Tuesday, February 22, 2011

Ετοιμάζει και δεύτερη εκπομπή η Άννα Βίσση

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν να προβάλλεται το '' Όσο έχω φωνή'' η Άννα Βίσση ετοιμάζει ήδη το επόμενο τηλεοπτικό project της για τη νέα σεζόν και πάλι για λογαριασμό του ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στη νέα εκπομπή η τραγουδίστρια θα αποκαλύψει τα μυστικά των επιτυχιών της. Πως επέλεξε δηλαδή τα τραγούδια που την έκαναν σήμερα τη μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Συνεργασίες, συμφωνίες και μκρές αλλά σημαντικές ιστορίες που κρύβει καθένα από τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει. Πως αντέδρασε όταν άκουσε για πρώτη φορά το Δώδεκα; Σίγουρα στην εκπομπή θα δούμε και τον Νίκο Καρβέλα όπου θα μιλήσουν και για τα θρυλικά ντουέτα τους όπως το ''Εμείς'' και ο ''Τελευταίος χορός''.

tvnea.blogspot.com

6 comments:

fannatics.gr said...

Θες να λάβεις μέρος σε μια special εκπομπή-αφιέρωμα στην Άννα;

Μόνο το fannatics.gr εξασφάλισε αποκλειστικά 100 προσκλήσεις, μόνο για fannatics!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ μέχρι την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα! Οι πρώτοι 100 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα της εκπομπής, την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου.

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν αυτή την Τετάρτη, στις 10 το βράδυ, ενώ τα γυρίσματα της εκπομπής θα γίνουν την Πέμπτη. Η μεταφορά προς και από το χώρο του γυρίσματος θα γίνει με λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 3 το απόγευμα, από το "Αθηνών Αρένα", όπου θα είναι και ο τόπος συνάντησής μας!

* Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΜΟΝΟ fannatics, που έχουν εγγραφεί στο fannatics.gr μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2011!

* Απαραίτητη είναι η κατοχή κάρτας μέλους!

* Οι προσκλήσεις είναι μονές και προσφέρονται μόνο από το fannatics.gr!

* Σε περίπτωση που κάποιος εξασφαλίσει θέση και δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στο γύρισμα, η θέση του θα πληρωθεί από τον αμέσως επόμενο.

Anonymous said...

Eftyxws pou to grafei i Espresso, ara den isxyei... Allwste ola afta tha ta kanei sto "oso exw fwnh". An pantws isxyei estw kai 1/1000 mia tetoia skepsi, kala tha kanei, kata tin tapeini mou gnwmi, na min yperektethei me tin TV kai eidika se kanalia opws Alpha kai ANT1 pou sinithws stivoun kapoion mexri ahdias. Mousika theloume nea pragmata Anna mas! Oxi tileoptika...

Anonymous said...

Μετά τη ζωή της ...εκπομπή για τα τραγούδια της!

Anonymous said...

Βρε Αννα μου,καλες οι εκπομπες και το promotion....αλλα ψαξε να βρεις τραγουδια και συνθετες αλλους πια.Ο Καρβελας οτι ειχε να σου δωσει σαν συνθετης και Μεντορας σου..τα εχει δωσει.Αννα παμε για αλλα....τερμα η επιστροφη στο παρελθον!!!

Anonymous said...

tha mas skasi mehri na emfanisti sto irodio kai na sinergasti me kraounaki, korkoli, kai galani. pote tha asholithi me ti tehni kai o tragudi?

Anonymous said...

O Karvelas mporei na dinei ena-dyo tragoudia se kathe cd kathws kai na kanei mazi tis ena theatriko pou tha afisei epoxi! Oi Daimones kai i Malla kyriws (mou exei meinei perissotero epeidi tin eida live) itan apistefta! As ta ksananevasoun i as kanoun ena kainourio! To kefalaio Karvelas den kleinei etsi, oute sterevei! Alla mporei na sinergastei alliws mazi tou.