Wednesday, February 16, 2011

Στην prime time ζώνη του Alpha η ζωή της Άννας Βίσση

Η Aννα Βίσση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, ακόμα και να παίζει ποδόσφαιρο. Για τρία χρόνια η κάμερα ακολουθούσε τη λαμπερή σταρ καταγράφοντας τα πάντα! Ετσι, από τις 16 Μαρτίου το «Anna Vissi - Οσο έχω φωνή» έρχεται στο prime time του Alpha, ενώ αναμένεται να καθηλώσει τους χιλιάδες fan της «απόλυτης» Ελληνίδας star...

Μετά από αναβολές, προβολές και μερόνυχτα αναζήτησης τίτλου, έρχεται στις οθόνες μας η εκπομπή με τη ζωή της σταρ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία για τη μοναδική συνάντησή της με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα». Ολο το παρασκήνιο του πιο εκρηκτικού, δυναμικού και ανατρεπτικού show θα το δούμε να ξετυλίγεται καρέ-καρέ στις οθόνες μας.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, θα παρακολουθήσουμε τους δύο μοναδικούς Ελληνες σταρ να συζητούν και να ανταλλάσσουν απόψεις για το μουσικό υπερθέαμα. Βέβαια, θα δούμε όλους τους συνεργάτες τους να βρίσκονται στο πλευρό τους και να μοιράζονται το άγχος και την ανησυχία τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ετσι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς «στήνεται» ένα πρόγραμμα, τις ανησυχίες, αλλά και τις σκληρές πρόβες των star.

Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του project: να μάθουμε ακόμα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά η Αννα για να είναι συνέχεια λαμπερή και άψογη επαγγελματίας.
Οι ιθύνοντες της παραγωγής του ντοκιμαντέρ δεν έχουν ακόμα αποφασίσει σε πόσο επεισόδια θα προβάλλουν το υλικό που έχουν συλλέξει. «Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία να μεταφέρεις την καθημερινότητα μιας star στα τηλεοπτικά δεδομένα», μας εκμυστηρεύονται άνθρωποι που δουλεύουν πάνω στο αντικείμενο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η παραγωγή της Αννας Βίσση συλλέγει το εν λόγω υλικό εδώ και τρία χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει εικόνες από το σπίτι της, τις διακοπές της, το γυμναστήριο, το studio χορού, ακόμα και από το αυτοκίνητό της την ώρα που οδηγεί προκειμένου να εκπληρώσει το ημερήσιο πρόγραμμά της.

Η ίδια, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και τη Ναταλία Γερμανού, δήλωσε: «Πολλές φορές ξέχναγα ότι με τραβάει κάποια κάμερα. Είχα κάμερα στο αυτοκίνητο, στο σπίτι μου. Πολλές φορές υπήρχε απλά πατημένο ένα κουμπί και δεν υπήρχε καν άνθρωπος. Θα με δείτε να κάνω και μαθήματα ποδοσφαίρου με τον Σισέ, που είναι ένας εξαιρετικός τύπος».
espresso

news-piper.blogspot.com

3 comments:

Anonymous said...

Elpizw na einai ftiagmeno etsi wste na mporoun na to doun kai oi mh fans, xwris na eknevristoun...

Anonymous said...

Ωστόσο είναι απίστευτο που τόσοι πολλοί θέλουν να τη δουν με την Παπαρίζου!!!!! Έχουμε πήξει στο 15χρονο προφανώς...

Anonymous said...

e oxi re paidia me paparizoy remo klp kati diaforetiko kati prvtotypo eleos pia