Wednesday, March 21, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΣΤΟΥΝΤΙΟ – ΑΝΝΑ-ΜΕΝΟΥΜΕ




Επιβεβαιωνόμαστε, όπου με άρθρο μας στις 31 Ιανουαρίου (δες παλαιότερο άρθρο) αναφέραμε ότι η Άννα Βίσση μετά την Αυστραλία εργάζεται μαζί με το Νίκο και με τους συνεργάτες της για την ετοιμασία του νέου της δίσκου.

Έτοιμα τα νέα τραγούδια του νέου CD-Single που θα κυκλοφορήσει η Άννα Βίσση, και γι’ αυτό το λόγο αυτή την περίοδο βρίσκετε στο στούντιο για τις σχετικές ηχογραφήσεις. Αυτή τη φορά οι ηχογραφήσεις γίνονται στην Αθηνά (Νέα Φιλαδέλφεια) σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια που η Άννα κάνει τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών της στο Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Ο λόγος απλά γιατί δεν μπορεί να λείψει στο εξωτερικό αφού αυτή την περίοδο κάνει πρόβες με τον Ζαχαράτο για τις συναυλίες της Αμερικής.

Η Άννα όπως μας δήλωσαν συνεργάτες της, θα ακολουθήσει την ίδια ταχτική όπως με το άλμπουμ Κραυγή, όπου κυκλοφόρησε πρώτα CD-Single με μερικά τραγούδια και μετά το ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Το νέο CD-Single αναμένετε να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, το αργότερο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το CD-Single να κυκλοφορήσει αμέσως μετά την επιστροφή της στην Αθηνά από τις συναυλίες που θα έχει στην Αμερική, γι’ αυτό και τα τραγούδια πρέπει να είναι έτοιμα το τέλος Μαρτίου. Πρόκειται για κάτι το «εντελώς» διαφορετικό με όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η Αννα, όσον αφορά στον ήχo και στην ενορχήστρωση. Παράλληλα, η Αννα Βίσση ετοιμάζει και το video clip που θα συνοδεύσει ένα από τα νέα τραγούδια.

Όσο για το τη θα περιέχει το νέο CD-Single, το πιθανότερο είναι ότι τα νέα κομμάτια της Άννας να είναι σε δυνατούς ρυθμούς Ντανς μιας και θα κυκλοφορήσουν καλοκαίρι.

Με ανυπομονησία αναμένουν τις απόλυτες επιτυχίες του καλοκαιριού οι εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της Άννας σε κάθε άκρη της γης.

ΑΝΝΑ-ΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!


2 comments:

μετρικοΜΑΝ said...

Αντε με το καλό, γιατι μας έχει λείψει πάρα πολύ η Άννα μας

Mh Xeirotera said...

Me to kalo... ton exo taksei sthn Panagia ths Tinou auto ton disko, molis vgei tha ton paro sthn Megaloxarh oloxryso.

Cheers!