Wednesday, August 25, 2010

Άννα Βίσση – Από το Los Angeles, στο Μεξικό για διακοπές





"Στο μεταξυ θα πεταχτω μεχρι το Μεξικο... Να τα πιω"
Οχι μονο το τραγουδισε αλλα και το εκανε η Αννα Βισση...

Στο Μεξικό βρίσκεται η Άννα Βίσση για ξεκούραση μαζί με φίλους...


Η Άννα έγραψε το ακόλουθο

OFF to MEXICO...Sea of Cortez....with my friends and sea turtles :) !!!!! See you under the stars......filakia

Περιμένουμε φωτογραφίες όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, στο annavissilive

11 comments:

Anonymous said...

Stin thalasa afti mporis na dis falenes delfinia xelones etc.

Anonymous said...

makari na girisoun ke kanena videaki me tin crokos :)


ston epigio paradiso pige i anoulla

Stin Pyra said...

Αν θες να ψαχθείς η πόρτα είναι εδω
Κι αν μια φορά πιέζεσαι, πιέζομαι εκατό
Κανόνισε τη νύχτα σου με κάνα κολλητό
Στο μεταξύ θα πεταχτώ μέχρι το Μεξικό

Viva said...

Annoula pigene sto LOS CABOS ke tha me thimithis :P

to oreotero simio stin gi.

Anonymous said...

When the pressures of everyday life have gotten up to here, Los Cabos is the one place where you can "leave it all behind." Because here, where the Sea of Cortés meets the Pacific, there is something for everyone. Big game fishing, world-class golf, scuba diving, snorkeling and kayaking quiet coves and inlets, taking to the outback on ATVs, bikes and horseback, relaxing and rejuvenating in high-end spas and luxury resorts, or dancing 'til dawn. Wherever you go in Los Cabos, you will find everything you need to leave the cares of everyday life behind.

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση συνεχίζει τις διακοπές της στην Αμερική.... Η τραγουδίστρια πριν λίγες ώρες έφυγε από το Λος Άντζελες που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα και μαζί με την παρέα της κατέβηκε στο Μεξικό.

Anonymous said...

OI ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ CD THΣ ΑΝΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΜΕ 5-6 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ,Ο ALEX ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΜΕ 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΥΡΤΩ ΚΟΝΤΟΒΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΙΚΥ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΞΑΣ!!!

Anonymous said...

H gunaika na 3ekourastei pige kai exw na kanei video clip gt exoume kai duskolo xeimona.........

Anonymous said...

Πολλά έχουν ακουστεί όλο το καλοκαίρι και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τόσο σε περιοδικά και εφημερίδες, όσο και σε sait και σε blogs, σχετικά με το τι ετοιμάζουν τα κανάλια και μοιραία με το τι θα δουν τα ματάκια μας από Σεπτέμβρη...

Αναμφισβήτητα το καλοκαίρι είναι ο βασιλιάς της σεναριολογίας και δη της τηλεοπτικής σεναριολογίας ! Ενα ,λοιπόν, απο τα σενάρια της εποχής που κυκλοφόρησε πρόσφατα και όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η μεγάλη εναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν τόσο φουντώνει, είναι το σενάριο εκείνο που θέλει τον Λάκη Λαζόπουλο να ...πολιορκεί την Αννα Βίσση.

Ναι, ο δαιμόνιος Λάκης λέει έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στην θεά Αννα, προκειμένου εκείνη να δεχτεί φέτος να τιμήσει με την παρουσία της το ... "Τσαντίρι" του !

Μάλιστα, της έχει ζητησει να βρεθεί στην μεγάλη πρεμιέρα - πιθανότατα τον Οκτώβρη - της εκπομπής και να είναι εκείνη που να τραβήξει μαζί του την ...κουρελού του "Τσαντιριού" ,κάνοντάς του ποδαρικό για την σεζόν 2010-2011 !

Anonymous said...

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας Άννας Βίσση και Σάκη Ρουβά,ανακοινώθηκε άλλη μια συνεργασία επί σκηνής.Η ΄Ελενα Παπαρίζου...και o Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζονται μαζί τον χειμώνα στο Diogenis Studio,όπου εμφανίζοταν πέρυσι ο τραγουδιστής.Σίγουρη επιτυχία και για τα δυο σχήματα.

ta 2 magazia anikoun ston idio epixirimatia...

strigla said...

Είναι... των εκπλήξεων τόσο η Άννα όσο και ο Λάκης! Ο Λάκης όμως (που μόνο γλυκούλης δεν είναι, τουλάχιστον ως τώρα, απέναντι στην Άννα) φροντίζει οι καλεσμένοι του να είναι της συγκεκριμένης "κλίκας" των "εντέχνων"...

Οπότε δε νομίζω να πολυευσταθεί το σενάριο για Βίσση στο τσαντίρι.