Monday, March 21, 2011

H Άννα Βισση για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ [O.A.K.A, 15/04/2011]

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση - η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα - σε μια εντυπωσιακή συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ.
Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης για τον HIV, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 31 Μαρτίου στα καταστήματα PUBLIC και PAO SHOP, στους κινηματογράφους ODEON και VILLAGE, καθώς και στο Internet μέσω του I-TICKET.GR. Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα € 15 στην αρένα, € 15 και € 50 στις κερκίδες - ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου - και € 100 για το χώρο των VIP.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην στήριξή του, στέλνοντας SMS με την λέξη “ΠΑΟ” στο 54242. Η χρέωση για κάθε μήνυμα είναι € 2,48 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

------------------------------------------


Στην τελική ευθεία για τη συναυλία στήριξης στον Ερασιτέχνη, έχουν μπει στον Παναθηναϊκό. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Δευτέρα.

Στις 15 Απριλίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε μία προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Ερασιτέχνη, θα διεξαχθεί συναυλία με τα έσοδα να πηγαίνουν στη… μάνα του λόχου. Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι η Άννα Βίσση, η οποία δέχθηκε με χαρά να βοηθήσει τον αγαπημένο της Παναθηναϊκό. Σήμερα έγινε γνωστό πως τα εισιτήρια της συναυλίας αυτής θα βγουν στην κυκλοφορία από την ερχόμενη Δευτέρα και όλοι στο «τριφύλλι» έχουν την σιγουριά πως το κλειστό γυμναστήριο θα γεμίσει και θα μπει στα ταμεία του Α.Ο, ένα αρκετά σεβαστό ποσό..

Όσον αφορά τη συναυλία και τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την Βίσση, θα είναι δύο τραγουδιστές, αλλά και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μπαλέτο κλπ. Οι τραγουδιστές θα είναι οι Γιώργος Σαμπάνης και Βέρα Μπούφη, οι οποίοι τις προηγούμενες χρονιές είχαν συνεργαστεί με την μεγάλη αυτή τραγουδίστρια.
Το θέμα ωστόσο δεν είναι το ποιος θα είναι, αλλά το ότι θα πρέπει το κλειστό να γεμίσει, καθώς τα χρήματα όντως θα πάνε σε καλό σκοπό. Όπως αναφέρουν και σωστά οι οπαδοί, θα πρέπει ο καθένας να πάρει εισιτήριο και στην χειρότερη ας μην πάει στη συναυλία.

leoforos।gr/

4 comments:

Anonymous said...

gia ton athlitismo re gamoto :P


tha gini o xamos ...

project: OSO EXO FONI l o l o l

Anonymous said...

i sinavlia tha ine entiposiaki,afou i anna zitise na parousiasi olokliromeno show me idiko fotismo ke mpaleto pou tha tin plesioni. stin sinavlia afti endexete na parousiasi ke kenourgio tragoudi.

tin sinavlia tha aniksoun vera boufi ke sampanis me kenourgia tragoudia tous.

Anonymous said...

http://img.photobucket.com/albums/v253/iesus/poster_vissi_pao_2011_BIG.jpg

Η αφίσα της συναυλίας

στο http://www.i-ticket.gr ξεκίνησε η προπώληση.

Anonymous said...

egw poy mai olympiakos mh pei kaneis oti tha erthw gia tin anna :P GIA TON PAO RE GAMWTO :p