Monday, September 5, 2011

Το reality της Βίσση πήρε το πράσινο φως!



Ο Alpha σας δίνει ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής ζωής της Άννας Βίσση.

Ακολουθήστε την βήμα βήμα και δείτε από κοντά πώς καταφέρνει να συνδυάσει μια μοναδική πορεία 35 χρόνων στο τραγούδι και την αστείρευτη δημιουργικότητα της με μια ιδιωτική ζωή που είναι διαρκώς εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με την καθημερινότητά της ως μητέρα, κόρη, αδελφή και φίλη.

Πιστεύετε πως γνωρίζετε τα πάντα για την Άννα Βίσση;

Την έχετε ζήσει πάνω στη σκηνή, έχετε χιλιοπαίξει τα CD της, σιγοψιθυρίζετε τα τραγούδια της. Πόσα όμως ξέρετε για την Άννα;

Η πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή, θα αποτελέσει έναν από τους ισχυρούς πόλους του προγράμματος του Alpha για την τηλεοπτική περίοδο 2011//12.

Παρά τις αρχικές συζητήσεις για έναρξη της εκπομπής την Άνοιξη του 2011, αποφασίστηκε τελικά η μετάθεση της πρεμιέρας για το Φθινόπωρο, καθώς έτσι ισχυροποιείται το πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σαιζόν αλλά και δίνεται η δυνατότητα να συμπεριληφθεί υλικό από τη συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση στην Αμερική, προσθέτοντας νέα επεισόδια στα ήδη υπάρχοντα.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, καθώς και με τη συνεργασία μας με την Άννα Βίσση και την ομάδα της", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Christoph Mainusch. "Τόσο η Άννα όσο κι εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τηλεθεατές τη νέα εκπομπή."

Την υπογραφή της σε μια παραγωγή αντίστοιχη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελληνική τηλεόραση, βάζει η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτις Κριστίν Κρόκος.

«Άννα Βισση. Όσο Έχω Φωνή»: Έρχεται, τον Οκτώβριο στον Alpha

-------------------------------------------------------------------------
Μπορεί στον Alpha να έκοψαν τις περισσότερες εκπομπές, όμως το reality με την ζωή της Άννας Βίσση πήρε το πράσινο φως και θα προβληθεί εντός του έτους.

Παρόλο που είχε μπει για καιρό στον «πάγο», τελικά αποφασίστηκε να βγει live από τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την Espresso.

Η σειρά – reality θα προβάλλει την καθημερινότητα της τραγουδίστριας σε όλο της το… μεγαλείο: μέχρι και ψωμί on camera ζυμώνει.

Πάντως, εκτός από την Άννα στο reality θα δούμε και την Ρούλα Κορομηλά –ούτως ή άλλως δεν θα την δούμε αλλού φέτος- καθώς και την Ελένη Μενεγάκη.

Πράσινο φως με prive προβολή
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των ιθυνόντων του Alpha προκειμένου λίγο μετά την έναρξη του νέου προγράμματος να κάνει πρεμιέρα και το project της Αννας Βίσση «Οσο έχω φωνή». Αν και το κανάλι στην αρχή είχε βάλει στον «πάγο» το ροκουμένταρι, ούτως ώστε να διορθωθούν κάποια πράγματα, τελικά φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή που θα το δούμε στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει μέσα στον Νοέμβριο και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του προγράμματος του καναλιού της Κάντζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο ημέρες τα ραντεβού της δημοφιλούς τραγουδίστριας με στελέχη του σταθμού ήταν πολύωρα και τελικά δόθηκε το πράσινο φως για την πρώτη προβολή. Μάλιστα, την Τετάρτη τα στελέχη του σταθμού μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια παρακολούθησαν και το τελευταίο επεισόδιο, που μόλις τελείωσε το μοντάζ. Υστερα από τόσους ξένους σταρ που έχουν κάνει reality τη ζωή τους, έφτασε και η στιγμή της Ελλάδας, με πρωτοπόρο την Αννα Βίσση. Μέσα από τη μικρή οθόνη θα δούμε την καθημερινότητά της, αλλά και την ίδια να αφήνει στην άκρη την εικόνα της επιτυχημένης και της σταρ και -δίχως να διστάζει- να… τσαλακώσει την εικόνα της κάνοντας καθημερινές δουλειές - μέχρι και ψωμί θα ζυμώνει οn camera!

Σκηνοθέτης είναι η καταξιωμένη Ελληνοαμερικανίδα Κριστίν Κρόκος, η οποία είναι συνεργάτης και φίλη της Αννας Βίσση τα τελευταία δύο χρόνια. Πρωτογνωρίστηκαν στο Λος Αντζελες, ενώ έχει σκηνοθετήσει τα τελευταία video clip της τραγουδίστριας.
Πληροφορίες θέλουν σε πολλά επεισόδια να συμμετέχει και η Ρούλα Κορομηλά. Μετά την πρεμιέρα δεν αποκλείεται να τη δούμε να συνομιλεί και με την Ελένη Μενεγάκη, πίνοντας τον «καφέ» της είτε από το στούντιο είτε μέσω link.

espressonews.gr

No comments: