Wednesday, March 23, 2011

Η Άννα στο MUST(cy) [Απρίλιος 2011] - Backstage στιγμές με την Άννα Βίσση



...
www.must.com.cy






www.must.com.cy

Την περασμένη Πέμπτη 17 Μαρτίου το μεσημέρι, η Διευθύντρια του περιοδικού «must», Ειρήνη Χριστοφόρου, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να συναντήσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Λίγο μετά τις 15:00, η Άννα Βίσση ανοίγει την πόρτα της έπαυλής της στην Εκάλη και υποδέχεται ευδιάθετη και χαμογελαστή την ομάδα του περιοδικού. Οι ετοιμασίες για το cover του «must» Απριλίου άρχισαν αμέσως με επικεφαλή τον γνωστό φωτογράφο Γιώργο Καλφαμανώλη, ο οποίος ετοίμασε τους χώρους για τις λήψεις.

Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Άννα Βίσση, η οποία ευδιάθετη και γεμάτη θετική ενέργεια αφέθηκε στα κλικ της φωτογραφικής μηχανής. Χαλαρή και ακομπλεξάριστη, όπως την έχουμε συνηθίσει, έκανε αστεία με τους πάντες. Σοβαρή όταν έπρεπε, μια σωστή επαγγελματίας, συνεργάστηκε άψογα με όλη την ομάδα για αυτό το τέλειο αποτέλεσμα. Μια φωτογράφηση που κράτησε έξι και πλέον ώρες!

Το concept της φωτογράφησης βασίστηκε στο glam rock στυλ που τόσο πολύ αντιπροσωπεύει την ίδια τη star. Στο εξώφυλλο του περιοδικού must ποζάρει με μια Emilio Pucci δημιουργία με 70’s επιρροές, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Το styling της φωτογράφησης ανέλαβε η Σοφία Μπούφη, το make up η Χαρά Παπανικολάου, τα μαλλιά της star επιμελήθηκε ο Χρήστος Καλανιώτης, ενώ την επιμέλεια της φωτογραφίας ανέλαβε ο Αλέξανδρος Καϊάφας.

Απολαύστε την Άννα που όλοι αγαπάμε σε μια εφ’ όλης της ύλης και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος στο must Απριλίου που κυκλοφορεί την Παρασκευή, 25 Μαρτίου.

6 comments:

Anonymous said...

H Anna exei afisei avafo to malli! To miso kontevei na einai sto fisiko tou xrwma! Elpidoforo einai afto! Makari i nea sezon na ti vrei melaxrini! Makari, makari! 1000 fores makari!

Anonymous said...

κυκλωφορει και στην ελλαδα αυτο το περιοδικο??

toadstul said...

ΤΟ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ?

Anonymous said...

μαλον οχι.... :(

Anonymous said...

Μακάρι να κάνει τα μαλλιά της σκούρα και ίσια κάποια στιγμή! Δεν μου πολυαρέσει έτσι! Κι αν γίνεται να βγάλει και τις σιλικόνες, άγαλμα θα της έκανα!

Asxetos said...

To styling λέει της το 'κανε η Σοφία Μπούφη? Κατάλαβα...Μάνατζερ της Άννας το παίζει η Νίκη, στυλίστρια της Άννας η κόρη της Νίκης (βλέπετε θέλει πολύ ταλέντο για να προτείνεις ένα τζην ή μέσα από ένα μπλε ωραίο φόρεμα, λεοπαρδαλέ εσώρουχα ή ό,τι άλλο είναι αυτό που φαίνεται!), τραγουδίστρια η άλλη κόρη της Νίκης, γιατί μου φαίνεται ότι έχουν πέσει σαν τα αρπακτικά?! Οκ, να βοηθήσει η Άννα δε λέω, αλλά η οικογένεια της Λίας για παράδειγμα μου φαίνεται ότι έχει φερθεί πολύ πιο αξιοκρατικά,ανεξάρτητα και αξιοπρεπώς.Η Άννα πρέπει λίγο να σοβαρευτεί.Με τον Greg νομίζω ήταν σε καλά βήματα και σαν να έκανε ένα πισωγύρισμα πάλι.Τί έχουν πια να προσφέρουν στην Άννα, στη μουσική και στο κοινό της, shows με τον Ρουβά? Μπαλέτα και έξαλλα-αλλοπρόσαλα ντυσίματα? Φτηνά cd's τζάμπα σε εφημερίδες? Η Άννα παλιότερα ήταν εκείνη που πρότεινε πάντα καινούρια πράγματα, νέα πράγματα, έκανε μόδα! Που είναι δουλειές σαν το "Είμαι"? Από τις καλύτερες δουλειές της.Και μουσικά και στιχουργικά και σαν "ατμόσφαιρα".Αντί η Άννα να τρέχει ξωπίσω από μια κοκκινομάλα dominatrix-top stylistria (λες και είναι καμμιά επιστήμονας) και να 'χει και μια Ελληνοκάτι αδιάφορη σκηνοθέτιδα και καλά να τρέχει με μια κάμερα για να ετοιμάσουν κάτι το οποίο μπορει να με βγει και ποτέ και αν βγει δεν θα ναι τίποτα μουσικό,ή μαζί με το Φώτη στα τραβεστομάγαζα, ας κοιτάξει να κάνει μόνο ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ! Οκ, τη λατρεύουμε την Άννα αλλά ως πότε πια θα δικαιολογούμε την κάθε μπαρούφα? Πού είναι τα ωραία ντουέτα στυλ "Τελευταίος χορός"? Ακόμα και το "Ελένη" όταν μερικές φορές το λέει στα κέντρα, το λέει λες και είναι κανά λαικόποπ σουξεδάκι! Καμμία σχέση όπως το 'λεγε στο cd! Ή το ΄"Ενα σου λέω" με μπουζούκι, είναι τραγικό! Δηλαδή όλα πρέπει να γίνονται για τα μπουζούκια, τα λουλούδια και τα φράγκα? Για να βλέπω κάθε τσόκαρο με τον κάθε ψευτοεπιχειρηματία στα πρώτα τραπέζια να το παίζουν μούρες και όλους εμάς που αγαπάμε ανιδιοτελώς της Άννα τόσα χρόνια, στιβαγμένους σαν ζώα κάτω ή πίσω από εξώστες? Ε όχι ρε Άννα... Αν κάποιος σ'αγαπάει πραγματικά, κάτσε να τον ακούσεις.Φιλικά.