Friday, June 8, 2007

ΆννΑ Βίσση – Λίγες μέρες πριν την Αναχώρηση





Η Άννα βρίσκετε αυτές τις μέρες στην Αθήνα και προσπαθεί να κάνει όσα πιο πολλά πράγματα μπορεί αφού σε λίγες μέρες ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το εξωτερικό. Το μεγάλο ταξίδι θα αρχίσει με σύντομη επίσκεψη στην Κύπρο, για να δει την οικογένεια της, και μετά Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Στην Αμερική θα έχει συναντήσεις για να παρουσιάσει δείγματα από τα νέα αγγλόφωνα τραγούδια της, σε συνεργασία με την MODA RECORDS, σε διάφορους πολύ γνωστούς παραγωγούς της Αμερικής.

Πριν λίγες μέρες η αδελφή της Αννας, Νίκη, οργάνωσε ένα μικρό παρτάκι στο σπίτι της για να αποχαιρετίσει την Άννα και να της ευχηθεί μαζί με φίλους, καλή επιτυχία στα νέα της σχέδια. Στο πάρτι αυτό βρίσκονταν πολύ καλοί φίλοι της Άννας και εξελίχτηκε σε μεγάλο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Παρόλο το πιεστικό πρόγραμμα που έχει η Άννα λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της από την Αθήνα, βρίσκει πάντα το χρόνο και βγαίνει με την κόρη της Σοφία. Πριν το ταξίδι της Σοφίας στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους (5 με 7 Ιουνίου), Άννα και Σοφία βρήκαν το χρόνο και έκαναν μαζί, μεταμεσονύχτιες Βόλτες στο κολονάκι, έφαγαν σε γνωστό στέκι και επισκέφτηκαν γνωστό κλαμπ για πολύ λίγο.

4 comments:

Mh Xeirotera said...

Aikinith ke "apolith"

Kala den kurazete?

Tis efxomaste ta kalytera :D

Anonymous said...

Anamenoume ekseliksis me agonia ;)

Mh Xeirotera said...

Megaro to septemvrh???

Anonymous said...

ne tha ine megaro to septemvri...