Tuesday, August 3, 2010

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑΛΙ - STAR TV



Ένα νέο site κυκλοφόρησε από την Άννα Βίσση. Ένα κανάλι όπως το ονομάζει και η ίδια για να μπορεί να μεταφέρει...πράγματα από εκείνη σε όλους εμάς!


annavissilive.com

11 comments:

Anonymous said...

Σύμφωνα με το annavissilive, η Άννα –που εδώ και καιρό είναι γνωστό πως το χειμώνα θα εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα- βρίσκεται ήδη στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ, ενώ ετοιμάζει και ένα ντουέτο μαζί με τον Σάκη. Ένα CD-single θα κυκλοφορήσει από το Σεπτέμβριο, ενώ πριν από την έναρξη του σόου στο Αθηνών Αρένα, θα έχει κυκλοφορήσει και το ντουέτο με τον Σάκη.

tlife.gr said...

H Άννα Βίσση το είπε και το έκανε! Δημιούργησε τη δική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τους θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια με στόχο να κρατά σε συνεχή ενημέρωση και να βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές της καταγράφει όλα τα νέα της.

Ένα από αυτά είναι το τραγούδι έκπληξη που θα ερμηνεύσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Το τραγούδι αυτό θα είναι το ντουέτο που θα επισφραγίσει την συνεργασία τους στο νυχτερινό μαγαζί Αθηνών Αρένα, όπου την επιμέλεια του show έχει αναλάβει η γνωστή σκηνοθέτις και στενή συνεργάτιδα της Άννας, Κριστίν Κρόκος.

Εδώ και καιρό η Άννα έψαχνε έναν δίαυλο επικοινωνίας, ένα μέσο για να την γνωρίσει το κοινό της καλύτερα! Εκεί μπορείς να ενημερωθείς για τις επόμενες κινήσεις της αγαπημένης σου καλλιτέχνιδας όπως και να δεις πρώτη αποκλειστικό backstage υλικό. Υπόσχεται μάλιστα πως ανά τακτά χρονικά διάστημα οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν να βλέπουν την Άννα live είτε είναι σε κάποιο γύρισμα video clip είτε στο σπίτι της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η κίνηση της τραγουδίστριας την βάζει ακόμη πιο ψηλά στη καρδιά των θαυμαστών της οι οποίοι θα μπορούν πλέον να της δείχνουν την αγάπη τους και... διαδικτυακά!

annavissilive said...

Thanks all my fansa for joining annavissilive.com

Anonymous said...

Crokos we love you

KEEP VISSING

cheers NY

Anonymous said...

Η Άννα βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας όσον αφορά τη συνεργασία της
με τον Dave Stewart των "Eurythmics", για ένα ερωτικό κομμάτι, το "Leap of Faith".
Το video clip του κομματιού γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη και θα κυκλοφορίσει παγκοσμίως
το φθινόπωρο!

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση έχει το δικό της interactive, online κανάλι. Στο www.annavissilive.com η Άννα μέσα από ένα welcome video υπόσχεται στους θαυμαστές της ότι μέσα από αυτό το κανάλι επικοινωνίας θα μοιράζεται μαζί τους η ίδια, προσωπικά, σκέψεις της και νέα της.

Να υποθέσουμε ότι το portal μπορεί να σχετίζεται και με το επερχόμενο τηλεοπτικό reality;

japan vissi said...

Artist Naoki Mitsuse's latest TV commercial for Tateyama Brewing Co. is called "Topoli," and introduces a limited edition sake label also designed by Naoki. The song is by singer Anna Vissi, one of Greece's best selling female artists. Naoki is currently working on another flash animation series for Tateyama Brewing Co. called "Invisible Again."

Anonymous said...

Aυτη την Κυριακή με την Real News εντελως δωρεαν το cd της Αννας Βισση "Απαγορευμενο"...την επομενη Κυριακη τα νεα της remixes ...

Anonymous said...

H Άννα Βίσση συνηθίζει να κάνει «πρωτοποριακά» πράγματα, και αυτό έκανε για ακόμα μια φορά.

Anonymous said...

AnnaVissiLive: I am excited about annavissilive.com and wants to thank fannatics.gr for their support!!!

Anonymous said...

AnnaVissiLive: Enjoying a great walk in New York City......... -