Wednesday, January 26, 2011

Άννα και Cisse φωτογραφίζονται μαζί κατά της βίας των γυναικών!

Ο W.I.N. HELLAS (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών), στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά της βίας και υπέρ της ενδυνάμωσης και προστασίας των γυναικών, προχώρησε στην έκδοση του Ημερολογίου W.I.N. HELLAS 2011.

Για το εξώφυλλο του Ημερολογίου φωτογραφήθηκαν οι Άννα Βίσση και Djibril Cisse, οι οποίοι θα είναι και οι πρέσβεις καλής θελήσεως του Οργανισμού για το 2011.

Το Ημερολόγιο κυκλοφορεί ένθετο στο περιοδικό HELLO αυτής της εβδομάδας, 19 Ιανουαρίου 2011.

Η Άννα, καθώς και ο διεθνούς φήμης αθλητής που είναι γνωστοί για τη φιλανθρωπική τους δράση, δηλώνουν έτοιμοι να στηρίξουν έμπρακτα το έργο του W.I.N. HELLAS για την ενημέρωση του κοινού κατά βίας και υπέρ της προστασίας των γυναικών.

Το θέμα του ημερολογίου είναι «Σχέσεις Προστασίας» και οι «πρωταγωνιστές» τo αποτυπώνουν εικαστικά δημιουργώντας ζευγάρια, που δίνουν το δικό τους μήνυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες. Εκτός από την Άννα και τον Djibril Cisse για το Ημερολόγιο W.I.N. HELLAS 2011 φωτογραφήθηκαν και οι: Φώτης Σεργουλόπουλος & Μαρία Μπακοδήμου, Ναταλία Γερμανού & Άκης Ζήκος, Γρηγόρης Αρναούτογλου & Δήμητρα Τσακίρη, Mike, Sarah & Mikey Jr Batiste, Σωτήρης Νίνης & Σίσσυ Χρηστίδου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος & Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Jean Alain & Juliette Boumsong, Δημήτρης Ουγγαρέζος & Λυδία Παπαϊωάννου , Έρρικα Πρεζεράκου & Γιούρκας Σεϊταρίδης, Κατερίνα Καινούργιου & Drew Nicholas, Γιάννης Μπουρούσης & Δέσποινα Καμπούρη, Sebastian Leto & Δούκισσα Νομικού.


fannatics.gr

1 comment:

Anonymous said...

A mwre ta kouklia! Anna zoume gia na s' akoume kai Gibril gia panta stin Panatha!!!