Monday, July 12, 2010

Η Άννα Βίσση κοντά σε συμφωνία με τον ΑLPHA για το ριάλιτι που θα αφορά τη ζωή της...

Γη και ύδωρ τάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην τραγουδίστρια προκειμένου το reality στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και θα έχει ως θέμα την καθημερινότητά της να προβληθεί από τη δική τους συχνότητα. Νικήτρια φαίνεται να είναι...

η Ρούλα Κορομηλά και το κανάλι της Κάντζας, αφού -όπως όλα δείχνουν- από την επόμενη σεζόν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα ενταχθεί στο καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο κυρίες είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια για να επισφραγίσουν το χρυσό deal!

espresso

-------------------------------------------------------------------------------------

Mε την Άννα Βίσση συζητάει ο ALPHA για ένα ντοκιμαντέρ που έχει αρχίσει να γυρίζει ήδη η τραγουδίστρια υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κριστίν Κρόκος και το οποίο θα έχει συνολικά 10 επεισόδια και θα αφορά τη ζωή της ελληνίδας σταρ όταν σβήνουν τα φώτα της σκηνής. Το πρωτότυπο concept έρχεται από το εξωτερικό και παρακολουθεί της ζωής μιας σταρ πίσω από τις κάμερες. Πιο συγκεκριμένα, θα βλέπουμε το backstage της ζωή της, από την ώρα που ξυπνάει μέχρι και την ώρα που πάει για ύπνο. Τα ραντεβού της Άννας Βίσση με τα στελέχη του ALPHA δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες και το πιο πιθανόν είναι να καταλήξουν σε συμφωνία προκειμένου το συγκεκριμένο πρότζεκτ να κάνει πρεμιέρα με την έναρξη της σεζόν.

medianiouz.blogspot.com

10 comments:

Anonymous said...

tha doume tis etimasies gia to kenourgio tis album, tis etimasies gia to ***** Show sto arena me to saki ke alla polla.

Anonymous said...

Den polythelw kati tetoio, alla gia na doume...

Anonymous said...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Thema People», το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα επικεντρώνεται όχι τόσο στη «Βίσση» όσο στην «Άννα» και πώς αυτή λειτουργεί στην καθημερινότητά της. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ήδη κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ η Κρίστιν Κρόκος μαζί με μια camerawoman ακολουθεί την Άννα παντού, από αεροδρόμια μέχρι νυχτερινές εξόδους.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν η προβολή του ντοκιμαντέρ να γίνεται από τη συχνότητα του Alpha, χωρίς αυτό να είναι ακόμη βέβαιο.

Η Κριστίν Κρόκος -που έχει αναλάβει πλέον και χρέη μάνατζερ μαζί με την αδερφή τής σταρ, Νίκη Βίσση Μπούφη- συζητάει να αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια του πολυαναμενόμενου προγράμματος της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα την επόμενη χειμερινή σεζόν, καθώς οι δύο σταρ θα βρίσκονται για πολλή ώρα μαζί πάνω στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Anonymous said...

AnnaVissiLive: enjoying family time.....and getting ready to rock Serres!!!

Anonymous said...

ke sto LA tha ginoun girismata...

just to inform you

Anonymous said...

Παρόλο που λατρεύω την Άννα, δεν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο στην ΤV.1oν) γιατί θα είναι καραστημένα όλα.2) η τηλεόραση καλώς ή κακώς δεν της πάει την Αννούλας κλπκλπ. Και έλεος πια με τη Νίκη.Οκ, καλή χρυσή, αδελφούλα μας είναι, αλλά όχι και μάνατζερ!

Anonymous said...

το concept αυτού του προγράμματος, που είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί, είναι να παρουσιάσει το backstage της Άννας

Anonymous said...

Εδώ και μήνες η τραγουδίστρια συζητούσε με τους συνεργάτες της για διάφορα project που θα είχαν σχέση με μια ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της ή ακόμα και με ένα κινηματογραφικό της ξεκίνημα.

Στην απόφασή της να ασχοληθεί και πάλι με την τηλεόραση καταλυτικό ρόλο έπαιξε η καλή της φίλη και συνεργάτιδά της, Κριστίν Κρόκος που την συμβουλεύει για κάθε της βήμα.

Το concept αυτού του reality λοιπόν που ήδη έχει αρχίσει να γυρίζεται έρχεται από το εξωτερικό. Ουσιαστικά μια κάμερα θα παρακολουθεί την Άννα Βίσση από τη ώρα που θα ξυπνά μέχρι την ώρα που θα πηγαίνει για ύπνο.

Ο τηλεθεατής θα έχει την ευκαιρία να βλέπει την star να κάνει απλά καθημερινά πράγματα. Το άτομο, λοιπόν, που θα συζητηθεί περισσότερο την επόμενη χρονιά θα είναι σίγουρα η Άννα Βίσση. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί το γνωρίζουν αυτό και την διεκδικούν.

Πολλοί όμως πιστεύουν πως οι φιλικές σχέσεις της Άννας με την Ρούλα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση της τραγουδίστριας.
Zougla.gr

Anonymous said...

Το project αναμένεται να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου.

Anonymous said...

Sygnomi alla diethnos to en logo concept einai mono gia xepesmenous kallitexnes pou theloun na kanoun comeback.