Tuesday, February 16, 2010

Στην Αννα Βισση, όλος ο θίασος του «RENT»!

Η ώρα 04:40, η ώρα που η Άννα είναι έτoιμη να καληνυχτίσει το κόσμο... Έλα όμως που στο πρώτο τραπέζι είναι όλος ο θίασος του «RENT»!

Τότε η Άννα ζητάει από τον Αργύρη Αγγέλου να ανέβει στη σκηνή να της πει ένα τραγούδι και εκείνος ερμηνεύει καταπληκτικά «Το Ποδήλατο», ενώ τα χορευτικά έχει αναλάβει ο... Γιώργος Καπουτζίδης!

Η Άννα, αφού τελειώνει το τραγούδι ο Αργύρης ζητάει το «Δώδεκα» για να καθίσει εκείνη κάτω να το απολαύσει... Όπερ και εγένετο... Ο γνωστός ηθοποιός έπεσε μέχρι και στα γόνατα, ενώ η Άννα ανταπέδωσε με μια υπόκλιση....

panoramapress.gr


------------------------------------------------------------------
Ο Φραγκολιάς στην Βίσση
Τις προάλλες είχα πάει στο «Αθηνών Αρένα». Κι εκεί που ήμουν μέσα στο λουλουδικό, τι βλέπω πρώτο τραπέζι πίστα; Τον Κώστα Φραγκολιά μαζί με την ωραιότατη αγαπημένη του. Και λουλούδια έριξε στη fabulous Άννα Βίσση και στο καμαρίνι της πήγε να τη συγχαρεί και ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά. Τι κι αν είχε «παίξει» πριν από αρκετά χρόνια κάτι δυνατό μεταξύ τους; Πολιτισμένοι άνθρωποι είναι και μπράβο τους.

womenonly.gr

1 comment:

Anonymous said...

Kseroun oi anthrwpoi pou na pane gia na perasoun kala! O,ti kai na leme to programma einai yperplires kai gia olous! To fetino programma exei grapsei kai sinexizei na grafei Istoria._