Friday, July 29, 2011

Αννα Βίσση - Στην όπερας του Βέρντι «Ναμπούκο» από την Εθνική Λυρική Σκηνή


Στην παραστάση της όπερας του Βέρντι «Ναμπούκο» στο Ηρώδειο, από την Εθνική Λυρική Σκηνή, και ανάμεσα στους θεατές στην παράσταση της Τετάρτης είδαμε την ΄Αννα Βίσση.

5 comments:

Anonymous said...

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ! Η Άννα μπήκε στο Ηρώδειο! Έστω και πληρώνοντας εισιτήριο! Είναι μια καλή αρχή...

Anonymous said...

ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΑΣΧΕΤΕ . ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ . ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΛΥΨΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ .

Anonymous said...

Καλά εσύ χάψε αμάσητο ότι σου λέει. Την ενέκριναν, αλλά εκείνη δεν θέλει να πάει γιατί δεν έχει χρόνο... Είχε να κάνει σπουδαιότερες δουλειές, όπως να τραγουδήσει 6 μήνες με το Ρουβά, να γυρίσει βίντεο κλιπ τα σουσάμια και να πάει να γιορτάσει την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ με τη μάγισσα Φούρκα...

Anonymous said...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ FABULOUS. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΡΩΤΑ . ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ . ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΡΟΥΒΑ . ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ . ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ . ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΟΥΣΙΑΣΕ . ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ .

Anonymous said...

Το ίδιο πράγμα λέμε λοιπόν. Εσύ πιστεύεις πως απλά είναι θέμα προτεραιοτήτων που δεν τραγούδησε στο Ηρώδειο. Δε βρήκε το χρόνο 2 χρόνια τώρα, γιατί είχε το Fabulous και το Ρουβά! (Που κάθε άλλο παρά ατάλαντος είναι. Απλά δεν της ταιριάζει πια...)

Το Ηρώδειο ήταν μια ιδέα. Ούτε η Άννα ήταν ψυχολογικά και καλλιτεχνικά έτοιμη (για να μη πω επαρκής), αλλά ούτε κι ο κόσμος καλοπροαίρετος για να της δώσει ένα τέτοιο βήμα. Κράξιμο από 1000 κατευθύνσεις ακούστηκε. Και κάθε άλλο παρά διατεθειμένη να πείσει είναι. Κι αν είναι επιλογή της, οκ... Καλά κάνει.

...οπως ο ψευτικος Δεκέμβρης στο παλτό μου.....