Tuesday, February 16, 2010

Όταν η Oceana συνάντησε τη Βίσση

Ποιο είναι το must souvenir που παίρνουν μαζί τους όλοι οι celebrities που επσκέφτονται την Ελλάδα; Μα φυσικά μια κλασσική... Athens by night! Το έθιμο λοιπόν δεν θα μπορούσε να “σπάσει” η Oceana, η οποία πέρασε μια βραδιά αλα... Ελληνικά στο μαγαζί που τραγουδάει η Άννα Βίσση. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια πήγε στο μαγαζί παρέα με τον σύντροφό της και φυσικά κάθισαν στο πιο κεντρικό τραπέζι. Έκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες του μαγαζιού όταν η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι κοντά τους βρίσκεται η Oceana, το τραγούδι της οποίας βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ελληνικό airplay chart για 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Ο Oceana πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το “Cry cry” ύστερα από “απαίτηση” του κοινού που δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί και να την καλεί στην πίστα. Έτσι οι δυο τραγουδίστριςε άλλαξαν για λίγο “πόστα” παίρνοντας η Oceana τον ρόλο της τραγουδίστριας και η Άννα Βίσση μια θέση στο κοινό. Φυσικά τα “αίματα” άναψαν όταν η Γερμανίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία της αλλά κι όταν οι δυο τραγουδίστριες εμφανίστηκαν μαζί και είπαν μερικά από τα αγγλόφωνα τραγούδια της ελληνίδας τραγουδίστριας.

gossip-tv.gr





12 comments:

M Maggira said...

Πώς ήταν η συνεργασία με την Άννα Βίσση: «Πάρα πολύ ωραία. Δεν την ήξερα. Είναι ένας άνθρωπος αυθεντικός και έχει ωραία αίσθηση του χιούμορ. Καλλιτέχνιδα, φωνάρα και θέλω να την ακούσω να λέει ακόμα πιο ωραία τραγούδια. Για μένα είναι η Shirley Bassey, τέτοια τραγουδίστρια. Απίστευτη ενέργεια. Γυρίζαμε μια σκηνή μέσα σε λιμουζίνα και η Άννα ήταν μέσα και μας φώτιζε, απλά, χωρίς ίχνος ντίβας. Τη γνώρισα στο γύρισμα και με έκανε να νιώθω τέλεια μαζί της και πολύ κοντά της».

Anonymous said...

Sorry κιολας, αλλά η αδελφή της Άννας τί δουλειά κάνει ακριβώς? Ψιλοβαρέθηκα να την βλέπω πάντα κολλαούχο δίπλα στην Άννα.Συγνώμη ρε Νίκη μου, απλά απορία έχω.

Anonymous said...

ine to deksi xeri tis annas...

Anonymous said...

μάλιστα...Μπράβο στη φιλανθρωπία της Αννούλας...Πάντως τα ρούχα της Άννας προσωπικά δεν μου αρέσουν! Ξέρω θα μου πείτε για την Πατρίτσια κλπκ/.Ο,τι κι αν είναι δεν μου αρέσουν.Πολύ πιο ωραία θα είναι αν βάλει ένα ωραίο τζιν (οχι ξεσκισμένο), μπότες, κι ένα μπλουζάκι, με λίγο πιο κοντά μαλλιά.Δηλαδη εσάς σας αρέσουν οι φωτός αυτες με την Οceanna? Mην είστε πρόβατα! Αν αγαπάτε την Άννα αληθινά, πείτε την πραγματική σας άποψη.

Anonymous said...

Giati ti exei afto to mple foremataki??! einai mia xara poli xaritomeno...!! kai tis paei afantasta..!! opos episis kai to forema pou foraei me tin mario tis paei poli!!

Anonymous said...

Ayta den einai rouxa gia penintares. Otan foraei ayta ta mesoforia fainetai san neazousa giagia.

Anonymous said...

Neanizousa giagia tha fainotan i mana mou an ta forouse me ta peritta kilakia tis kai tis egnoies na fainontai apo makria!

I Vissi den exei ilikia, den einai 40ara, den einai 50ara oute 60ara. Kai den to lew epeidi eimai kollimenos mazi tis. LAMPEI o,ti kai na foresei! Afto to rouxo lampei panw tis kai i Anna lampei mesa tou! Mi skeftesai toso monokommata! Den mou exoun aresei ola ta rouxa pou xei foresei alla to sigekrimeno einai super! Kai to mple tis paei trela!

Anonymous said...

otan i anna ine stin skini to telefteo pragma pou vlepo ine ta rouxa, an ke oti ke na foresi to anadiknii arista.

klv said...

Μου αρεσει το ντυσιμο της Αννας ξερει να ντυνεται, και χαιρομαι που βλεπω ανθρωπους που αγαπανε την Αννα διπλα της, οπως την Νικη.

Anonymous said...

Ennoeitai pws i Niki einai i kalyteri epilogi! Aderfi tis einai, poios allos tha mporouse na thelei to kalo tis perissotero! Allwste vlepeis Vissi? Einai kalo!

Anonymous said...

PERIMENOUME NEA APO XTEEEEES!!!!!

anna_rxikos said...

Evapse ta mallakia tis i anna??? Pio skoura annoula, pio skoura kai sou pane apistefta koritsara mou!!!!!!!! To mble foremataki gamaei re sy! oso gia tin afana apo dipla den tin gnorizo!!! peite nea apo ti synaulia xtes.................