Tuesday, March 13, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ - ΠΡΟΒΕΣ



Άρχισαν και επίσημα τις πρόβες τους η Άννα Βίσση και ο Τάκης Ζαχαράτος για τις συναυλίες που θα δώσουν στην Αμερική και Καναδά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε η Άννα να παρευρεθεί στην απονομή του βραβείου ABSOLUTE τραγουδίστρια της χρονιάς στις 13 Μαρτίου 2007, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Madame Figaro στην Κύπρο.

Οι πρόβες γίνονται σχεδόν καθημερινά και επικεντρώνονται στο πως θα δέσουν επί σκηνής οι δυο καλλιτέχνες. Πάντως άνθρωποι που βλέπουν κομμάτια από τις πρόβες μιλάνε για μια Άννα πολύ ανεβασμένη και ένα Τάκη έτοιμο να σκορπίσει άφθονο γέλιο. Το μόνο πρόβλημα που προσπαθεί η Άννα να ξεπεράσει είναι το ασταμάτητο γέλιο της την ώρα που βρίσκετε επί σκηνής με τον Τάκη.

Ο Τάκης όπου βρεθεί δηλώνει πανευτυχής που του δίνετε η ευκαιρία να βρεθεί επί σκηνής με την τραγουδίστρια που λατρεύει όσο κανένα άλλο τραγουδιστή. «είναι το ίνδαλμα μου, είναι η μούσα μου, είναι η απόλυτη σταρ. Δηλώνω φανατικός FAN της. Αυτό το ταξίδι είναι ένα Όνειρο για μένα.»

Η συνεργασία αυτή αναμένετε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι στο αν θα έχει επιτυχία η όχι (η επιτυχία είναι δεδομένη), αλλά στο πως θα δέσουν οι δυο καλλιτέχνες επί σκηνής.

Με την Άννα να δηλώνει
«Είναι καταπληχτικός, είναι ξεχωριστός, είναι ένας από τα μεγάλα ταλέντα που έχουμε στην Ελλάδα. Είναι μια πρόκληση για μένα να συνεργαστώ με τον Τάκη σε αυτές τις συναυλίες καθώς θα παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό.»
και τον Τάκη να πετά στον έβδομο ουρανό για την επερχόμενη συνεργασία του με την Άννα, οι συναυλίες της Αμερικής αναμένετε να έχουν ιδιαίτερη επιτυχία.

5 comments:

Mh Xeirotera said...

Megaph ekpliksh auth h synergasia... isos thn dume ke me ton lazopoulo sto mellon, ke thn ntenish sta fonitika... you never know. Cheers!

Anonymous said...

Paidia pisteuw pws i Anna stin nea Yorki kai Conneticut, pou tha paw, tha einai apithani!!!

Mh Xeirotera said...

@vaggos: tha einai ke h vedouina ekei... tha einai super!

Anonymous said...

opou ke na pas akoma ke sta kamena vourla, otan tragouda i anna ine apithana...

Unknown said...

s'exw epi8hmisei h apousia sou me exei arwsthsei.............. anna se perimenoume, u r the best!!!