσεγγίζουν.

Η απόλυτη μίλησε επίσης για τα μπότοξ που έχει κάνει και τις μικροεπεμβάσεις, για το αν είναι απόλυτη και θεά και για την Μαντόνα. Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα.


Για την οικονομική κρίση:

«Το νιώθω, το βλέπω γύρω μου και παρακολουθώ όλα όσα γίνονται με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία για το πού πάμε και πού οδηγούμαστε. Τα ζωνάρια όντως έσφιξαν πολύ κι ήταν αναμενόμενο νομίζω γιατί όλη αυτή η ασυδοσία που υπήρχε κάποια στιγμή θα είχε το κόστος της. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να γίνει καταμέτρηση των λαθών, των ασυδοσιών και της κακής διαχείρισης. Ελπίζω αυτό το "μάζεμα" να είναι για καλό και να έρθουν καλύτερες μέρες. Δεν είναι εύκολη περίοδος και πρέπει όλοι μας να έχουμε μεγάλες αντοχές και υπομονή. Αυτό που ελπίζω είναι να τιμωρηθούν αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο και όχι ο απλός κόσμος».


Για το εξώφυλλο του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου:

«Εξοργίστηκα από το εξώφυλλο αυτό, αλλά να σου πω κάτι; Μας ζηλεύουν που έχουμε τέτοιο πολιτισμό και όσο και αν προσπαθούν να μας υποβιβάσουν, η Αφροδίτη της Μήλου είναι δική μας και όχι δική τους. Αυτό τους πονάει πιο πολύ και από το... προτεταμένο δάχτυλο που έβαλαν με χυδαίο τρόπο στο εξώφυλλό του περιοδικού τους. Τους πονά πολύ».


Για τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια:

«Είναι απίστευτη ηλιθιότητα και κακοήθεια αυτό. Τον Νίκο τον αγαπώ πάντα γιατί είναι ο πατέρας της κόρης μου, είναι ο άνθρωπος που αγάπησα όσο κανέναν, είναι ο άντρας που ήταν και "πατέρας" μου κάποια στιγμή. Πώς μπορώ, λοιπόν, να ζηλέψω, να πειραχτώ που βρήκε αυτό το ξεχωριστό πλάσμα, την Αννίτα, που τον αγαπάει τόσο και που απέκτησαν μαζί ένα παιδί, το μικρό αδελφάκι της Σοφίας μας που ποτέ δεν έκανα; Με συγκινεί το ότι βρήκε μια γυναίκα όπως η Αννίτα και όλα τα άλλα που λέγονται είναι μικρότητες μόνο».


Για τα ομόφυλα ζευγάρια:

«Ζώντας στο Λος Αντζελες είδα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να μην κρύβονται, να απολαμβάνουν τον έρωτά τους και ερχόμενη στην Ελλάδα, θέλησα να πέσουν οι μάσκες και να τολμήσουν κάποιοι να χαρούν τον έρωτά τους. Μίλησα, λοιπόν, γιʼ αυτό θέλοντας να δώσω θάρρος σε κάποιους να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Γιατί κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν, πόσο μάλιστα επειδή δεν υπακούει στα πρέπει και στο "σύνηθες". Δεν υπάρχουν πρέπει και σύνηθες στον έρωτα! Αν ένιωθα έλξη για το ίδιο φύλο, δεν θα είχα κανένα κόμπλεξ και να το κάνω και να το δηλώσω. Κανένα απολύτως όμως».


Για τις γυναίκες που την... πλησιάζουν:

«Μου την... πέφτουν κάθε μέρα γυναίκες και δεν σου κρύβω ότι μʼ αρέσει και με κολακεύει αυτό. Μπορεί να μην... ενδίδω γιατί δεν έχω νιώσει -ακόμα;- ερωτικά με μια γυναίκα, αλλά δεν έχω κόμπλεξ και δεν... κλειδώνω όταν συμβεί κάτι τέτοιο! Ξέρεις, λειτουργώ πολύ εγκεφαλικά. Με θεωρούν "εύκολη", "λάγνα", "σεξουαλική", αλλά θα τους το χαλάσω (γελάει). Είμαι πάρα πολύ δύσκολη στις σχέσεις μου, θέλω να πιστέψω πολύ στον άλλο για να ξαπλώσω μαζί του, θέλω να με εξιτάρει κυρίως εγκεφαλικά... Γιʼ αυτό και έχω μείνει καιρό ανενεργή (γελά)».


Για το σεξ:

«Χωρίς σχέση έχω μείνει κοντά στα πέντε χρόνια. Χωρίς σεξ; Και να σʼ το πω δεν νομίζω ότι θα με πιστέψεις (γέλια). Η διατροφή και το καλό σεξ μας κάνει να είμαστε καλύτερα από ποτέ! Σου μιλάω από πείρα (γέλια)».


Για την ηλικία της:

«Έκλεισα κιόλας τα 52 -το είπα και από σκηνής, γιατί να το κρύψω;- και δυσκολεύω. Και μεγάλος έρωτας και να με συγκλονίσει; Δύσκολα! Μακάρι να συμβεί, αλλά έχω δυσκολέψει πάρα πολύ».


Για το αν είναι θεά και “απόλυτη”:

«Ούτε θεά είμαι, ούτε Απόλυτη»


Για τα μπότοξ και την Μαντόνα:

«Δεν νομίζω ότι έχω κοινά με την Μαντόνα. Δεν τολμάει να κάνει κάτι καινούριο. Δεν μου αρέσει αυτό που έχει κάνει στο πρόσωπό της και έχει παραμορφωθεί και έχασε τη γλύκα που είχε. Συμφωνώ όσο μεγαλώνουμε να φροντίζουμε την εικόνα μας αλλά όχι να χάσουμε αυτό που είμαστε. Έχω κάνει μπότοξ και μικρές επεμβάσεις που δεν αλλοίωσαν την εμφάνισή μου.»


Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της Άννας Βίσση, αυτά περιλαμβάνουν εμφανίσεις στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης μαζί με τους Μπλε, τη Μαριώ, τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Βέρα Μπούφη.

Η Άννα, όμως, θα επισκεφτεί και την Αυστραλία για έξι συναυλίες αλλά και την Κύπρο για άλλες πέντε.

Όσο για τη σεζόν, 2010-2011, η Άννα θα εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα με τον Σάκη Ρουβά για τον οποίο δήλωσε:

«Τον εκτιμώ χρόνια τώρα, απʼ όταν ήταν στο ξεκίνημά του και δουλέψαμε μαζί στο "Χάος"».

loveradio.gr

4 comments:

Anonymous said...

gia ola milise pia, mexri ke gia to focus :P

Anonymous said...

Nai xryso mou, emilise i Anna mas gia ola; Diavase esy tipota to kainourgio ki aksiologo giati ego den to diavasa; Mia apo tis idies malakies eipe xryso mou. Den exeis varethei na akous tis idies bourdes;

Anonymous said...

E ki esy gia ti thes na milisei? Gia ti sexoualiki zwi twn ippokampwn? Gia ton plithorismo sti Venezouela? Gia to stafylokoko? O,ti ti rwtoun, apantaei. Ti na kanei i gynaika?

Anonymous said...

Gia ton stafylokoko; Katholou asximi idea. As tin rotisoume na mathoume to poia einai i gnomi tis peri aytou tou thematos. Merci.