Tuesday, March 23, 2010

H Άννα Βίσση επιστρέφει στα Αγγλικά

Ένα σύντομο ταξίδι στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να κάνει η Άννα Βίσση την περίοδο του Πάσχα, έτσι ώστε να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγγλόφωνου CD της, το οποίο ετοιμάζει εδώ και καιρό.

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της στο Αθηνών Αρένα και λίγο πριν ξεκινήσει τα live της στη Θεσσαλονίκη, η Άννα Βίσση θα βρεθεί με τον μάνατζερ της για να διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες που έχουν απομείνει!

Διαβάστε περισσότερα: mad.gr

24 comments:

loucas said...

orea....

GOLD said...

ΘΕΛΩ ΝΕΑ ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Anonymous said...

ΑΡΓΕΙ............................

Anonymous said...

?

Anonymous said...

perimenw me agwnia ta ksena tragoudia...ekei 8elw mono na dw pia thn anna...

Anonymous said...

hey akousate to kainourio tragoudi tis vandi koritsi prama?!

Anonymous said...

Αυτά θέλω, τα ξένα τα τραγούδια. Όχι μ****** από Σαμπάνη, Δόξα και Κοντόπουλο

Anonymous said...

to akousa to kenourgio tragoudi tis despinas den mopu lei tipota apolitos. ti ine afto mpourdotragoudo. elpizo na vgali kalitera.

SILVER said...

GOLD ZEIS ESEI MAS ODIGIS ;P nai re annoula mou bgale ksena tragoudia ta perimeno tosa xrWnniaaaAAAAaaaaAAAAaaaaAAAAaaaaaAAAAaaaaaAAAAaaaaaAAAAaa

Anonymous said...

Egw pali gia ta ksena elaxisti agwnia exw. Ta ellinika einai pou perimenw pio poly.

Anonymous said...

''Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας...'' τραγουδούσε πριν από χρόνια η Άννα Βίσση, αλλά φαίνεται ότι αρκετές στη showbiz έχουν και με το παραπάνω! ''Εάν είχα κάνει εγώ αυτό το dvd, θα αυτοκτονούσα'' δήλωσε η Σάσα Μπάστα. Και η Τζούλια Αλεξανδράτου της απάντησε...

''Εγώ αν ήμουνα η ίδια η Σάσα Μπάστα, θα αυτοκτονούσα!'' είπε η τεθλιμμένη (και μαυροφορούσα) Τζούλια στην Ελεωνόρα Μελέτη, σε συνέντευξη, που προβλήθηκε σήμερα (22/3) το πρωί.

Anonymous said...

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η Άννα Βίσση λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή του Αθηνών Αρένα για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν, δέχτηκε μια επίσκεψη στο καμαρίνι της από την Ελεονώρα Μελέτη και την κάμερα της εκπομπής της.



Η Άννα Βίσση μίλησε για την ενδεχόμενη μελλοντική της συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα λέγοντας πως «άμα είναι στα κέφια του ο Καρβέλας θα γίνει, γιατί εγώ είμαι πάντα. Δεν χρειάζεται να του το ζητήσω, εμπνέεται από μένα και εγώ από αυτόν. Με τον Νίκο είναι καθαρά σχέση βαθιάς φιλίας και η συζήτηση είναι πάντα αν έχει όρεξη, αν έχει νέες ιδέες και πιστεύω ότι είναι σε φάση να ξαναγεννήσει ο Καρβέλας».



Ο φετινός χειμώνας στο Αθηνών Αρένα ήταν άκρως επιτυχημένος για την Άννα παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις από μέρος του Τύπου.

Anonymous said...

Είναι γνωστό ότι η σχέση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα έχει αποκατασταθεί πλήρως αφήνοντας και οι δύο πίσω τους όλα εκείνα τα γεγονότα του παρελθόντος που προκάλεσαν τη μεταξύ τους ρήξη. Η δισκογραφική εταιρεία της Άννας όμως φέρνει... εμπόδια σ’ αυτήν τη σχέση.

Παρόλο που η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλει σαν τρελή να επιστρέψει καλλιτεχνικά στα χέρια του μέντορά της, η Sony θεωρεί λάθος τη συνεργασία με τον Καρβέλα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι επιτελείς της δισκογραφικής εταιρείας της Ελληνίδας σταρ είναι επιφυλακτικοί αναφορικά με το αν θα πρέπει τη δεδομένη στιγμή να επιστρέψει ξανά σε μια συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα. Αντ’ αυτού μάλιστα της πρότειναν να συνεργαστεί με το νεαρό τραγουδοποιό Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος βρίσκεται φέτος μαζί της στο «Αθηνών Αρένα» και τον εκτιμά πολύ.

Οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής τόνισαν μάλιστα στην Άννα πως το πετυχημένο ντεμπούτο του Σαμπάνη ως συνθέτη στα CD της Έλενας Παπαρίζου και της Πέγκυς Ζήνα αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία.

Από την άλλη, και ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν παραλείπει σε κάθε δημόσια εμφάνισή του να τονίζει ότι το μεγάλο του όνειρο είναι να γράψει τραγούδια στη Βίσση. Το βέβαιο είναι ότι το δίλημμα της τραγουδίστριας και οι πιέσεις που δέχεται να μην προβεί τελικά στη συνεργασία με τον Καρβέλα είναι μεγάλες.

Anonymous said...

Πάλι αντέγραψαν την Δέσποινα Βανδή; Όλο την αντιγράφουν. Αυτή τη φορά, ο μιμητής ήταν ο ROBERT PALMER με το τραγούδι SIMPLY IRRESISTIBLE. το τραγούδι της Ελληνίδας τραγουδίστριας είναι το κορτίτσι πράμα.

Anonymous said...

To tragoudi tis Vandi xalia mavra! Gia lypisi. Entaksei, den tis aksizei kai tetoia tyxi pia... Ti na pw? O Foivos sxolase, giati den dokimazei kanenan allo?

Anonymous said...

Otan ksekinaei na tragoudaei i garamouza, o rythmos moiazei kai me to beat it tou Michael Jackson! Genika mesa stin prwtotypia...

www.gayworld.gr said...

ma einai dynaton na grafetai gia afones kai atalantes tragoudistries kai na tis sygkrinete me tin vissi;

Που πάμε. Ούτε το όνομα τους δεν πρέπει να λετε! τους κάνετε διαφήμιση.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Anonymous said...

mahler thea mas pires ta muala!!!!

koritsi prrrrama!!! HEY!
(pame oles oi bandikes, oles mazi!)
se koinonia andron na epibiono apo thauma!

p.s. to kariera sta tessera einai autobiografiko, bebaios bebaios hey!

Anonymous said...

i apoliti bori na pi gineka prama...esi mahlerina ti tha pis??
udetero prama..hey den me g...mai kanis as gini thavma hey

Anonymous said...

pesto opos thelis den eho provlima..pandos sterimenos den ime..afto pu ine fisiologiko na kano to kano...esi fandazome ise sto telefteo kutsohori i teleftea agamiti tu horiu.nane kala ke to internet tulahiston ligo xespas i boris na ise o eaftos su.

anna_rxikos said...

einai anagki tora olo auto me tis vrisies????

Anonymous said...

sigura den ine anagi na vrizomaste ala ok..ehi paragini to astiaki me tin kuli edo mesa..an nomizi oti mas diaskedazi gelastike..ke opios theori oti ehi plaka i vlakia tis mahler as antalaxun msn na lene oti thelun

mahler76 said...

α μαρή

mahler76 said...

Σπίτι της να επιστρέψει η γραία που μου θέλει και επιστροφή στα Αγγλικά.