Wednesday, February 16, 2011

Νίκη Πόντε: "Μ'αρεσει πολύ η Άννα Βίσση"


Η Νίκη Πόντε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε πως της αρέσει πάρα πολύ η Άννα Βίσση , τόσο για την φωνή της, όσο και για τα τραγούδια της...

4 comments:

Leopold said...

Οποία καταξίωσις! Η Αννούλα μας αρέσει στη Νίκη Πόντε!!! :)

Ψηφίζω Κραουνάκη! Κι αυτό επειδή τον θεωρώ ιδιαίτερο συνθέτη, που μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό στην Άννα, να την ανεβάσει στιχουργικά και μουσικά. Εξαιρετικος ο συνδυασμός Κραουνάκη με Βίσση και σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Δεύτερο θα ψήφιζα Κορκολή, αν και πιστεύω πως το ορχηστρικό είναι το δυνατό του σημείο κι όχι τόσο του τραγουδοποιού.

Δε συζητώ για Παπαρίζου ή Ρέμο... Μια απ' τα ίδια είναι με ό,τι κάνει τώρα και δε θα της προσφέρει κάτι καινούριο. Η Πρωτοψάλτη είναι ενδιαφέρουσα πρόταση.

αλλοπαρμένη said...

Συμφωνώ απόλυτα με Leopold. Και εγώ θέλω δισκογραφική συνεργασία Άννας και Κραουνάκη! Και με Κορκολή θα ήμουν ικανοποιημένη, αλλά προτιμώ Κραουνάκη. Και εννοείται πως θέλω να αξιοποιήσει στιχουργικά και την φίλη της Μυρτώ Κοντοβά στον επόμενο δίσκο της! Όλα αυτά βέβαια φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθούν, αφού η Άννα επέστρεψε στην επαγγελματική αγκαλιά του Καρβέλα και δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα αφέθηκε για τα καλά! Τι εμμονή έχει αυτή η γυναίκα με την πάρτη του ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω! Για του χρόνου τώρα, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για συνεργασία Ρέμου και Ρουβά, τότε ευτυχώς γλιτώσαμε την συνύπαρξη Άννας-Ρέμου. Καποιος εκεί πάνω φαίνεται εισάκουσε τις προσευχές μας! Εγώ θέλω η Άννα να εμφανίζεται του χρόνου στο Αρένα με την Πρωτοψάλτη ή με την Γλυκερία. Ειδικά με την Γλυκερία θα έδεναν καταπληκτικά και όλοι θυμόμαστε την τρελή απήχηση που είχε η συνεργασία Άννας- Μαριώς πέρυσι.

Leopold said...

Απόλυτα κατανοητό το κόλλημά της με Καρβέλα φίλη "αλλοπαρμένη". Μια ζωή είναι αυτή και τόσες επιτυχιάρες της της οφείλει στον Καρβέλα. Κι όχι απλά σουξεδάκια, τραγούδια που έμειναν και θα μείνουν. Αλλά αφού το έχει δηλώσει κι ο ίδιος. Δεν του βγαίνει πια να γράφει τραγούδια. Θέλει να γράφει άλλα πράγματα. Συνέχισε αλλού μωρέ Αννούλα. Δεν είπαμε ν του γυρίσεις την πλάτη. Ας κάνετε κάτι θεατρικό μαζί, που πάντα γράφατε Ιστορία. Αλλά δισκογραφικά γιατί να μη κάνεις κι άλλα πράγματα, αφού είσαι καλύτερη απ' όλες. Τεσπ.

Όντως με Μαριώ ήταν κάτι αλλιώτικο. Αναμένουμε! Σίγουρα θα κάνει κάτι πάλι να μας εκπλήξει. Μόνο ελπίζω να μη ξεθάψει το Λάμπη Λιβιεράτο για του χρόνου... :p :p

Anonymous said...

livierato e oxi ton eida me thn marinella sthn thessalonikh apla oyte deyteros .... ki egv thelv kati teleio gia thn anna kai goystarw pio poly kraoynaki..