Monday, October 18, 2010

Η χορογράφος της Άννας Βισση και του Σάκη Ρουβα στο ourgreektv!

Λίγες μόνο εβδομάδες παραμονής στην Ελλάδα για την Marguerite Derricks ήταν αρκετές για να λατρέψει τη χώρα μας, αλλά να αποκτήσει και πολλούς θαυμαστές. Έχοντας χορογραφήσει άπειρες ταινίες στο Hollywood, τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές και έχοντας πολλά βραβεία καλύτερης χορογραφίας στη συλλογή της, έρχεται με το χολυγουντιανό αέρα της να γνωρίσει την Άννα και τον Σάκη (και να τους λατρέψει με την πρώτη).

Δε θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε τη γνώμη της για την Ελλάδα και για τους δυο μεγάλους τραγουδιστές!...

-Καταρχάς ποιά είναι η γνώμη σου για την Ελλάδα; Ήταν η πρώτη φορά που μας επισκέφθηκες;
-Αγαπώ την Ελλάδα και οι Έλληνες είναι οι πιο όμορφοι, καλοί και ανοιχτοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει. Ναι, ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα όχι η τελευταία! Ανυπομονώ να ξανάρθω!

-Ήρθες για να χορογραφήσεις το “Face 2 Face Show”. Τι σκέφτηκες όταν έμαθες για το concept αυτού;
-Ενθουσιάστηκα με την ιδέα να έρθω στην Ελλάδα, όχι μόνο για να δουλέψω για δυο μεγάλους σταρ, αλλά για να δουλέψω και με Έλληνες χορευτές.

-Πώς ήρθε η έμπνευση με τους δυο τραγουδιστές μιας και υπήρχε πρόβλημα με τα ελληνικά;
-Δεν έχω χορογραφήσει νομίζω ξανά τραγούδια που έχουν τόσο πολύ πάθος. Ακόμα και πριν διαβάσω τις μεταφράσεις των τραγουδιών με συγκίνησαν οι φωνές της Άννας και του Σάκη. Όταν πια έμαθα και τους στίχους έμεινα έκπληκτη!

-Γνώρισες δυο από τους μεγαλύτερους σταρ στην Ελλάδα, την Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά. Ποιά είναι η γνώμη σου για αυτούς;
-Λατρεύω την Άννα και τον Σάκη και είναι από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες που έχω ποτέ συνεργαστεί. Δουλεύουν τόσο σκληρά και οι δυο!

- Ποιές 3 λέξεις θα χρησιμοποιούσες για την Άννα και ποιές για τον Σάκη;
Οι 3 λέξεις που θα χρησιμοποιούσα και για την Άννα και για τον Σάκη, θα ήταν: δυναμικοί, sexy, cool!

-Έχοντας χορογραφήσει τόσα πολλά (και διαφορετικά) πράγματα στις ΗΠΑ, θα μπορούσες να διαλέξεις κάποιο ως αγαπημένο ή σημαντικότερο για εσένα;
-Οι ταινίες Fame και Austin Powers είναι πιο κοντά στην καρδιά μου, αλλά το show που ετοιμάζω τώρα στο Broadway στη Νέα Υόρκη και λέγεται “Wonderland” είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Φυσικά λάτρεψα και το Mr. & Mrs. Smith λόγω της συνεργασίας με Brad Pitt και Angelina Jolie.

- Τι έχει να πει λοιπόν η Marguerite Derricks στους (νέους) Έλληνες φαν της;
-Στους Έλληνες φαν μου λέω απλά…σας αγαπώ και ανυπομονω΄να έρθω πίσω!!!!!

ourgreektv.com

2 comments:

Anonymous said...

Η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση είχε μεγάλη επιτυχία και οι θαυμαστές και των δύο ήταν ενθουσιάσμενοι με αυτή τη συνεργασία

Anonymous said...

Μετά την υποκριτική και τη θητεία της κοντά στην ενδυματολόγο της αμερικανικής σειράς “Sex and the City”, η Σοφία Καρβέλα πιάνει το ψαλίδι και ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Αφού δοκίμασε τις ικανότητές της στην υποκριτική και μαθήτευσε κοντά στην διάσημη σχεδιάστρια μόδας Patricia Field, η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση κατάλαβε πως ο χώρος της μόδας είναι αυτός που της αρέσει περισσότερο και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της σειρά ρούχων.

Αν και είναι νωρίς, η σοφία φαίνεται πως έχει όλα τα εφόδια για να πετύχει σ' ένα τόσο ανταγωνιστικό χώρο, όπως αυτός της μόδα, στον οποίο έχει και τη βοήθεια της... Patricia. Η γνωστή σχεδιάστρια, μάλιστα, σε πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το ζεις”, είχε φορέσει ρούχα που είχε σχεδιάσει η Σοφία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.gossipadiko.com/2010/10/blog-post_2756.html#ixzz12jKyCinS