Thursday, August 12, 2010

Αννα Βισση (Summer Sensation) - Στη Real News 14/08/2010

Η Real News που κυκλοφορεί το Σάββατο (εκτάκτως λόγω Δεκαπενταύγουστου) έχει δώρο νέο-ακυκλοφόρητο cd της Άννας Βίσση (Summer Sensation)






Η Real News που κυκλοφορεί το Σάββατο (εκτάκτως λόγω Δεκαπενταύγουστου) έχει δώρο νέο-ακυκλοφόρητο cd της Άννας Βίσση (Summer Sensation), το cd του Μιχάλη Χατζηγιάννη (7), αλλά και την ταινία “Δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές” (John Travolta, Salma Hayek) . Το “Summer Sensation” λοιπόν θα περιέχει νέα remix της Άννας και μάλιστα μερικά από αυτά είναι και πολύ καλά. (Και είμαστε εν αναμονή των πωλήσεων αυτής της Κυριακής με την κυκλοφορία του “Απαγορευμένου” πάλι στην ίδια εφημερίδα)

8 comments:

Anonymous said...

Φέτος, η Άννα Βίσση πέρασε μόνη της διακοπές της. Αυτές ξεκίνησαν από τη Σαντορίνη, το νησί του ηφαιστείου, όπου η τραγουδίστρια διάλεξε για τη διαμονή της το ξενοδοχείο "Volcano". Χτισμένο κυριολεκτικά στο χείλος του εντυπωσιακού ηφαιστειακού γκρεμού, το ξενοδοχείο προσφέρει απλόχερα τη θέα, για την οποία η Σαντορίνη έγινε διάσημη σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Εκεί, αγναντεύοντας το μυθικό ηλιοβασίλεμα και κάτω από ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας η επιθυμία της Άννας για απομόνωση, η σταρ πέρασε μερικές μέρες χαλάρωσης παρέα με την αγαπημένη της φίλη Κριστίν Κρόκος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η Άννα προτιμούσε να παραμένει στο ξενοδοχείο και να απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα, ηρεμώντας και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις της, αφού ο επόμενος χειμώνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πιεσμένος και γεμάτος από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Άννα Βίσση, μετά από ένα μίνι ταξιδάκι στην Επίδαυρο όπου θέλησε να παρακολουθήσει κάποια παράσταση, επέστρεψε στην Αθήνα, στο σπίτι της στην Εκάλη για να συνεχίσει τα γυρίσματα του reality για τη ζωή της.
Πηγή: Ciao

Anonymous said...

Τι θα έχει το cd αυτό μέσα;

Anonymous said...

kenourgia remixes tha exi tragoudion tis Annas apo to apogorevmeno

Anonymous said...

O ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 2 DANCE TΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ!ΥΠΟΜΟΝΗ..................!!!

Anonymous said...

giati den exei kai to alitissa psyxi (sfera mix)? PARALEIPSI!

Anonymous said...

http://www.youtube.com/user/OiTreisXarites#p/u/730/qTqQjqXo7oc

Anonymous said...

giati de paizoun ta videoclip tis vissi sto youtube?

anaferei oti to periexomeno den einai diathesimo sti xwra sas...

ola ta videoclips apo ti sony de paizoun katholou, mono videakia apo aneksartito kosmo pou exoun anartithei...

Anonymous said...

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ...
ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ...

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ....