Monday, March 8, 2010

Ελαμψε η Αννα Βισση σε ένα fabulous party


Η «fabulous» Αννα Βίσση έλαμψε σ' ένα absolutely fabulous πάρτι με guest το διάσημο συγκρότημα The Ones! Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε φιέστα στην «Αποθήκη Πλακιώτη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «In an Absolut world, there are no labels», παρουσία πολλών επωνύμων.

Η λαμπερή τραγουδίστρια προσήλθε παρέα με την καλή της φίλη και γνωστή σκηνοθέτρια Κριστίν Κρόκος, που έχει επιμεληθεί το πρόγραμμά της στο «Αθηνών Αρένα» (μάλιστα, σκηνοθέτησε και το καινούργιο κλιπ της Αννας για το τραγούδι «Fabulous») κι έκλεψε τα φλας όχι μόνο με το κέφι της, αλλά και με το εκκεντρικό T-shirt της. Χαλαρή και ευδιάθετη, κουβέντιασε με όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκεί βρέθηκαν και η Τάμτα με εκκεντρικό καπέλο, το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro (κατά κόσμον Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης), των οποίων είναι μούσα, αλλά και η παρουσιάστρια του «Greek Idol» Αντα Λιβιτσάνου (την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα στον Alpha) με τον αγαπημένο της Στέργο. Το παρών έδωσαν και η Μαρία Κορινθίου, ο Κώστας Φραγκολιάς, το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου, η Αγγελική Δαλιάνη με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, η Νόνη Δούνια, o Γιάννης Σπαλιάρας και η Σοφία Στρατή, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλέκο Συσσοβίτης, Νίκη Κάρτσωνα.

Κλου της βραδιάς, η εμφάνιση του συγκροτήματος Τhe Ones, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα funky τραγούδια, τα εκκεντρικά outfit και το θεαματικό show του.

espressonews.gr

10 comments:

Anonymous said...

entiposiase i annoula gia alli mia fora :P.

den grafoun omos pou pige i anna meta apo afto to party me tin krokos ke kapious allous :P

Anonymous said...

poli mou aresi to style tis Annas se afto to party.

Vevea i prosopikotitas tis ine ola ta lefta.

Anonymous said...

gold pou xa8ikes?

Anonymous said...

poli omorfi i anna me to mplouzaki auto!

Xatzigiannis said...

Μάχη με τον θάνατο έδωσε πριν από λίγες μέρες ένας από τους πλέον διάσημους Ελληνες τραγουδιστές. Ο καλλιτέχνης, o οποίος διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ, βρισκόταν για παραστάσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, ενώ είχε και πόνους στο στήθος. Οι πόνοι άρχισαν να γίνονται έντονοι με αποτέλεσμα οι άμεσοι συνεργάτες του (παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του τραγουδιστή) να τον μεταφέρουν εσπευσμένα και με άκρα μυστικότητα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Οταν ήδη διακομίστηκε στο νοσοκομείο βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Αμέσως οι γιατροί που τον εξέτασαν έδωσαν εντολή και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα, ενημέρωσαν τους φίλους του που τον συνόδευαν για τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Ο τραγουδιστής έμεινε περισσότερες από 24 ώρες στην Εντατική και όταν ξεπέρασε το πρόβλημα και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τη ζωή του, μεταφέρθηκε σε δωμάτιο. Εκεί παρέμεινε για μία μέρα και παρά τις υποδείξεις για περαιτέρω παραμονή του, με δική του ευθύνη υπέγραψε και πήρε εξιτήριο

Gold:-) (17) said...

Εδω ειμαι:-).παντα....ο χατζηγιαννης πηγε νοσοκομείο??:-(

Anonymous said...

Pws sas fanikan ta tragoudia ta ellinika pou einai ypopsifia gia Eurovision?

Proswpika den mporw na dialeksw fetos... Ta vriskw ola ma ola... xalia! :(

Anonymous said...

sorry alla sinexizo tin sizitisi apo to proigumeno post!!!
nai pisteua kai pisteuo pos einai efikto h Anna na einai sto soundrtrack ths tainias tou s&c!!!exontas fili kai sinergati ton kurio dimiourgo auth ths seiras kathe allo para tixaio den tha einai an odos einai mesa...episis exei erthei kai h idia h anna se epafi me thn tilioptiki carrie sto parelthon kai genikotera me to crew...an den to ekane olo auto me stoxo tote gia mena tha htan polu xazh!!!!

gnomi mou tha prepei na to kinigisei kai nai na pei sthn patricia na kanei oti borei kai auth en anagi na paizei sto ipod sinexeia to fabulous bas kai thn ginei emoni ths JESSICA PARKER KAI TO VALEI STO TELOS...

prepei na kanei moda h Patricia thn Anna sthn ameriki...do it


to aksizei sthn teliki re gamoto

Anonymous said...

Επιτέλους! Ειχα παρα πολυ καιρό να δω φωτό της Άννας από έξοδο και να είναι απλή και όμορφη! Μπράβο κοριτσάρα μου!

Anonymous said...

I kivotos tou noe einai kalo:-)
(mono auto akousa:-P)