Sunday, July 10, 2011

Συνέντευξη της Άννας Βίσση στον Σαντορίνη FM, 10/07/2011



«Το καλύτερο τραγούδι μου είναι η Σοφία» ...

Για τον Σάκη Ρουβά, τον Νίκο Καρβέλα, την κόρη της Σοφία, τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, την σχέση της με το κοινό, αλλα και τη Σαντορίνη όπου βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές, μίλησε η Άννα Βίσση στον Σάκη Πετινιώτη και τον «Σαντορίνη fm 106,4», αποκαλύπτοντας: «Αν θα αποσυρόμουν ποτέ, η Σαντορίνη μπορεί να ήταν το νούμερο 1 στη λίστα μου».

«Είχαμε βρεθεί και 13 χρόνια πριν. Η φετινή συνεργασία ήταν ακόμα πιο ώριμη, αν και το original του τότε θα τολμήσω να πω, δεν το νικήσαμε», είπε η διάσημη τραγουδίστρια για τον Σάκη Ρουβά.

Όσο για τις live εμφανίσεις της, τόνισε: «Εγώ πάντα κοιτάω να πετυχώ την επαφή με τον κόσμο” και πρόσθεσε: «Αυτό που πρώτα με ενδιαφέρει να ξυπνήσω στον κόσμο δεν είναι η προσοχή τους, είναι το πάθος τους. “Το στοίχημα Άννα Βίσση” είναι να ξυπνήσουν οι αισθήσεις τους».

Όσο για το κοινό που την ακολουθεί ανέφερε: «Είναι υπέροχο για έναν καλλιτέχνη να βλέπει πιστούς φίλους», ενώ για τις γυναίκες fans της είπε: «Οι πιο μεγάλες γυναίκες με αποκαλούν “Αννούλα” τους. Μια γυναίκα καταλαβαίνει την άλλη τι έχει περάσει για να πετύχει και να μπορέσει να αντέξει στον χρόνο. Τώρα, για τις πιο νεαρές, εισπράττω το “Γεια σου ρε Αννούλα”. Δηλαδή, αυτό που είμαι το λέω και δεν βγάζω προς τα έξω μόνο τα καλά μου και δεν φοβάμαι να αποκαλύψω και μια πλευρά μου που δεν είναι πιο τέλεια. Και αυτό η νέα γενιά επειδή έχει μια άλλη γλώσσα επικοινωνίας, το καταλαβαίνει».

Για το κεφάλαιο άντρες, τόνισε: «Γενικά, στους διάσημους ανθρώπους η συμπεριφορά των άλλων απέναντί μας είναι λίγο προσεκτική» και πρόσθεσε: «Είναι άσχημο να θέλουν να σου πουν κάτι άλλο και να σου λένε άλλο επειδή είσαι η Άννα Βίσση», ενώ η άποψή της για τις σχέσεις είναι: «Μου αρέσουν οι σχέσεις οι ειλικρινείς, που έχουν λόγο ύπαρξης και όχι είμαστε για να 'μαστε».

Για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, σημείωσε: «Είναι μια σχέση πάθους εδώ και χρόνια, όχι ερωτική, αλλά και τότε που ήταν (ερωτική), το κοινό μας πάθος πάντα ήταν η μουσική, αυτό μας ένωνε».

Για τις τραγουδίστριες που κατά καιρούς τη μιμούνται, δήλωσε πως δεν την ενοχλεί: «Νομίζω ότι αυτό το πράγμα τελικά δυναμώνει εμένα, γιατί μετά ξαναγυρνούν σε εσένα. Αν υπάρχει το original το copy θα παίρνουν;».

Επίσης, μίλησε και για το νέο της δισκογραφικό βήμα, που θα εμπεριέχει και κάποια παλιά διασκευασμένα τραγούδια, ξεκαθαρίζοντας όμως τώρα είναι δύσκολο να βγάλεις έναν ολκληρωμένο δίσκο, γιατί «θέλει χρόνο», ενώ τη μέρα ακούσματος ενός καινούριου τραγουδιού την χαρακτήρισε «μέρα οργασμού».

Στα νέα επαγγελματικά της σχέδια, είναι και η μεταφορά εικόνων από την καθημερινή της ζωή, την επιμέλεια της οποίας έχει η Μυρτώ Κοντοβά. «Δεν θεώρησα ποτέ ότι ξεπουλήθηκα», τόνισε η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια: «θεώρησα ότι έχω μια αλήθεια που μπορώ να μοιραστώ με τον κόσμο μου».

Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει μέσα στην πρώτη τριάδα έβαλε το «Δώδεκα», το «Δεν θέλω να ξέρεις» και το «Τρένο». «Το “Δώδεκα είναι το άγιο τραγούδι”, είπε μεταξύ άλλων και υπογράμμισε πως «έχω κάνει πολλά παιδιά, αλλά το καλύτερο είναι η Σοφία. Το καλύτερό μου τραγούδι είναι η Σοφία».

10 comments:

Anonymous said...

ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΓΑΠΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ!! ΝΑΥΛΟΝ Κ.ΛΠ.. ΝΑ ΦΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΑΣ ΦΑΙΡΕΣΑΙ ΤΩΡΑ..ΜΕΓΑΛΟΔΕΙΧΝΕΙΣ!!!!!!!!!!ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ X FACTOR ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΠ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ.ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ??ΑΝ ΤΑ ΘΕΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΣΕΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΝΑΥΛΟΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ..ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΡΕΣΑΙ..ΜΗ ΓΕΡΑΣΕΙΣ!ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΑΑΑΝΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ!ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥΡΟΥΝ 100000000000 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ..ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ!ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ!!ΕΙΔΕΣ, Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ 60 ΚΑΙ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ 35ΑΧΡΟΝΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ..ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ???? ΟΧΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙ!!!

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΡΟΚ ΠΟΠ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ Β.ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!

Anonymous said...

katalava disko me 3 ,4 kainourgia k polles diaskeues ...suntagi karvella...!!!!!!!kala an thelei polu kairo na etoimasei olokliro disko tote pws me to agapi einai esu ta katafere s toso suntomo xrono????3mines tis pire....!!!oxi oti xreiazontan pano apo 3 meres..!!tespa annoula tha thela polu n s akousw se 60 -70 s ixous...!!!!!

Anonymous said...

nai simfono m t poio pano sxolio ...!!!k gw tha thela na akousw tn anna se akti poio konta oso ginete fisika se amy whihouse k se adele ...den leo na klonopoiisei to stil ts apla na to prosarmosei giati auto einai to stil tn 70s..!!!!!!!!!k oxi diaskeues akires please...!!!anna na diaskeuaseis polla kommatia tou d. stewart ...s stixous kontova,apla tha itan apisteuto...idiaka to pray for america...!!!!

Anonymous said...

H Άννα να κάνει ό,τι αισθάνεται καλύτερο κάθε φορά. Άλλος θέλει Nylon και Αγάπη Υπερβολική. Άλλος Κραουνάκη και Κορκολή... Δεν τελειώνουν ποτέ τα θέλω μας παίδες. Ας ηρεμήσουμε, ας πάψουμε τις "παραγγελλιές" κι ας αγαπήσουμε όπως πρέπει την Άννα.

Anonymous said...

i anna vrisketai stin amerikh?gnorizete?

Anonymous said...

giati tosi nekra me nea tis annas???

Anonymous said...

ine ameriki i vissi i ellada xeri kanis ??

Anonymous said...

septemvri 8a ixografhsei nea tragoudia!

Anonymous said...

paidia edo xreokopoume
milame gia resticted default
kai seis mou anisixeitai ti kanei
i Vissi,ekeini exei kanei ti mpaza tis,eseis,emeis ti tha kanoume apo Xeimona.afto einai to point!

SHC said...

Μπράβο Άννα που είπες οτι η Σαντορίνη είναι το μέρος που αγαπάς και ο number one προορισμός στη λίστα σου!!