Monday, June 18, 2007

Θα είναι - Δεν Θα είναι: Απρόβλεπτη η Άννα












Αύριο βράδυ (19/06/2007), απονέμονται τα μουσικά βραβεία Κύπρου. Την παρουσίαση της βραδιάς έχουν αναλάβει και φέτος οι Ζέτα Μακρυπούλια και Θέμης Γεωργαντάς.

Το τραγούδι Everything είναι υποψήφιο για το καλύτερο video clip της χρονιάς, και θα είναι έκπληξη αν δεν πάρει αυτό το βραβείο.

Η εταιρία παραγωγής των μουσικών βραβείων εδώ και λίγες μέρες αφήνει κάποιο παράθυρο ανοιχτό για το αν θα είναι η όχι, η Άννα Βισση, στα φετινά μουσικά βραβεία Κύπρου. Βέβαια αυτό ήταν αναμενόμενο αφού αφήνοντας ανοιχτά παράθυρα στο αν θα εμφανιστεί η Άννα, δίνει ώθηση στην πώληση των εισιτηρίων.

Ο Τάκης ζαχαράτος μαζί με την αδελφή της Άννας έχουν αφιχθεί στην Κύπρο από χθες, ενώ δικές μας πληροφορίες λενε ότι η Άννα, και αυτή βρισκόταν στη Λάρνακα τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κάποια αλλαγή προγράμματος για την Άννα καθώς καθυστέρησε για λίγες μέρες την αναχώρηση της για Αμερική, ενώ έβγαλε από το πρόγραμμα της, τις συναυλίες στα Βαλκάνια από τις αρχές Ιουνίου.

Παρούσα η απούσα (πιο πιθανόν απούσα), για άλλη μια χρονιά αναμένετε να λάμψει το όνομα της Άννα στα μουσικά βραβεία Κύπρου, αφού θα γίνουν αρκετές αναφορές στο όνομα Άννα Βισση, και αφού με μια υποψηφιότητα αναμένετε να πάρει περισσότερα από ένα βραβεία.

3 comments:

Anonymous said...

tin paraskevi to vradi i ksadelfi mou (pou tixeni na meni konta me to spiti ton gonion tis annas) me rotage an ine kipro i anna giati mou ipe oti ide to aftokinito pou xrisimopii i anna stin kipro parkarismeno mprosta apo to spiti ton gonion tis. vevea den ide tin idia.
telika isos itan kipro.

Anonymous said...

makari na akousti to onoma anna vissi oses pio poles fores ginete

Mh Xeirotera said...

H anna phre to vravio gia everything... to clip.

Ke fysika molis akustike to onoma ths apo to Zaxarato oloi ksespasame se ena paratetameno xirokrotima.

:D