Tuesday, December 21, 2010

Σοφία Καρβέλα - συνέντευξη στη Vogue

Η Σοφία Καρβέλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue μίλησε για την καριέρα της, τη μόδα, τους γονείς της, τον αδερφό της και την κολλητή της μαμάς της...

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα εξήγησε πως άφησε την ηθοποιία για την μόδα και πλέον μέσα από τη δική της κολεξιόν λανσάρει ρούχα μοδάτα αλλά πολύ σκισμένα. «Αρχισα να καταστρέφω ρούχα αμέσως μόλις σταμάτησα να καταστρέφω τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία.

Η σχεδιάστρια μόδας πλέον είπε για τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή της η κολλητή της μαμάς της Πατρίσια Φιλντ. «Ξεκίνησα να εργάζομαι δίπλα στην Πατρίσια Φιλντ. Κοντά της έμαθα να πειθαρχώ και να μην χάνω το drive μου, ακόμα και στις αρχές, που τα πράγματα ήταν δύσκολα στη ζωή μου».

Η νεαρή κοπέλα που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη μίλησε και για την οικογένειά της λέγοντας πως στην Αθήνα έχει δύο σπίτια για να ζει: «Μου λείπει η οικογένειά μου αλλά όχι η αγάπη και η φροντίδα τους. Έχω δύο σπίτια στην Αθήνα. Της μητέρας μου και του πατέρα μου με την Ανίτα και τον αδερφό μου Ανδρέα, τον οποίο σκέφτομαι σοβαρά να απαγάγω και να τον φέρω να μείνει μαζί μου».

Τέλος η Σοφία μίλησε και τις εμμονές του παρελθόντος λέγοντας: «Παλαιότερα ήθελα να είναι τα πάντα τέλεια πάνω μου - εσωτερικά και εξωτερικά. Δυστυχώς, πολλές φορές έφτανα σε ακραία -ακόμα και επικίνδυνα- σημεία για να το καταφέρω. Κοιτάζω πια να είμαι ανέμελη και να διασκεδάζω με τα ελαττώματά μου. Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον».

PROTO THEMA

2 comments:

Anonymous said...

Στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς στην Πολιτεία διασκέδασε η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση βρέθηκε εκεί παρέα με έναν φίλο της, ιδιοκτήτη γνωστού club στην Χαλκίδα και γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τραγούδησε, χόρεψε, ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τον Διονύση Σχοινά, με τον οποίο είχε θερμό χαιρετισμό.

Anonymous said...

Agapame Dionysi Sxoina! Mia kai ekane ksana ntoueto me Saki i Anna, den ksanakanei ki ema me Kaiti??? Ti wraia pou itan tote!