Tuesday, March 22, 2011

O Γιώργος Παπαδόπουλος θα πλαισιώνει την Άννα Βίσση στις συναυλίες της!

Μετά το τέλος των εμφανίσεων της στην Αθήνα, η Άννα Βίσση έχει προγραμματισμένες συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Επέλεξε τον συμπατριώτη της τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, για να την πλαισιώνει στις εμφανίσεις της...

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποδέκτηκε την πρόταση με μεγάλη χαρά και ανυπομονεί να βρεθεί δίπλα από την απόλυτη ελληνίδα σταρ! Οι εμφανίσεις ξεκινάνε από την Λευκωσία στις 31 Μαρτίου 2011, 1η και 2 Απριλίου 2011, στη συνέχεια θα βρεθούν στην Κρήτη στις 9 Απριλίου 2011, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες το καλοκαίρι.

Το 2004, εφτά χρόνια πριν, η Άννα Βίσση επέλεξε και πάλι τον Γιώργο Παπαδόπουλο, για να ανοίξει, τότε, μια μεγάλη της παγκύπρια συναυλία σε ένα κατάμεστο στάδιο με 20.000 κόσμο, όταν ο Γιώργος, φαντάρος τότε, έκανε καριέρα στην πατρίδα του.

11 comments:

Anonymous said...

Τι κι αν η ώρα είχε πάει 7 το πρωί και η Άννα Βίσση είχε μόλις κατέβει -μετά από 3,5 ώρες- από τη σκηνή του "Αθηνών Αρένα", όπου βρέθηκε για τελευταία φορά "Face2Face" με τον Σάκη Ρουβά;

Η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ πριν φυγει από το νυχτερινό κέντρο δεν παρέλειψε να ανέβει να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της, που την περίμεναν για να τους υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η Άννα εξέφρασε την αγάπη της στους fannatics, τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους και τους αποκάλυψε που θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες.

Anonymous said...

Pavilion Hall στη Λέυκωσία
στις 31 Μαρτίου, 1 & 2 Απριλίου.

Οι κρατήσεις αρχίζουν στις 22 Μαρτίου...

toadstul said...

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

Anonymous said...

thesaloniki ? :P

kane ipomoni mexri to kalokeraki file thesalonike :P

Anonymous said...

tipota gia krhti???
thelw polu na thn dwww..!!!!!

Anonymous said...

http://anna-vissi.blogspot.com/2011/03/h-live.html


kriti sto link

Anonymous said...

thks to 3erw alla egw lew gia sunavlies/a..!

Anonymous said...

Glykytatos o Giwrghs! Na kane kana kalo kai na rxotan kai pros Hpeiro h Annoula! Opoudipote, Giannena, Hgoumenitsa, estw Ionio!

Anonymous said...

Η ΤΑΙΝΙΑ 2012 ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Anonymous said...

8eloume annoula stin katerini!!!toulaxiston 8es/niki 8a er8ei??mas eleipse!!!

Anonymous said...

re file esei pou les gia thn tenia tou 2012 den einai ligo asxeto th les kai esu???? :$