Friday, March 18, 2011

Τι έκανε στην Κένυα η Άννα Βίσση

Στην Κένυα για να επισκεφτεί τα φτωχά παιδιά πήγε η Άννα Βίσση.Η τραγουδίστρια βοηθά ενεργά στην ανέγερση ενός ορφανοτροφείου κάνοντας δωρεά χρήματα από συναυλίες και μάλιστα ξεναγήθηκε στη χώρα της Αφρικής από τον μητροπολίτη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Sfera 102,2 η Άννα Βίσση είχε πει:

«Την άλλη εβδομάδα θα πάω στην Κένυα σε ένα μικρό χωριό, θα μας φιλοξενήσει ο μητροπολίτης. Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό οργανισμό, «Σοφία για τα Παιδιά» λέγεται. Πάμε μια παρέα ανθρώπων εκεί, όπου θα κάνω μια συναυλία για να μαζευτούν λεφτά για να χτιστεί ένα ορφανοτροφείο για κάποια παιδάκια – αυτές τις φατσούλες που βλέπουμε και στεναχωριόμαστε. Αποφάσισα ενεργά να δώσω κάτι που μπορώ μέσα από τη φωνή μου. Δεν ήθελα απλά να τραγουδήσω εδώ και να στείλω τα λεφτά, αλλά να πάω και να δω για ποιους τραγουδάω και γιατί το κάνω» είχε δηλώσει.

Μετά την επίσκεψή της στην Κένυα, στο επίσημο site της έγραψε: «Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας, που κάνουμε εκείνο το «συγκεκριμένο» ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω είναι σα να ξαναγεννηθήκαμε. Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς. Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα. Στη αρχή φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις, σοκάρεσαι, μετά ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις και θες να κάνεις κάτι άμεσα και ύστερα απλά γίνεσαι ένα με αυτά τα παιδιά που ότι μα ότι κι αν τους έχει συμβεί στη ζωή τους χαμογελάνε και είναι έτοιμα να αγαπηθούν και να αγαπήσουν. Και έτσι από την επιτομή της πλήρους ανέχειας, φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας ξαφνικά ξυπνάς απ’ τα δικά σου «πολυτελή» λήθαργα και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα».

Διαβάστε περισσότερα http://24newslines.blogspot.com/2011/03/blog-post_808.html#ixzz1GwB0nSZw

5 comments:

Anonymous said...

pedia afto ine asxeto pu 8a grapso alla kapou eprepe na to grapso!!pote 8a vgi to dueto vissi-rouva?isxii?ke pote to l.o.faith video clip?

Anonymous said...

Akoma ekei eisai vre matakia mou? Ntoueto Vissi-Rouva, ypirxe mia skepsi na ginei, telika den tous vgike. To Leap of faith einai kati san anekdoto me ton Toto, xilioeipwmeno mexri lipothymias. Kai to kako einai pws to xei pei h idia! Profanws den prokeitai na vgei p o t e ki afto! Alla kai na vgei, de me noiazei pia...

Anonymous said...

Καλά, αν περιμένει η Άννα κανα δυο χρονάκια ακόμα για να κάνει κλιπ το leap of faith, το τραγούδι θα κλείσει 5ετία!

Anonymous said...

pados i megaliteri xazomara min po kati xirotero ine pu i anna den ekane dueto me rouva.diladi ti 8a pi den tous vgike??megali vlakia pu den egine!!!

Anonymous said...

Τα ντουέτα της Άννας με άλλους καλλιτέχνες δεν είναι και ό,τι καλύτερο.Είναι πάντα σκυλοτράγουδα.Καλύτερα που δεν κάνανε ντουέτο.Όσο για τη συμμετοχή στη Συναυλία του ΠΑΟ στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 15/4, τί να πω...Κανονικά θα έπρεπε να ενθουσιαστώ, αλλά απ'ότι βλέπω, η Άννα από χαβαλέ σε χαβαλέ...