Friday, December 9, 2011

Άννα Βίσση "Μόνο αν τρελαθώ" σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

11 comments:

Anonymous said...

Μπαλάντα με «πινελιές» ζεϊμπέκικου είναι το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, με τίτλο «Μόνο Αν Τρελαθώ», το οποίο την έκανε να διαφωνήσει με τους συνεργάτες της!


«Έχει περάσει μεγάλη περιπέτεια αυτό το τραγούδι! Το παλεύαμε ένα μήνα γιατί διαφωνούσαμε για την ενορχήστρωση που θα του βάλουμε. Ο καθένας από τους δημιουργούς είχε άλλη άποψη. Τελικά, υπερίσχυσε η δική μου, φυσικά!», αποκάλυψε η Άννα.


Τους στίχους έχει γράψει η Μυρτώ Κοντοβά, με την οποία η τραγουδίστρια συνεργάστηκε και στο επιτυχημένο «Στην Πυρά», και την μουσική ο Μάριος Τσάγκαρης.


Για πρώτη φορά η Άννα θα ερμηνεύσει live το «Μόνο Αν Τρελαθώ» στις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, που ξεκινούν στις 16 Δεκεμβρίου.

Anonymous said...

Ν. Κουρκούλης στο Rex των Αθηνών

lete na ksekinisi apo tin arxi tis season i pio meta . . .

Anonymous said...

den nomizo na politeriazi o kourkoulis an ke mou aresi polli. an isxii afto tora dikeologite i apoxorisi tou apo to sxima me ton gonidi mistiriodos...

Anonymous said...

http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=11111

Anonymous said...

Ο καλλιτέχνης Νίκος Κουρκούλης ήλθε σε συμφωνία με τον Ηλία Μαρασούλη επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Rex στην Αθήνα όπου θα εμφανίζεται με τις δύο μεγάλες κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού Άννα Βίσση και την Μαίρη Λίντα από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011.

Πρόσφατα ο Νίκος Κουρκούλης εμφανιζόταν με τον Σταμάτη Γονίδη και την Φανή Δρακοπούλου στο “Theatro Music Hall”, το σχήμα όμως τον δύο μεγάλων καλλιτεχνών δεν έδεσε και ο Νίκος Κουρκούλης απεχώρησε.

Επιπλέον ο καλλιτέχνης ξεκινά και επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Σουηδία με καφέ του δρόμου.

Αυτήν δε την εποχή βρίσκεται στην επιλογή τραγουδιών που θα συμπεριληφθούν στο νέο του CD, πριν όμως απ΄ αυτό θα κυκλοφορήσει κάποιοι τραγούδι στα ραδιόφωνα, και μετέπειτα θα βγει ο νέος δίσκος.

Έτσι στην Αθήνα για τις ημέρες των εορτών ανοίγει άλλο ένα σχήμα.

Anonymous said...

XRONIA POLLA ANNARAAAAA

Anonymous said...

den theloume ton kourkouli.-

Anonymous said...

ax oute gw ton thelw, den maresei katholou omws...alla anyway auto einai proswpiki apopsi!
ektos autou omws, thewrw oti den tairiazei polu me to sxima tupou Woman-power, gunaikes dives klp...me ti mairi linta kai tis fimes gia sapountzaki kapws etsi arxise na ekselissotan to thema...kai twra o kourkoulis to xalaei ligo...

Anonymous said...

Ναι, δεν κολλάει ο Κουρκούλης.Δεν θέλουμε πρόγραμμα από μπουζούκια πάλι.ΈΛεος...

loucas said...

eleos o kourkoulis..aidia...gia kanena skilladiko se kamia komopoli kalos einai...alla tora na tragoudisei me tin vissi? ntropi..

Anonymous said...

Ε ναι! Δεν ταιριάζει ο Κουρκούλης. Καλός, χρυσός, συμπαθέστατος, αλλά όχι για Βίσση... Να πάω κι εγώ άμα είναι ετσι...