Wednesday, November 25, 2009

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ : Μία στενή φιλία.


Μία στενή φιλία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στη δημοφιλή τραγουδίστρια Άννα Βίσση και το ανερχόμενο αστέρι του πενταγράμμου Γιώργο Σαμπάνη. Η Άννα από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε το ταλέντο τού νέου τραγουδιστή και κατάλαβε ότι θα έχει ένα επιτυχημένο μέλλον στη δισκογραφία, και γι’ αυτό, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν δίστασε στιγμή να του προτείνει να συνεργαστούν φέτος στο «Αθηνών Αρένα», όπου και εμφανίζονται. Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ο νέος τραγουδιστής, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μετράει λίγο καιρό στη δισκογραφία έχει κατορθώσει να αφήσει το καλλιτεχνικό του στίγμα τόσο μέσα από τον προσωπικό του δίσκο όσο και από τα τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει για λογαριασμό της Έλενας Παπαρίζου και της Πέγκυς Ζήνα, και τα οποία έχουν γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν φυσικό, λοιπόν, η Άννα, που πάντα διακρίνει τα νέα ταλέντα, να τον «κλέψει» για λίγο από τις δύο τραγουδίστριες, με σκοπό να συμμετέχει στο σχήμα της. Μέσα από αυτή την επιτυχημένη συνεργασία τους δημιουργήθηκε σιγά-σιγά, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ξεχωριστή φιλία, η οποία στηρίζεται στον αμοιβαίο θαυμασμό και σεβασμό. Όπως λέγεται, οι δύο καλλιτέχνες περνάνε πολύ χρόνο μαζί, απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, και όταν δεν είναι μαζί, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους, συζητώντας για πάρα πολλά θέματα που τους αφορούν. Σύμφωνα με άτομα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον, η Άννα αποτελεί μέντορα για το νέο ακόμα στη μουσική σκηνή Γιώργο, ο οποίος πάντα τη συμβουλεύεται όσον αφορά τις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές του υποθέσεις, και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ συχνά οι δύο τους συναντιόνται σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμα και στο σπίτι της τραγουδίστριας προκειμένου να συζητήσουν αλλά και χαλαρώσουν. Στα καμαρίνια επικρατεί μεταξύ τους μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με αστεία και πειράγματα, είναι διαχυτικοί μεταξύ τους, και γενικά το όλο κλίμα μαρτυρά την τρυφερή σχέση που υπάρχει, σε φιλικό, όμως, πάντα επίπεδο. Αντίθετα με τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, τους δύο τραγουδιστές τους δένει απλά μια βαθιά φιλία για την ώρα, γιατί ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, και ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον η μεγάλη αυτή φιλία μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Προς το παρόν, απλά η Άννα, σύμφωνα με άτομα από το κοινό τους περιβάλλον, έχει αναλάβει προσωπικά την «παιδεία» τού Γιώργου στον καλλιτεχνικό χώρο.

litsahilton.blogspot

8 comments:

Anonymous said...

Trellainomai na diavazo arthra gia tin Anna apo ton egkyro typo. kai ta tria periodika einai aksiologa kai top ston tomea ton trash news.

Anonymous said...

Ax epitelous, na diavasoun ta matakia mas edafia tou periodikou Evageliou, na ksestravwthoume kai ligo! Poso egkiri enimerosi, eilikrina menw ekthamvos mesa sto erevos tis nyxtas!

Anonymous said...

Synfono ki epayksano.

Anonymous said...

Katapliktiko periodiko to Paparazzi. Pos na to kanoume, den einai to Hello kai to OK. Prokeitai gia periodiko me kyros. Kai ti oraio to arthro, kalogrameno ki akros enimerotiko. Xairomai pou i Anna exei mia idiaiteri sxesi me ton Giorgo Sampani, prokeitai gia megalo talento kai provlepo oti tha paei mprosta. Synxaritiria sto periodiko gia tin megali ayti diethi apokleistikotita.

Anonymous said...

po po, ton telefteo kero i Anna ine eksofilo se polla periodika. me titlous asxetous.

toulaxiston ke tis foto tis na vlepis xoris na diavazis kalo ine :P

Anonymous said...

O Sampanis einai 100% gay...

Anonymous said...

Kamia sxesi omws... Str8 einai.

Anonymous said...

Ti na sou pw, ean o Sampanis einai straight tote ego eimai i Beyonce.