Saturday, August 6, 2011

Που είναι η Άννα Βίσση ? - Los Angeles

Η Αννα είναι στο Los Angeles. Εκανε ένα μικρό ταξίδι στη Βοστώνη και απολαμβάνει τη ζωή στην Καλιφόρνια. Κάνει γυμναστική και είναι σε διαπραγματεύσεις για τις εμφανίσεις της – μόνη της- σε καινούργιο μαγαζί – που θα είναι σούπερ και θα έχει ατμόσφαιρα μπουάτ- off Πειραιώς το χειμώνα. Φέτος τα σχήματα θα είναι δυνατά και ενδιαφέροντα. Η μεγαλύτερή της απόλαυση είνα βανίλια σόγια λάτε στο «στέκι» της.


http://blogs.gossip-tv.gr/politi/

9 comments:

Anonymous said...

Χαίρομαι τόσο που θα είναι μόνη της φέτος! Αυτό σημαίνει πως θα τραγουδήσει ό,τι γουστάρει κι ό,τι την εκφράζει, χωρίς να χρειαστεί να διαμορφώσει το πρόγραμμα και το cd της σύμφωνα με Σάκηδες και άλλους παρόμοιους. Αυτό θέλουμε Άννα! Τη φωνάρα σου και τραγουδάρες που σου ταιριάζουν. Όχι άλλο glitter και τσιρίδες...

Κι όχι τραγούδια που προκαλούν με την προστιχιά ή με τη μαγκιά τους! Αλλά τραγούδια με στίχο συμβολικό (όπως η πάλαι ποτέ "Βάρκα" ή και απλό, όπως το "Μη ψάχνεις την αγάπη" και άλλα τόσα).

Θέλουμε στίχους και μουσικές, όχι βρισίδια και φασαρία...

Anonymous said...

Το ίδιο και εγώ . Μόνη της την θέλω . Έτσι λειτουργεί καλύτερα. Μεγάλη ταλαιπωρία πέρσυ με τον Ρουβά . Ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα τα αφτιά μου . Δεν αντεχόταν με τίποτα ο Ρουβάς . Είμαι σίγουρη ότι και η Άννα δεν πέρασε και πολύ καλά πέρσυ μαζί του . Φαινότνα δεν ήταν η Άννα που ξέρουμε . Την Άννα θέλω μόνο με την φωνάρα της, την ψυχάρα της και τις τραγουδάρες της , δικά της και μη , αυτά που γουστάρει .

Anonymous said...

H Άννα είναι όντως στο Λος Άντζελες. Την είδα πριν από πέντε ώρες να πίνει ένα φυσικό χυμό στην παραλία του Venice Beach στην Santa Monica ολομόναχη και να διαβάζει αυτό το βιβλίο από τις εκδόσεις του Νίκου Μουρατίδη http://www.ekdoseistetragono.gr/books.php?id=68
Επίσης είχε μαζί της ένα σκύλο, που όμως δεν ήταν η Βανίλια. Η Άννα ήταν πανέμορφη και φαινόταν ήρεμη και ξεκούραστη, απορροφημένη στο βιβλίο της. Με μαύρα γυαλιά και λιγάκι μαυρισμένη. Δεν τόλμησα να της μιλήσω αλλά κάθισα και τη χάζεψα αρκετή ώρα :)

Anonymous said...

Σε αυτό το μαγαζί καθόταν:

http://thesidewalkcafe.com/

Δυστυχώς οι φωτογραφίες που έβγαλα με το κινητό μου δεν είναι καλές για να σου τις στείλω :(

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΚΙ ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΒΕΛΑ.ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.

Anonymous said...

ti wraia pliroforia itan auti....i pio wraia p exw diavasei edw!!!! kali 3ekourasi annoula m , fortise mpataries ki ela! :)

Anonymous said...

Ti wraia psifoforia!!! Egw tis Apodeikseis psifisa. Ena allo pou skeftomoun mia mera einai to Paralyw. Xwris klarino. Me violi, piano kai drums se elaxista simeia.

Anonymous said...

Ante mpas kai akousoume kai doume kati pragmatika kalo.Oxi alla perityligmata.Theloume ousia.Tin kali, apli, ANNA VISSI.Sorry pou grafo greeklish alla eimai se internet cafe kai to keyboard den exei ellinika!

Anonymous said...

kai egw to apodeikseis psifisa einai polu wraio komati kai prpepei na ginei pio monterno...kai ena akoma tragoudi pou eprepe na einai sth lista einai to uperboles...