Thursday, December 9, 2010

Άννα Βίσση – Στέλνει μήνυμα στους fANNAtics



"Δεν θα υπάρξει άλλο"

Το fannatics.gr εύχεται στην Άννα χρόνια πολλά για τη γιορτή της, αλλά το δώρο ήρθε από την Άννα στους fannatics...

Με αφορμή το αφιέρωμα για τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του album "Κραυγή", η Άννα Βίσση μίλησε αποκλειστικά στο fannatics.gr για το πιο εμπορικό album της καριέρας της, για το καινούργιο της cd και για τα αρνητικά σχόλια κάποιων θαυμαστών της για το τραγούδι "Αγάπη είναι εσύ"!

9 comments:

Anonymous said...

Mwro mas!!!!!!

Anonymous said...

GEIA SOY ANNOYLA!!!!

Anonymous said...

fimes theloun tin anna na kani mia riziki allagi pano tis...prosopo?..mallia?..look disimatos?..
de gnorizo.....ANNAMENOUME!!!!

Anonymous said...

Ελπίζω να κάνει τα μαλλιά της επιτέλους σκούρα! όπως παλιά! Θα είναι μια κούκλα! Είμαι εντελώς κάθετα αντίθετος δυσυχώς στις προσθετικές σιλικόνης που έκανε η Άννα σε πρόσωπο και στήθος.Ηταν (και είναι βέβαια)πολύ όμορφη εκ φυσικού.Δεν τα χρειάζεται αυτά.

Anonymous said...

symfonoume oloi nomizw pws einai ligo prismeni eidika sta xeilia. oi gynaikes nomizoun pws an einai san rofoi, me kati xeilia naaaaaaaaaaaaa, einai kai sexy!!!ANNA MAS, oxi allo plz!!!

Anonymous said...

psifiste gia to neo album sto poll tou mad.tv

Asxetos said...

Στη real life τη σημερινή στην 4-5 σελίδα έχει συνέντευξη της Άννας και φωτος από το cd! Είναι η Άννα ακουμπισμένη στο πιάνο, και σε άλλη φωτό κάθεται μαζί με τον Καρβέλα στο πιάνο!ά στο εξώφυλλο της ΚΡΑΥΓΗΣ αλλά πιο μελαγχολικές θα έλεγα! Το cd θα έχει 10 τραγούδια (καλά, τα τσιγκουνεύτηκαν?)Εχει και μια φωτογραφία μέσα, καινούρια, ελπίζω όχι από το cd, που μοιάζει πολύ με το single του everything i am, αλλά δεν είναι καλή γιατί το πρόσωπο της Άννας φαίνεται κάπως περίεργο! Κακό photoshop θα έλεγα.Υπομονή μέχρι την άλλη Κυριακή!

Anonymous said...

Στη real news έχει και ολοσέλιδη φωτό του cd της Αννας! Μερικοί τίτλοι: "Σαν το ντο και το σι",Για όλα φταίει ο Θεός", κλπκλπ...Καθόμαστε σ' αννα-μένα κάρβουνα μέχρι την επομενη Κυριακή! Η Άννα λέει ότί είναι ο καλύτερός της δίσκος! Για να ακούσουμε...

Anonymous said...

einai kaki i foto giati einai antestrammeni kai to ekswfyllo mou fainetai para poly omorfo!! na to xtenize ki auto to malli pou einai san axyro kala tha itan.