Wednesday, November 4, 2009

Άννα Βίσση - Η αλήθεια για τη «μεταγραφή» στη Heaven

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη Heaven, η Άννα Βίσση σκέφτεται πλέον σοβαρά να πάρει «μεταγραφή» στη δισκογραφική εταιρία του ομίλου ΑΝΤ1.

Το Yupi επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της Ελληνίδας σταρ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί αυτή η φήμη» μας είπε. «Η Άννα Βίσση έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη Sony Music για τρία χρόνια».

Το βράδυ της Τετάρτης η Άννα Βίσση θα κάνει την πρώτη πρόβα τζενεράλε του προγράμματός της στο Αθηνών Αρένα. Παρούσα θα είναι η Πατρίσια Φιλντ, που έχει επιμεληθεί το ντύσιμό της (η Άννα θα κάνει 8 διαφορετικές -και άκρως τολμηρές- εμφανίσεις πάνω στην πίστα!), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κριστίν Κρόκος. Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε και για πρώτη φορά τα τρία νέα της τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σε δύο εβδομάδες περίπου — έναρξη θα κάνει φυσικά με το νέο της χιτ, «Fabulous». Προκειμένου μάλιστα να «χτυπήσει» την πειρατεία, η Άννα αποφάσισε να κυκλοφορήσει το repackaging του CD «Απαγορευμένο» σε οικολογική χάρτινη συσκευασία που θα κοστίζει μόλις 9,90 ευρώ!

Μη χάσετε την αποκαλυπτική εξομολόγηση της Άννας Βίσση στο DownΤown που κυκλοφορεί την Πέμπτη!

yupi.gr

4 comments:

Anonymous said...

Stin Pyra i Heaven!
SONY for ever!

loucas said...

oxi re na figei i anna apo tin sony

Anonymous said...

oxi na mini stin sony! :p

Anonymous said...

paidia thema xronou einai na paei heaven ...!!!!i vandi ekane kariera me metria song)auli t paradeisou,10 xr. mazi )logo antena...mn ksexnate oti den einai mono to kanali alla radiofona s oli tn europi....entipos tupos...klp!!treli provoli...!!!kratisan tn vandi stn epifaneia me apotuximenes douleies .....fadasou m tn anna...!!!!!etsi k alliws stn ameriki ananewse me tn mapl jam ...gia 2 cd akoma....!!opote???giati n meinei sony??????