Monday, September 5, 2011

Η Άννα Βίσση στην Κύπρο!


«Χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγο… Εκεί πάω σήμερα μαζί με τη Σοφία μου και το βράδυ όπερα κάτω από Παφίτικο φεγγάρι.. Αυτά είναι...» έγραψε πριν από λίγο η τραγουδίστρια στη σελίδα της στο twitter.

Η Άννα Βίσση θα παραστεί στο 13o Pafos Aphrodite Festival και θα παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση της όπερας «Τα Παραμύθια του Χόφμαν» του Jacques Offenbach. Η Άννα Βίσση είναι γνωστή για την αγάπη της και προς την όπερα, καθώς έχει και η ίδια τραγουδίσει στο παρελθόν στη ροκ όπερα «Δαίμονες», ενώ στηρίζει και αυτή με τη σειρά της το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κύπρου.

Το Pafos Aphrodite Festival άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου και καθήλωσε το μουσικόφιλο κοινό τόσο με τις καταπληκτικές ερμηνείες των συντελεστών της Όπερας του Εθνικού Θεάτρου της Πράγας, όσο και τη συγκλονιστική πλοκή, το εντυπωσιακό περιστρεφόμενο σκηνικό και κοστούμια. Το θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους κατά τις δυο πρώτες μέρες των παραστάσεων σημαντικά πρόσωπα από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και του εξωτερικού.
-----------------------------------------------------------------
Χθες το απόγευμα στις 17.00μμ έφτασε στην Κύπρο η Άννα Βίσση συνοδευόμενη από την κόρη της, Σοφία.

Πολλοί fannatics, που είχαν ενημερωθεί για το ταξίδι της Άννας από το twitter της, την περίμεναν από νωρίς στο αεροδρόμιο για να τη δουν από κοντά. Η Άννα, όπως πάντα, φιλική και χαμογελαστή συνομίλησε με όλους, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

fANNAtic tips:

- Όταν μία θαυμάστρια της Άννας της προσέφερε μία ανθοδέσμη με γιασεμιά της είπε: "Είσαι το ναρκωτικό μου!" κι εκείνη δείχνοντας την κόρη της, Σοφία, απάντησε: "Το δικό μου ναρκωτικό είναι αυτό!" και τη ρώτησε αν μπορεί να δώσει την ανθοδέσμη στην κόρη της.

- Η Άννα έδειξε στους θαυμαστές της το καινούργιο tattoo, που έκανε για την κόρη της. Είναι σαν βραχιόλι και βρίσκεται στον αριστερό της καρπό.(Εκεί που έχει γράψει και τη λέξη "απαγορευμένο").

fannatics gallery

1 comment:

Anonymous said...

Αννα Βισση "Ετσι απλα. . ." - Unplugged Live 2011

http://www.youtube.com/watch?v=zSAk9QFZSik