Monday, March 21, 2011

ΤΕΛΟΣ με καυτό φιλί Βίσση με Ρουβά !

Mε ένα καυτό φιλί, έκλεισαν το πρόγραμμα τους, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους, για φέτος στο Αθηνών Αρένα. Οι δύο καλλιτέχνες ήταν μαζί από τις 16 Οκτωβρίου σε ένα πρόγραμμα που πέρασε πια στην ιστορία της νυχτερινής Αθήνας.

Με τον ίδιο τρόπο, με ένα καυτό φιλί δηλαδή, είχαν επισημοποιήσει την συνεργασία τους, όταν η Άννα επισκέφθηκε μετά την περιοδεία της στην Αυστραλία τον Σάκη, στην Θεσσαλονίκη, που εμφανιζόταν με την Τάμτα.


fannatcs.gr :
"Εδώ τους περισσότερους σας ξέρω και να μην σας ξέρω, τώρα που σας βλέπω είναι σαν να σας ξέρω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί όλο αυτό, που αισθάνομαι μου το γυρνάτε πίσω με την ίδια ενέργεια και μεγαλύτερη. Ξέρετε ότι εγώ δε λέω λόγια... Σήμερα κάπως ήμουν, δεν ξέρω... Δεν ξέρω τι να αισθανθώ. Θα μου πεις "Ξέρει κανείς ποτέ τι να αισθανθεί;", αλλά ήταν μια περίεργη βραδιά. Όλα τα ωραία, όπως πάντα, τελειώνουν... Δεν στεναχωριέμαι, γιατί ξέρω ότι και του χρόνου παρέα θα είμαστε. Κάθε χρονιά γίνεστε και πιο πολλοί! Εγώ μεγαλώνω, εσείς το ίδιο, αλλά βγαίνουν και καινούργια φυντάνια... Βλέπω τις μαμάδες σας, τους παππούδες σας, τα παιδιά σας και θέλω να σας πω ότι είναι τιμή μου, που με γουστάρετε τόσο πολύ... Μακάρι να το αξίζω!"
...

Με αυτά τα λόγια και τραγουδώντας το "Δε θέλω να ξέρεις" αποχαιρέτησε η Άννα Βίσση τους χιλιάδες θαυμαστές της, που βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο "Αθηνών Αρένα" για να απολαύσουν το τελευταίο "Face2Face Show" της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά!

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο party και μέχρι τις 6:30 το πρωί που κατέβηκε η Άννα από τη σκηνή κανένας από τους θαμώνες δεν έδειχνε να θέλει να αποχωρήσει από το μαγαζί!

Ο Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια του προγράμματός του ευχαρίστησε την Άννα για την υπέροχη συνεργασία και είπε ότι όπως και στην πρώτη τους συνεργασία πριν 15 χρόνια, έτσι και φέτος η Άννα ήταν για εκείνο μια μεγάλη δασκάλα.

Μεταξύ άλλων το show παρακολούθησαν οι: Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια, Ελεονώρα Μελέτη, Τάμτα, Σίσσυ Χριστίδου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Μάκης Πουνέντης, Έβελυν Καζαντζόγλου, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Ηλίας Κοκοτός, Βαλάντω Τρύφωνος, Νικόλ Παπαριστοδήμου, κ.α.

5 comments:

Anonymous said...

"Φεύγα!" Χαχαχαχαχα Α ρε Άννα λατρεία! Εμ τι μπήκε το μουλάρι το όρθιο στη μέση; Αφού έφυγε από μόνο του το παιδάκι! :p

Πάντως πέρασε όντως στην Ιστορία το φετινό! Περάσαμε υπέροχα! Τα καλύτερα έρχονται! Αννούλα μας ξεκουράσου λίγο τώρα, αλλά μην αργήσεις! Σε ευχαριστούμε για όλαααααααααααα! Περιμένουμε!

Anonymous said...

Αν και τελευταία οι φήμες για διαζύγιο είχαν φουντώσει, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια διαψεύδουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την είδηση, αφού το Σάββατο το ζευγάρι εμφανίστηκε στο «Αθηνών Αρένα» για την τελευταία εμφάνιση της Άννας Βίσση για φέτος.

Στην παρέα τους ήταν ο Μάκης Πουνέντης, ο Κοσμάς Σφαέλος (διευθυντής ειδήσεων Alter) και ο κουμπάρος τους και ιδιοκτήτης του Politia Tennis Club, Κώστας Δροσόπουλος και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι πρωίας υπό τους ήχους της Άννας Βίσση, η οποία δε σταμάτησε να τους αφιερώνει τραγούδια.

Asxetos said...

Εχω μία απορία.Γιατί η Άννα δεν κάνει το rocumentary που ετοιμάζει ένα dvd και να πωλείται κανονικά στα δισκοπωλεία ή να μπει extra στο επόμενο cd της? Γιατί θέλει να μπει άλλη μια φορά στην άγρια αρένα της τηλεθέασης? Ο alpha δε νομίζω να ενδιαφέρεται για ένα καλλιτεχνικό αφιέρωμα στην Άννα Βίσση όπως η ίδια το φανταζεται.Ο alpha θέλει ίντριγκες, έρωτες, REALITY. Αν κάνει το λάθος η Άννα και το βγάλει στον alpha να δείτε που θα την κράξουν πάλι.Δεν είναι κακό να επικεντρωθεί στη μουσική και μόνο εκεί. Άννα ξύπνα και μην ακούς ό,τι βλακεία σου λέει ο καθένας που κουβαλάς στην αυλή σου.Την καριέρα σου δυστυχώς δεν θα τη διαμορφώσουν ούτε η wannabe manager αδελφή σου ούτε η αγνώστου ταυτότητας κολαούζος christin crocos.Μόνο η καλή μουσική, τα καλά τραγούδια και όλοι εμείς, οι άνθρωποι που σε αγαπάμε πραγματικά και χωρίς συμφέρον.Φιλικά.

Anonymous said...

Τι κι αν η ώρα είχε πάει 7 το πρωί και η Άννα Βίσση είχε μόλις κατέβει -μετά από 3,5 ώρες- από τη σκηνή του "Αθηνών Αρένα", όπου βρέθηκε για τελευταία φορά "Face2Face" με τον Σάκη Ρουβά;

Η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ πριν φυγει από το νυχτερινό κέντρο δεν παρέλειψε να ανέβει να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της, που την περίμεναν για να τους υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η Άννα εξέφρασε την αγάπη της στους fannatics, τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους και τους αποκάλυψε που θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες.

Anonymous said...

asxete mazi soy ki egw ayto nomizw exeis dikio.